Jump to content
POLITISTI.ro

Intrebari adresate conducerii SNPPC

Postare recomandată

Publicat

Nu. Noi stam pe margine si chitibusam, asa cum a facut populatia atunci cand am fost noi in piata iar ei de pe margine se intrebau "ce mai vor si umflatii astia?".

Credeau ca doar noi, sticletii, vom fi cei afectati. Acum a venit si randul lor. Sa strige pana nu mai vad bine. Oricum nu vor rezolva nimic. Indiferent daca Presedintele ramane sau pleaca. Daca ramane va fi ca si pana acum, ba chiar mai rau, daca pleaca, credeti ca datoria de 90 miliarde de euro pe care o va lasa PDL-ul in urma se va plati usor? Numai dobanzile la suma asta reprezina procente importante din PIB. S-au trezit cam tarziu pentru a mai salva ceva.

Nu sunt multumit de situatia actuala, dar nu cred ca noi romanii, ca popor si ca tara, vom fi vreodata "bine".

De la Decebal incoace, cu foarte mici exceptii, istoria demonstreaza ca pe acest pamant si pentru acest popor cuvantul "bine" ar trebui sters din vocabular.

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

S-ar putea ca ai nostri colegi din Bucuresti sa mearga la proteste. Dar de partea cealalta a baricadelor.

Publicat (modificat)

@ SandoKhan

Se spune ca dupa protestele politistilor, Traian Basescu, suparat pe acestia, a inceput campania de epurare in MAI. Daca este consecvent, ar trebui ca cetatenii care au strigat sloganuri impotriva lui la Universitate, sa fie dati afara... din tara, probabil.

@ Cristi

Eu am fost, dar de cealalta parte, asa cum am facut de cativa ani. Se vedea frumos fumul dinspre Piata Unirii. In ceea ce priveste jandarmeria, nu este cum s-a spus la televiziuni, nu a provocat pe nimeni, dimpotriva, jandarmii, acolo unde erau mai apropiati de manifestanti, ii sfatuiau sa stea acolo, in zona Universitate, pentru ca nu li se intampla nimic.

Modificat de gigabyte
  • Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

@gigabyte....te-am plusat, omule...

dar, te intreb eu cu oarecare umilinta in pozitie...nu cumva esti din S.N.P.P.C.?

ori dupa cate imi dau seama ti-e frica de vreo ....amenda, sau chiar mai rau, sa-ti pierzi functia?

mie, sincer mi-e frica de represalii...de ce?

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Da, sunt din SNPPC.

Nu inteleg la ce te referi atunci cand vorbesti despre frica de amenda sau functie.

Modificat de gigabyte
  • Displace 1
Publicat

Intreb si eu:

Am auzit un zvon, neverificat nici in legislatie si nici in alte "zone" ca indicii de salarizare a agentilor desi erau prevazuti a fi de maxim 2,9 au fost redusi la un maxim de 2,4, urmand sa creasca la ofiteri.

Ce parere aveti domnilor lideri ai SNPPC si ce contra-masuri ati luat in legatura cu aceasta problema.

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Fiind un zvon ar trebui sa te intrebi in primul rand de cand va avea loc evenimentul, domnii de la nivelul central al snppc nu au stiinta de zvonurile ce ne mananca efectiv linistea de zi cu zi si pot sa afirm ca li se rupe-n paispe de doleantele noastre.

Publicat

innuendo , eu cred ca "domnii de la nivelul central" au cunostinta de toate zvonurile, chiar acestia lansand unele dintre ele pentru a testa terenul si sa vada reactia , iar o parte din ele devenind realitate in perioada urmatoare

Publicat

Fiind un zvon ar trebui sa te intrebi in primul rand de cand va avea loc evenimentul, ....

Incepand cu acordarea salariului pe Ianuarie 2012.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

@SandoKhan

Cum vine asta, ai auzit un zvon? Nu este zvon, este certitudine. Cauta anexa IV/1A din Legea-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice nr. 330/05.11.2009. Daca ne aducem bine aminte, in august 2008, SNPPC a organizat o serie de proteste si a atentionat in legatura cu scaderea coeficientilor de ierarhizare ai agentilor de politie, in comparatie cu ofiterii de politie.

Legea nu s-a aplicat pana acum si salarizarea s-a stabilit prin OUG nr. 1/25.01.2010 iar ceea ce nu se mai acorda prin Legea cadru nr. 330 a fost acordata pana in prezent prin sumele compensatorii, pe care le regasiti pe fluturas.

Anexa IV/1A este la pag. 165 din Legea-cadru 330/2009.

