Jump to content
POLITISTI.ro

Intrebari adresate conducerii SNPPC

Postare recomandată

Publicat

Asta ne mai trebuia '' jindari'' trepanati in politie..Avem politisti facuti la apelul bocancilor din zidari si dugheri acum am coborat mai jos.Luam batusi..

Publicat

Leon, subscriu la tot ce ai enuntat in postare si completez cu faptul ca astia nu au timp de citit codul muncii si nici alte legi importante, ei sunt interesati de afaceri cu fonduri europene. Hai Toscuta, baneaza-ma si de aici!!

• Apreciez 2
Publicat

"organizaţia noastră a solicitat analizarea posibilităţii ca un număr semnificativ de jandarmi să fie trecuţi în structurile Poliţiei Române, pentru completarea deficitului de personal atât în zona rurală, cât şi în urban. Astfel, instituţia poliţienească ar avea o capacitate mult sporită în a oferi servicii de siguranţă pentru cetăţean, problemă de maximă actualitate, reflectată negativ în ultimele sondaje de opinie pe tema Ordinii şi Siguranţei Publice."

:doh:

Domnilor de la SNPPC, pai promotia 2012 care sta acasa, colegii disponibilizati, nu sunt un numar suficient pentru a acoperi acest deficit?Ca la avansarea promotiei am inteles ca sunteti precum catelusii cu adeziunile sa ne inscriem in sindicatul vostru.

• Apreciez 1
Publicat

Tradatori?

Poate profitori analfabeti si fara profesionalism in politie.

Gruia:

Un subofiter agramat de la politia Casei Poporului, ajuns la control la Capitala, gratie relatiilor socrului sau.

Paraschiv:

Un subofiter MAPN, politist din anul 1995, subcomisar batran, cu pretentii de orator si cunoscator in ale dreptului. Prin politie a trecut fara sa aiba habar de munca de specialitate.

Andrei:

Un ofiter de cariera asemeni generalului Oprea de la MAPN, adica de logistica. Seamana cu indigoul.

Ionescu:

Sef al revistei Frontiera, cu alte cuvinte politist adevarat.

Patrut:

Subofiter de politie ajuns ofiter numai datorita sindicatului. Fara alte merite. Cu alte cuvinte, inodor, incolor, insipid.

Staicu:

Contabil sef cu facultatea de graniceri de la Sibiu.

Toscuta:

Asta cine este, ca nu stie nimeni nimic despre el. Care or fi aptitudinile lui de politist? Prin targ se spune ca e un pupil al lui Paraschiv.

Isachi:

Agent de politie cu merite nestiute de nimeni, blamat chiar la el in Neamt, dupa cum spunea un forumist pe aici.

Coarna:

Baiat bun, care se vede ca a lucrat munca de politie si singurul care stie ce vorbeste.

• Apreciez 2
Publicat

Eu pe astia nu i-as angaja nici sa-mi pazeasca oile[ pe care nu le am].Totusi le mai lipseste mentorul lor ospatarul Igas cu care au complotat la indepartarea [disponibilizarea] politistilor cinstiti care deranjau obrazele fine ale milionarilor [in euro] care conduc MAI.Totusi nu ii inteleg pe cei care cotizeaza la bunastarea trantorilor din BExC .Sunt masochisti..?

Publicat

Stimate pitbul hai sa nu facem greseala sa punem lupul paznic la oi, chiar daca asta sunt acum peste o turma de vreo 50000 de mioare. Si le consuma si laptele si branza si lana.

Publicat

Recunosc,eu sunt un berbec incapatinat....da' prostanacii ma exploateaza si pe mine.....

Publicat (modificat)

Eu stiu ca se poate suge la oaie dar sa faci treaba asta si la berbeci...?

Intrebare adresata conducerii SNPPC, adica un fel de on-topic

Modificat de stealth
Publicat

Eu stiu ca se poate suge la oaie dar sa faci treaba asta si la berbeci...?

Intrebare adresata conducerii SNPPC, adica un fel de on-topic

Asta e tare ... :ner: :ner: :emo-yessir:

Publicat

Ieftin se mai vand produsele si serviciile oferite de mioare si berbecuti, chiar daca sunt de foarte buna calitate altfel nu ar arata asa de bine, poate mult prea bine, beneficiarii si consumatorii lor la emisiunile televizate.

Publicat (modificat)

Aproximativ 33.000 de angajaţi ai MAI, dintre care circa 15.500 poliţişti şi 7.000 de jandarmi, vor asigura protecţia celor 18.242 secţii de votare din ţară, potrivit Agerpres. "Aproximativ 50.000 de cadre ale Ministerului Administraţiei şi Internelor vor acţiona pentru buna desfăşurare a activităţilor aferente zilei de 29 iulie. Astfel, pentru protecţia celor 14.463 de locaţii de vot (18.242 secţii de votare) vor acţiona circa 33.000 cadre, dintre care circa 15.500 poliţişti, 7.000 jandarmi, 3.000 poliţişti de frontieră, 6.500 lucrători pentru situaţii de urgenţă, 1.000 de lucrători din cadrul altor structuri ale ministerului", se arată într-un comunicat al MAI.

Pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică în ziua votării sunt angrenate aproximativ 16.000 de cadre - 12.000 poliţişti şi 3.000 jandarmi, precum şi poliţişti de frontieră şi lucrători pentru situaţii de urgenţă.

De asemenea, pentru situaţii deosebite, sunt constituite la nivelul structurilor MAI şi rezerve operative de personal. Astfel, 3.600 de cadre (1.200 de poliţişti şi 2.400 de jandarmi) sunt organizaţi în 450 rezerve de intervenţie, constituite la nivelul structurilor MAI, pentru rezolvarea unor situaţii deosebite.

Pentru ziua referendumului, 2.400 de poliţişti sunt organizaţi în aproximativ 600 de microfiltre rutiere pentru prevenirea turismului electoral, în care vor fi utilizate şi aproximativ 500 aparate radar.

MAI, prin atribuţiile care i-au fost conferite de lege, a luat măsurile necesare pentru organizarea şi desfăşurarea, în condiţii de deplină legalitate, a referendumului naţional pentru demiterea preşedintelui României, respectând întocmai cadrul legislativ specific.

Pentru a asigura participarea la referendum a tuturor cetăţenilor cu drept de vot, indiferent dacă aceştia sunt pe teritoriul ţării sau în afara ei, au fost organizate 18.548 secţii de votare, dintre care 18.242 secţii de votare în ţară şi 306 secţii de votare în străinătate.S-au organizat 109 secţii suplimentare de votare în staţiuni turistice, la mare şi la munte. Dintre acestea, 35 sunt amplasate pe litoral.Listele electorale permanente au fost reactualizate pe 10 iulie, pe acestea fiind înscrise 18.292.514 persoane cu drept de vot.

Intrebare catre sindicate (toate ) : ce ati facut ca ,, bietul melitian ,, sa primeasca si el un ban, pentru aceasta activitate care nu este in fisa postului ??? ca sta ca muta in porumb, ca Isaura in plantatie la acest referendum, nici macar bani de un sendvis,o cafea, nu i s-a alocat, (cum au toti membrii in sectia de votare ) desi i s-a intrerupt concediul de odihna, vor sta in schimburi de 14-16 ore, unii la departare de 30 de km. Departe de mine de a fi un fan al lui Blaga dar constat ca acesta a fost singurul ministru care la niste alegeri ( nu mai retin care ) a dat vre-o 120 de lei parca.

In rest liniste pe baricada sindicala, se lafaie cu privilegii : grade, functii, masini, etc. ! Dar nu sunt ei de vina, ci aceia care le-au dat votul si increderea si care-i suporta.

Modificat de LORD
  • Apreciez 3
Publicat

ASA E IN ORICE JUNGLA. ..PROSTITII [''MELETIENII'''] SI CEI CARE II PROSTESC[sindicatele]

• Moderator
Publicat

Departe de mine de a fi un fan al lui Blaga dar constat ca acesta a fost singurul ministru care la niste alegeri ( nu mai retin care ) a dat vre-o 120 de lei parca.

eu imi amintesc de vreo 12 lei/zi...

Publicat (modificat)

Nu dragule 12 lei diurna am primit acum la alegerile locale ca mi-am facut ordin de servicu sa imi plateasca diurna, ca doar nu mananc aer. Va recomand sa va faceti ordine de servicu, daca depasiti 12 ore de serviciu (se considera serviciu si perioada de timp necesara deplasarii la si de la sectie ) beneficiati de diurna una zi. Eu asa am facut si sunt obligati sa va deconteze. Daca mergeti cu masina personala sau cu mijloace in transport in comun deasemeni beneficiati de decontarea transportului .(puneti-l pe sef sa semneze ordinul, daca nu vrea, fiti diplomati si spuneti ca trebuie sa fiti la sectie la ora 18,00 de exemplu dar veti ajunge cu autobuzul la 19,50 si sa vedeti cum se inmoaie ca doar trebuie sa raporteze de preluarea sectiilor si apoi sa vezi distractie.

Va doresc alegere usoara, desi nu cred ca mai are cineva dubii !!

P.S. Blaga chiar a dat cel putin la IPJSuceava a dat in jur de 120 de lei fiecaruia care a maers la votare, o sa ma interesez la colegi si o sa va spun cand anume a fost.

Modificat de LORD
  • Moderator
Publicat

P.S. Blaga chiar a dat ...in jur de 120 de lei fiecaruia care a mers la votare, o sa ma interesez la colegi si o sa va spun cand anume a fost.

chiar sunt curios cand a fost desfraul asta de la minister... :D

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Ieri, 24.08.2012, in statiunea Olimp s-au desfasurat lucrarile Consiliului General al SNPPC, organ de conducere format din membrii BExC si presedintii birourilor din teritoriu.

