Jump to content
POLITISTI.ro

Intrebari adresate conducerii SNPPC

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Vali da sincer ..Iti pare rau ca nu te-ai inhaitat cu cei numiti de servicii si MAI in conducerea SNPPC//?..Oricum ai fost prea cinstit [si naiv deoarece iti pasa de membrii de rand] si probabil ca deranjai deoarece nu aveai ''calcaiul lui Ahile''...

Modificat de pitbul
Publicat

Imi pare rau ca nu am luat atitudine mai de mult. Imi pare rau ca din buna credinta, uneori am acordat credit unor persoane egocentrice care nu cunosc sentimentul de a dedica o parte din munca, din banii si din sufletul lor catre altii.

De maine plec in concediu dar cand ma intorc vom avea multe de povestit si dezvaluit.

Publicat

Stie careva de ce nu mai merge forumul SNPPC?

L-au atacat agenturili si emperialistii !!!

Mai in gluma ,mai in serios cum sa mearga forumul cand nemultumirea membrilor vis a vis de beep de lideri :emo-box: e pe cote inalte....

Din pacate ,sub nicio forma ,nu suntem capabili-la nivel national sa ne retragem de la financiar cu plata cotizatiei (ca forma de boicot financiar ,ca tot e la moda! ) ,toti membrii de rand si sa-i lasam cu salariile lor nesimtite ,de vajnici aparatori ai "patronatului".

Publicat

Tare de tot, au desfiintat si forumul. Poate ca este mai bine asa decat sa-i tot baneze pe membrii care puneau intrebari incomode.

Publicat

la urmatorul salar le dau si eu si alti cativa colegi eject de pe fluturas. Spre rusinea mea nu am facut asta demult in speranta (naivitate mai mult decat infantila) ca vor misca in front, dar departe de ei lucru asta. Niste pupini fara scrupule in a se imbogati din contributiile noastre. Daca am avea activitatea lor pe plan profesional am fi dati afara fara discuti, pe cand ei.....Acum e nevoie mare de pupini si de aia rezista, e vina celor ca mine de mai dau cotizatie. Nu mai spun sa le fie rusine ca nu au asa ceva.

Publicat

am facut asta din 31.12.2011.

Oamenii politici se pupa pe aeroporturi, în palate, la receptii.

Intrucat noi, oamenii simpli, n-avem acces acolo, ii rugam sa ne pupe-n alta parte...

Publicat

Si eu am iesit de ceva timp pentru ca nu-i intereseaza decat salariile lor. Toti 9 din conducerea sindicatului sunt praf, se gandesc numai la banii lor. Din totalul cotizatiilor lunare o treime este fondul lor de salarii.

Publicat (modificat)

Am citit, pe prima pagina a snppc, materialele privind REORGANIZAREA POLITIE RURALE... si ACTIUNI DE MOTIVARE A POLITISTILOR. Acum stau si ma intreb daca ceea ce am citit este scris de niste oameni aflati in stare de veghe, caci sigur nu fac diferenta intre constiinta, constienta si cunostinta. Obisnuinta si obiedienta acestor indivizi o implica afirmatia "....saluta buna intentie in rezolvarea acestei probleme." In afara de a saluta mai stiti sa faceti si altceva? Dar unde ati fost istetilor cand s-au desfiintat posturile caci nu v-am auzit vocile. Implicarea politica a membrilor din conducerea acestui sindicat (cel mai mare si cel mai tare din cate exista) se poate desprinde din expresia "Soluţiile tradiţionale, de peticire temporară a situaţiei, prin măsuri excepţionale, controale de la centru şi sancţiuni demonstrative vor fi, în continuare, fără eficienţă, pentru populaţia şi electoratul de la sate." Pe voi va intereseaza intreaga populatie - copii, adulti, batrani, femei, barbati, muncitori, functionari, casnici, etc etc - sau doar populatia ce formeaza electoratul, cei peste 18 ani impliniti si cu drept de vot? Interesant, foarte interesant. Populatia de la sate oare nu implica si electoratul? De ce ati disociat? sau altfel spus, Care sunt motivele si scopurile pentru care ati facut aceasta selectie idiografica?? Interesant.

De cand acordarea cu intarziere a unor drepturi financiare a devenit pentru voi o actiune motivanta? Mai puneti mana si va documentati despre motivatie si incercati sa va puneti, constient, intrebari la care sa puteti raspunde si gasi solutii pertinente, valide si fidele, folosind cunostintele acumulate in faza documentarii si pe care sa le impachetati apoi cu constiinta implicata si reprezentata de cuvantul "sindicat".

Sau poate ca nu va intereseaza, sau poate ca va intereseaza altceva, si atunci este alta tema.

