Jump to content
POLITISTI.ro

Intrebari adresate conducerii SNPPC

Postare recomandată

Publicat

de cand cu alegerile din cadrul BEC au cam ramas ceva functii neocupate pe ici pe colo(de exemplu functia de presedinte de sindicat la neamt). Vor fi organizate alegeri? Se vor mai ocupa vreodata? Sau raman forever ocupate de interimari?

Publicat (modificat)

Cei care au intrat in BEC din teritoriu, nu vor sa renunte la functiile de pe care au plecat. Dar daca nu este prevazut acest lucru in statut, nu ai ce sa faci, singura posibilitate fiind sa renunte ei la acele functii.

Modificat de gigabyte
Publicat

Domnu' Troscutza pe forumul SNPPC aveti muschi ca'n bancu' cu militieni de pe vremuri(si clase la fel de multe) si banati pe cine vreti dupa cum va dicteaza muschii aia;hai sa vedem,aici ,pe acest forum,santeti dispus sa mestecam pe indelete Statutul ala al SNPPC care de fapt este al vostru ,al liderilor(cu ,,pseudo" in fata). si sa va bag degetu' in ochi de fiecare data cand demonstrez argumentat ca acel statut contine prevederi neconstitutionale si o gramada de incompatibilitati?

...ma rog,ma sacrific si va bag degetul DOAR in ochi;pentru alte locuri apelati la Gruia&Paraschiv&comp.;ei ofera servicii complete....

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Bai gigabitule inteleg faptul ca erai mare si tare in parcare cand aveai sustineri si il pupai in c...ur pe acel phoenix care nu mai intra in tarana lui ....dar mai lasa-ne dracului cu grija ta subit aparuta dupa ejectarea ta din staff--ul butonatorilor snppc. Ai avut sansa sa arati ce poti, ai demonstrat ca nu poti, lasa-te dreacu la fund si nu mai vb . de rau pe cei care i-ai pupat in [cenzurat] cand erai admin si aveai ceva cotor la buzunar. Esti bun de politician dar...vremea celor ca tine apune, incet, incet !

Publicat

Innuendo , gigabitu are functie de conducere si acum in SNPPC iar daca imi aduc aminte , sper ca inca nu m-a lasat memoria, era singurul care va raspundea si inca va mai raspunde la intrebarile incomode pe care voi ca si membrii ar trebuii sa le puneti liderilor vostrii din teritoriu si lui ba Gruia.

Te superi pe sat si nu ai de ce.

Eu zic sa nu se ,,lase la fund" si sa spuna ce stie, nu crezi?

Publicat (modificat)

Bai gigabitule inteleg faptul ca erai mare si tare in parcare cand aveai sustineri si il pupai in c...ur pe acel phoenix care nu mai intra in tarana lui ....dar mai lasa-ne dracului cu grija ta subit aparuta dupa ejectarea ta din staff--ul butonatorilor snppc. Ai avut sansa sa arati ce poti, ai demonstrat ca nu poti, lasa-te dreacu la fund si nu mai vb . de rau pe cei care i-ai pupat in [cenzurat] cand erai admin si aveai ceva cotor la buzunar. Esti bun de politician dar...vremea celor ca tine apune, incet, incet !

1. Daca asta intelegi tu, e ok. Nu am pretentia sa spui ceva de mine, mi se pare corect sa analizezi ceea ce v-am postat si sa cauti daca exista adevar sau nu.

2. Unde am avut sustinerile despre care vorbesti?

3. Eu nu am pupat si nu pup pe nimeni nicaieri. Daca as fi pupat, stateam bine pe banii oamenilor, asa cum am observat ca stau cei din conducerea BExC a SNPPC.

Grija subita? Asta e parerea ta! Dupa ce s-au vazut alesi pentru cinci ani, si-au marit salariile si au intrat in fonduri europene cu banii sindicatului dar cu salarii numai pentru ei.

Le-am atras mereu atentia cu privire la faptul ca oamenii sunt nemultumiti de nerealizari, imi permit sa le-a atrag si acum si o voi face mereu.

Din postarea ta inteleg ca ai ceva frustrari referitoare la activitatea de pe forum. E parerea ta si o respect!

La afirmatia cu cotorul la buzunar nu pot sa raspund pentru ca nu inteleg despre ce vorbesti. Daca vei vorbi in limba romana, iti voi raspunde.

PS. Ma asteptam sa ma intrebi de dovezi in sprijinul a ceea ce am spus, nu la refulari despre forum.

Modificat de gigabyte
  • Apreciez 1
Publicat

"Ia de-aici, Uite-aici! Ia de-aici, Uite-aici" vorba lui Pavel Bartos la ROMANII AU TALENT.