Vreti sa stiti despre ce s-a discutat in acest for?

Nimic pentru voi, membrii de sindicat, totul pentru liderii vostri. Ce a devenit acest sindicat in care multi dintre voi v-ati spus sperante? O sursa de castiguri pentru pseudopolitistii care spun ca va reprezinta, o gaura neagra pentru cotizatiile voastre.

O sa fiti surprinsi (sau nu!?) sa aflati ca in forul care stabileste strategia sindicala, domnul Paraschiv si acolitii sai au mai bifat o victorie (a lor). El, analistul politic care urmareste respectarea statutului, numai pe langa statut a vorbit. Sa fie sanatos si sa ramana in sindicat cu apropiatii lui, sa isi ia salariu de mii de lei din cotizatiile acestora. Ei, care vorbesc de nepotismul care dauneaza grav in MAI, au ajuns sa aiba rude angajate pe la sindicat si acolo unde au influenta.

Am fost surprins de reactia unor lideri ai SNPPC care au vorbit numai de interese personale sub masca interesului membrilor de sindicat. Ca sa exemplific, ma gandesc la comisarul Ionescu Marius care era cat p-aici sa faca infarct (i se umflasera ochii si ii zvacneau venele la gat) cand sustinea, ce credeti, interesele membrilor? Nuuu, sustinea el, nepatatul, cat de cinstit poate fi cand in afara statutului, isi dadea demisia din BExC al federatiei ca sa intre in locul lui presedintele unui sindicat de aproximativ 150 de membri! Retoric, bineinteles pentru ca l-a trezit la realitate secretarul general al sindicatului care i-a spus ca nu este statutar, asa ca saracutul a fost nevoit sa ramana vicepresedinte al federatiei si sa negocieze acord colectiv cu IGPF;

Un alt exemplu este Mihaitoaia Laurentiu, alt colectionar de functii (SNPPC Dolj, Cartel Alfa Dolj) care, nereprezentand membrii si-a exprimat ura si josnicia manifestate printr-un comportament sub limita conditiei umane, jignind oameni carora nu le ajunge nici la nivelul gleznei. Mie mi-a fost rusine ca asemenea oameni reprezinta politisti, ca asemenea oameni sustin ca sunt politisti.

Petrut Lucian, presedintele SNPPC Maramures, vesnic insotitul de nevasta lui (merge cu ea peste tot, pe banii cui?), un om nemultumit de investitiile SNPPC dar care nici de-al dracului nu-si da demisia din Consiliul de administratie. Cum a ajuns la BExC, grija lui a fost sa ii elibereze MAI legitimatie de serviciu cu 5 X-uri ca sa aiba si el acces in cladirea ministerului. Astazi, nevasta-sa, din sala, ii atata pe alti pseudolideri spunand minciuni iar aia le inghiteau ca plevustile.

Eu personal consider ca a venit momentul sa devoalam masinatiunile din acest sindicat. Si o sa aveti ce citi!

Cu respect,

Valentin Riciu

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

In SNPPC e doar o cloaca infractionala..Gyga iti mai pasa de traficantii aia de influenta.?Inutil ,reforma lui Igas a reusit acolo si nu gasesti nici un poitist de calitate in SNPPC.

Modificat de pitbul
Publicat

Gyga iti mai pasa de traficantii aia de influenta.?

Nu! Nu ca mi-ar fi pasat vreodata!

De la infiintarea SNPPC am fost la toate intalnirile sindicale, unde se discuta despre membri. Anul asta nimic despre membri. Conferinta nationala a SNPPC din luna mai si Consiliul general din 24.08.2012 impreuna cu Conferinta nationala a FSNPPC din 25.08.2012.

Ca intalnirile din ultimile 2 zile nu am vazut niciodata. Amar, amar, amar...

Sa-i vezi cum isi dadeau demisiile in mod populist ca apoi sa fie renumiti, realesi. Cei care isi dadeau demisiile se propuneau apoi intre ei... Rasu', plansu'!

Intr-un final a iesit bine pentru baietii destepti din SNPPC.

Pentru oltenii de pe forum:

Sa fi vazut ce plin de elan revolutionar era Mihaitoaia al vostru. Din ura personala si la adapostul haitei, nu a lasat un alt coleg sa vorbeasca, l-a intrerupt tot timpul, l-a amenintat, i-a adus coala alba sa isi dea demisia...

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Nu sunt deloc familiarizat cu domeniul ăsta sindical, decât din afară. Totuși care este faza cu demisiile? De ce își dădeau demisiile pentru ca apoi să fie realeși? Bănuiesc că pentru prelungirea duratei mandatului. Mai este și altceva ce îmi scapă mie?

Publicat

Vali, fii mai concret , despre ce s-a discutat, din ce functii isi dadeau demisiile, ce s-a mai stabilit cu proiectele europene, ce salarii primesc liderii alesi in calitate de "coordonatori" de proiecte,despre ce alte drepturi ale liderilor mai este vorba,etc.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.