Modificat de eduardpsih
  • Moderator
Publicat

Mie mi-au ajuns pe la ureche niște zvonuri conform cărora câțiva lideri ai snppc-ului ar intenționa să candideze pentru un loc de parlamentar. Nu știu cât de adevărat este zvonul, dar dacă așa este, nu trebuie să vă mai mire dezinteresul față de problemele polițiștilor. Oamenii au alte idealuri acum, în plus problemele polițiștilor au trecut pe plan secund din momentul în care snppc-ul a intrat în hora accesării fondurilor europene.

Publicat

Stimate Catalin, toti liderii din BExC cu exceptia lui Coarna sunt cadre active ale MAI, suspendate din activitate pe durata mandatului de conducere a organizatiei. Ca sa poata candida ar trebui sa-si dea demisia dar la avantajele care le ofera pozitiile care le ocupa nu cred ca se va intampla. Beneficiile sunt mult mai mari in aceasta zona decat in politic.

Publicat (modificat)

Mie mi-au ajuns pe la ureche niște zvonuri conform cărora câțiva lideri ai snppc-ului ar intenționa să candideze pentru un loc de parlamentar. ....

Nu esti singurul care a auzit zvonurile...un coleg (fost SNPPC-ist la nivel ,oleaca ,mai inalt) povestea ca a asistat la o discutie,acum 2 ani ,cand dupa episodul cu "Iesi afara..."cineva a reprosat staff-ului SNPPC ca nu trebuia adoptat un comportament verbal de Gara de Nord(mai ales cu-n individ ranchiunos si razbunator gen matelotu' :emo-box: )...raspunsul care l-a facut sa exclame "Astia ne-au vandut!" a fost "Daca vrei sa iesi la pensie din sindicat sau din politie e treaba matale ,da' io(sic!) am alte idei!!!"...Cred ca...trebuie sa asteptam alegerile si vom vedea cum staff-ul SNPPC vireaza cromatic de la albastru la rosu ,galben sau portocaliu ca la verde :ner: nu cred....nu neaparat in parlament dar ceva secretari/subsecretari de stat pentru relatia cu sclavii sau cu "sindicatele" tot s-ar gasi ca doar n-or sta pe salariile alea de 8000-11200 lei si fara posibilitatea de smenuiala a ceva banuti,nu? :doh:

..... liderii din BExC cu exceptia lui Coarna sunt cadre active ale MAI, suspendate din activitate pe durata mandatului de conducere a organizatiei.......Beneficiile sunt mult mai mari in aceasta zona decat in politic.

"Beneficiile sunt mult mai mari in aceasta zona decat in politic" sa nu exageram...Catalin Voicu e un exemplu de "beneficiile tov.gradu' " vs. "domnu'parlamentar de la partid"...partea penala nu se pune :emo-box: ...

Am citit, pe prima pagina a snppc, materialele privind REORGANIZAREA POLITIE RURALE... si ACTIUNI DE MOTIVARE A POLITISTILOR. Acum stau si ma intreb daca ceea ce am citit este scris de niste oameni aflati in stare de veghe, caci sigur nu fac diferenta intre constiinta, constienta si cunostinta....De cand acordarea cu intarziere a unor drepturi financiare a devenit pentru voi o actiune motivanta? .....

Singurele motivatii ptr. reorganizare au fost:

1.sa dea in mediul rural ,electoral,bine la imagine guvernantilor si atat;

2.sa mai faca rost de bani ca nu-s ( se vor economisi sporul de antena ,12B-ul si sporul de noapte)...sa vezi ce fete vor face colegii de la rural (nu aia de la "sindicat" !) in 14.10.2012 in fata ATM-urilor ....nu as vrea sa fiu in pielea lor.

Modificat de axle15
Publicat

Ca daca nu se sesizeaza ANI................. :ner:

Stimate Catalin, toti liderii din BExC cu exceptia lui Coarna sunt cadre active ale MAI, suspendate din activitate pe durata mandatului de conducere a organizatiei. Ca sa poata candida ar trebui sa-si dea demisia dar la avantajele care le ofera pozitiile care le ocupa nu cred ca se va intampla. Beneficiile sunt mult mai mari in aceasta zona decat in politic.