Stire de senzatie, marele sindicalist de la Pro-Lex, Vasile Lincu, si-a depus candidatura pentru functia de primar la alegerile din iunie!

Stimate innuendo, nu am auzit acelasi lucru si despre gigabyte si are dreptate Elvis cand scrie ca "te superi pe sat". Atunci cand nu cunosti in mod real si direct o persoana, cand nu ai informatii obtinute in mod corect si de asemenea reale, cand lucrezi doar cu imagini personale construite cu ajutorul altor reprezentari oferite de alte persoane, ai posibilitatea, iar probabilitatea este foarte ridicata, sa faci analize eronate, atat la nivel descriptiv cat si la nivel inferential, mai ales daca tot ceea ce construiesti se bazeaza pe logica strict silogistica. Nu m-as arunca sa fac astfel de afirmatii despre o persoana pe care nu o cunosc personal, iar daca o cunosc cu atat mai mult bariera cenzurii ar functiona mai intens. Dar fiecare cu gradul lui de autocenzura.

Publicat (modificat)

Ia uite ma cum incep sa se confirme anumite zvonuri.

De ceva timp, secretarul general al SNPPC, vorbeste pe ici, pe colo, ca sindicatele pot sustine persoane la alegeri. Acum, ca am aflat de Lincu, se confirma ce doreste domnul Paraschiv Toader. Doar ca el tinteste mai sus. El spunea ca sindicatele pot sustine candidaturi pentru parlamentare romanesti sau europene.

Modificat de gigabyte
Publicat

Si uite asa se confirma ce eu spun de ani de zile, ,,donii" de la Bucuresti sunt interesati decat de bunastarea personala, iar singurul lor stapan este banul.

Lincu a inceput sa simta racoarea puscariei.

Publicat (modificat)

Si uite asa se confirma ce eu spun de ani de zile, ,,donii" de la Bucuresti sunt interesati decat de bunastarea personala, iar singurul lor stapan este banul.

Lincu a inceput sa simta racoarea puscariei.

Gruia,Paraschiv si restu'(adica Tr :emo-box: :scutza) fac incalzirea...pe margine....

Modificat de Wallah
Publicat

poate careva sa-mi spuna persoanele din staff-ul SNPPC Neamt? Ca de cand a plecat presedintele la BEC nu mai stie nimeni nimic de aceasta organizatie. Ca si cum n-ar exista:)

Publicat

Intreaba aici!

Nume: Neculai ISACHE

Functia: Vicepresedinte

Telefon: 0744 675 929

E-mail: neculai.isache@snppc.ro

Publicat

din cate stiu eu omu era presedinte la neamt iar in prezent e in BEC. Am intrebat aici pentru ca in el n-as avea incredere.

• Moderator
Publicat

Încă nu s-au terminat negocierile privind beneficiile și favorurile pe care le obținuseră pe vremea „fostei conduceri”.

Publicat

Si acum sunt ocupaţi să-şi pregătească răspunsurile pe care le au de prezentat la Conferinţa ce se apropie cu paşi extrem de repezi.

Publicat

Ce mai face sindicatul pentru politistii disponibilizati in oct. 2011 ? Ministrul de Interne a declarat ca dupa prima rectificare va face angajari.

Publicat

si totusi eu am intrebat despre staff-ul de la neamt nu care sunt numerele castigatoare la loto! Chiar nu se ofera nimeni sa ma lamureasca?

Publicat

si totusi eu am intrebat despre staff-ul de la neamt nu care sunt numerele castigatoare la loto! Chiar nu se ofera nimeni sa ma lamureasca?

Te-a lamurit la momentul intrebarii gigabyte: " Intreaba aici!

Nume: Neculai ISACHE

Functia: Vicepresedinte

Telefon: 0744 675 929

E-mail: neculai.isache@snppc.ro "!!!!

Publicat

Stimate pitbul, ma bucur sa-ti citesc nick-ul pe acest forum si ca ai dat dovada de sugestibilitate la invitatia unui bun coleg de a vizita si acest spatiu de comunicare. Stima

Publicat (modificat)

Crede-ma nu se vor bucura multi.Mai ales ca cei care ma cunosc stiu ca nu imi place sa sarut zonele erogene pe care le arata conducerea MAI politistilor iar muscatura mea e pana la osul [ciolanul] celor din BExC al SNPPC.

Modificat de pitbul
Publicat

De ce nu intrebi chiar la sursa, apoi ne spui si noua raspunsul?

De ce nu intrebi chiar la sursa, apoi ne spui si noua raspunsul?

Publicat (modificat)

Giga nu ai mai dat nici un semn de viata de multa vreme.Credeam ca ai cedat si tu..

Modificat de pitbul

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.