Ca daca nu se sesizeaza ANI................. :ner:

Publicat

Ce sa ne miram de slugarnicie la ei. Indiferent cine s-a perindat mai mult sau mai putin la conducerea MAI si nu numai i-au pupat in toate locurile. Toti erau buni iar cand nu au mai fost, au dat cu pietre pe ei, ca poate poate noii veniti le lasa osul (cu muuulta carne macra pe el). Vor sa ne faca sa credem ca dreptul pe echipament s-a dat in urma unei lupte indarjite dusa de ei...un mare fas si s-o creada ei ca sunt mai mult de doi trei sau sper nici un naiv. Si ca intrebari pentru ei, desi raspunsul il stim cu totii ca sunt neputinciosi si nici nu-i intereseaza: De cand salarul nostru nu a mai tinut tandem cu inflatia? Reintregirea care inca nu e o certitudine este suficienta? Oare munca nepontata cu zilele libere luate doar pe jumatate si neplatite , fara sa mai socotim sambete si duminici, cand se va plati? Vin ei, desi nu m-as risca sa-i las sa rezolve vreun dosar penal, sa rezolve treburile ramase nefacute din ziua luata libera? Cum ramane cu agentii care au efectiv aceeasi munca sau mai mult decat un ofiter, unde e dreptul constitutional ca la munca egala retributie egala? Despre agentii cu studii superioare ce spuneti? De ce suntem pusi in aceeasi oala cu jandarmii si ISU cand ei trecand in randul ofiterilor se acorda grad dupa vechime, aaaa la noi functioneaza statul special numai la minusuri? Cand OMUL politist va conta? Cand omul politist va avea speranta de viata mai mare de 55 ani? Cand veti instiinta procentul foarte mic ( in unele zone de sub 10%) a celor care nu prind mai mult de 2-3 ani de pensie? Cat o sa mai fim sluga cetateanului in schimb sa primim injuratur, reprosuri si amenitari? Cand noi si familia noastra vom fi protejaí de lege? iar zecile....sutele de intrebari ce ar fi trebuit sa fie puse, sa le stiti si sa LE REZOLVATI pot continua....

• Apreciez 2
Publicat

Bogs, daca si-au desfiintat propriul forum unde se ridicau probleme si se puneau intrebari la care erau cei mai indreptatiti sa gaseasca solutii si sa dea raspunsuri specializate, legale si profesionale putem presupune ca ori nu au timp, ori nu stiu, ori nu-i intereseaza. In acest caz de ce s-ar mai obosi sa "rataceasca" pe acest forum pe care problemele isi gasesc solutii si intrebarile raspunsuri?? Poate ma baneaza toscuta si de aici cum a facut-o pe forumul desfiintat.

• Membru
Publicat (modificat)

Acest forum nu apartine niciunei organizatii sindicale si nici nu va apartine vreodata. Iti garantez ca nicio toscuta, broscuta, mocuta nu va putea sa te banneze pe acest forum. Singurul mod in care ai putea lua bann ar fi sa nu respecti Regulamentul forumului. Asigur toti membrii ca echipa administrativa a acestui forum nu are inclinatii sindicale sau valente de acest gen si echidistanta este o valoare pe care o vom promova in toate modurile cu putinta.

Modificat de Cristi
  • Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Ieri, 24.08.2012, in statiunea Olimp s-au desfasurat lucrarile Consiliului General al SNPPC, organ de conducere format din membrii BExC si presedintii birourilor din teritoriu.

Vreti sa stiti despre ce s-a discutat in acest for?

Nimic pentru voi, membrii de sindicat, totul pentru liderii vostri. Ce a devenit acest sindicat in care multi dintre voi v-ati spus sperante? O sursa de castiguri pentru pseudopolitistii care spun ca va reprezinta, o gaura neagra pentru cotizatiile voastre.

O sa fiti surprinsi (sau nu!?) sa aflati ca in forul care stabileste strategia sindicala, domnul Paraschiv si acolitii sai au mai bifat o victorie (a lor). El, analistul politic care urmareste respectarea statutului, numai pe langa statut a vorbit. Sa fie sanatos si sa ramana in sindicat cu apropiatii lui, sa isi ia salariu de mii de lei din cotizatiile acestora. Ei, care vorbesc de nepotismul care dauneaza grav in MAI, au ajuns sa aiba rude angajate pe la sindicat si acolo unde au influenta.

Am fost surprins de reactia unor lideri ai SNPPC care au vorbit numai de interese personale sub masca interesului membrilor de sindicat. Ca sa exemplific, ma gandesc la comisarul Ionescu Marius care era cat p-aici sa faca infarct (i se umflasera ochii si ii zvacneau venele la gat) cand sustinea, ce credeti, interesele membrilor? Nuuu, sustinea el, nepatatul, cat de cinstit poate fi cand in afara statutului, isi dadea demisia din BExC al federatiei ca sa intre in locul lui presedintele unui sindicat de aproximativ 150 de membri! Retoric, bineinteles pentru ca l-a trezit la realitate secretarul general al sindicatului care i-a spus ca nu este statutar, asa ca saracutul a fost nevoit sa ramana vicepresedinte al federatiei si sa negocieze acord colectiv cu IGPF;

Un alt exemplu este Mihaitoaia Laurentiu, alt colectionar de functii (SNPPC Dolj, Cartel Alfa Dolj) care, nereprezentand membrii si-a exprimat ura si josnicia manifestate printr-un comportament sub limita conditiei umane, jignind oameni carora nu le ajunge nici la nivelul gleznei. Mie mi-a fost rusine ca asemenea oameni reprezinta politisti, ca asemenea oameni sustin ca sunt politisti.

Petrut Lucian, presedintele SNPPC Maramures, vesnic insotitul de nevasta lui (merge cu ea peste tot, pe banii cui?), un om nemultumit de investitiile SNPPC dar care nici de-al dracului nu-si da demisia din Consiliul de administratie. Cum a ajuns la BExC, grija lui a fost sa ii elibereze MAI legitimatie de serviciu cu 5 X-uri ca sa aiba si el acces in cladirea ministerului. Astazi, nevasta-sa, din sala, ii atata pe alti pseudolideri spunand minciuni iar aia le inghiteau ca plevustile.

Eu personal consider ca a venit momentul sa devoalam masinatiunile din acest sindicat. Si o sa aveti ce citi!

Cu respect,

Valentin Riciu

Riciule, cand erai la ciolan, taiai si spanzurai pe forum.Banai membri, la unii permiteai accesul pe baza de CNP, mai tii minte, spuneai ca ai voie sa procesezi cnp-uri desi era ilegal asta, etc.Do you remember?Acum, brusc ai devenit un bun samaritean.Te ce nu te spovedesti pana la capat?Poti lansa un serial, foileton, ceva, cate-o dezvaluire zilnica despre cei de la gura borcanului cu miere.Curaj!

• Apreciez 3
Publicat

Pana la urma ce s-a discutat azi la intalnirea cu ministrul de resort? Ce probleme au fost rezolvate in favoarea politistilor?

Publicat (modificat)

stelistman - I-au taiat alimentarea de la anumite fonduri si incearca si el sa se dea cu prostimea.....crezand ca atunci cand roata se va invarti invers acelor de ceasornic va mai prinde ceva din ce era odata.... :ner: Dezvaluirile trebuia sa le faca atunci atunci cand era pe val, nu dupa.....Si eu am fost banat si anulat ca nu ii pupam in ....pentru maretele lor impliniri de pe forumul snppc.

Modificat de innuendo
Publicat

taiai si spanzurai pe forum.Banai membri

Si eu am fost banat si anulat

Din ce vad eu aici aveti frustrari baieti? Nu mai bine aduceti argumente sau aveti doar frustrari de oameni incapabili sa se adapteze si sa socializeze?

Publicat

Tu esti politist? In postarea ta eu vad elemente de agramatism, nu de analiza a fondului problemelor expuse in postarea citata de un englez stelist...

(...) I-au taiat alimentarea de la anumite fonduri (...)

Te rog sa faci tu niste dezvaluiri si sa spui de la ce fonduri au taiat alimentarea...

(...) incearca si el sa se dea cu prostimea (...)

Niciodata nu o sa fiu de partea prostilor...

(...) atunci cand roata se va invarti invers acelor de ceasornic (...)

Roata, pentru ca este roata, se invarte in ambele sensuri. Chiar si cauciucurile de iarna care sunt prevazute a fi utilizate intr-o directie, la marsarier se invart invers.

(...) Dezvaluirile trebuia sa le faca atunci atunci cand era pe val, nu dupa..... (...)

Ce e val, ca valul trece... Iar atunci cand au existat derapaje am atras atentia asupra lor...

• Membru
Publicat (modificat)

Asa si?Era dulce mierea atunci, era nu?! Poti sa faci tumbe mai ceva ca-n Greuceanu, eu n-o sa te cred neam.

Pt.stealth: nu vad de unde ai tras tu concluzia despre frustrari.Il intrebam pe gyga despre gigantele sale fapte de arme cand era moderator pe forumul snppc.Din pacate n-ai apucat sa te bucuri de el.Nu te mai pripi in a trage concluzii.

Modificat de stelistman
Publicat

Eu nu ma pripesc, asta observ din ceea ce ati postat. In ceea ce priveste corecturile pe care le-a facut la modul in care scrie innuendo, mi se par corecte si as plusa, corectandu-te pe tine. Te pripesti cand scrii, altfel nu-mi explic cum sa folosesti GIGANTE cand ar fi fost normal sa spui GIGANTICELE. :naughty:

• Membru
Publicat

Lasa-l pe el sa raspunda punctual.De ce o perioada a interzis accesul pe forum unor useri care nu erau membri snppc.De ce permitea accesul doar pe baza de CNP desi i s-a atras atentia ca nu are voie sa proceze CNP-uri?Lipseau laudele si osanalele ridicate, inclusiv lui, caci erau unii care-l pupau cand scria fara sa transmita nimic.Profita de ocazie si raspunde aici caci dincolo un asemenea mesaj il stergeai in secunda doi.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.