L330-2009, salarizare unitara.pdf

OUG1-2010.pdf

Modificat de gigabyte
  • Apreciez 4
Publicat

Tot adevarat este insa si faptul ca acel indice,de 2,4 se va raporta la alta valoare, din cate imi amintesc de 700 lei, iar in prezent indicele de 2.90 se raporteaza la alt coeficient mult mai mic, parca putin peste 400 lei. Salariul va creste si pentru agenti ,insa mult mai mult pentru ofiteri si diferenta intre cele doua corpuri va fi exagerata, in conditiile in care, cum s-a mai spus, sunt multe situatii in care ofiterul si agentul desfasoara aceeasi activitate. Sa speram ca va pleca Igas si ai lui si acea lege va fi modificata.

Publicat

Daca credeti ca starea de acum a legii e opera ministrului te inseli. E vorba de "catzeii" care bantuie in jurul lui si care, ghici, sunt ofiteri. Doar nu te asteptai la altceva din partea lor?

Publicat

Tot adevarat este insa si faptul ca acel indice,de 2,4 se va raporta la alta valoare, din cate imi amintesc de 700 lei, iar in prezent indicele de 2.90 se raporteaza la alt coeficient mult mai mic, parca putin peste 400 lei(...)

Mai exact, 705 lei. Au constatat ca marea masa a politistilor, respectiv agentii, vor avea salariile mai mari decat in vechiul mod de calcul.

• Displace 1
Publicat

Domnilor de la sindicat! Ma tot uit pe la tv,ca pe frigu asta nu prea imi vine sa fac altceva, si vad tot felul de reprezentanti ai nostri care o trg cu discutii,ca vezi doamne daca nu ne dau restantele vom iesi in strada si sa te tii atunci..............,ca va fi nebunie,ii rupem,etc........... MA!!!!!!!!!! Liderilor!!!!!!!! Voi nu intelegeti nimic! Stati la caldurica ,va faceti reclama pe la tv si .............cam atat! Nu doar pentru bani vrem sa iesim in strada! Vrem sa se vada ca si noi facem parte din tara asta,ca ne-am saturat de politizare,ca vrem sa fim condusi de oameni competenti,apolitici,care sunt numiti prin concursuri nemasluite,ca si noi avem parinti,bunici,copii,frati,prieteni care o duc dezastruos datorita prostului management al tarii,ca nu suntem acei"oameni ai legi"care ii pandim pe la colturi sa ii deposedem de bruma de bani pe care o au in buzunare,ca suntem solidari cu societatea romaneasca,ca ,in sfarsit suntem oameni si Romani iar pe umarul nostru scriE PATROIE SI ONOARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Apreciez 2
Publicat

A...........!!!!!!! Si am uitat ceva foarte important................Sa aratam ca nu i-am uitat pe caolegi care au fost aruncati ca niste masele spricate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o

Scuze pentru post domnule administrator,dar m-am saturat sa ma tot uit peste umar!!!!!! Daca e sa se ia cineva de mine sa o faca! Si asa suntem considerati ultimi oameni! Sper sa nu incercam SA SI FIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • 2 luni mai târziu...
Publicat

In urma cu peste o luna de zile am adresat cateva intrebari in scris, conducerii SNPPC. Pentru acele intrebari si pentru ca am depus marturie in instanta pentru un coleg care a fost exclus fara a se respecta statutul, Biroul Executiv Central m-a transformat in inamic si au inceput sicane impotriva mea.

Am avut o intrevedere cu o parte dintre ei (nu erau toti la birou in ziua respectiva) si i-am intrebat daca ei realizeaza ca membrii sunt nemultumiti de inactivitatea lor. Mi-au spus ca nu exista nemultumiri. Oare cu ce colegi din teritoriu vorbesc ei de nu vad aceste lucruri?

Va voi posta adresele pe care le-am inaintat la BEC si raspunsurile(!?).

Continuare

Continuare

Si ultimul raspuns!

2012.03.06 Solicitare BEC incalcare statut Honciu.doc

2012.03.06 Solicitare delegatie Madrid.doc

2012.03.07 Solicitare precizari schimbare echipe de proiect.doc

2012.03.07 Solicitare schimbare administrare forum.doc

2012.03.09 Solicitare informare dezbatere USL la 07.03.2012.doc

2012.03.12 Solicitare hotarari SNPPC.doc

2012.03.13_58 Solicitare fonduri organizatie.doc

ADUNARE GENERALA B.P.R..pdf

2012.03.26_65 Raspuns catre BEC ref adunare generala BPR.doc

2012.03.27_62 Solicitare salarii proiecte europene.doc

2012.03.27_63 Solicitare salarii membri BEC.doc

2012.03.28_66 Revenire solicitare fonduri organizatie.doc

adresa adunare generala 2.pdf

• Apreciez 4
Publicat (modificat)

Am si eu o singura intrebare pentru Gruia:

- Ba Gruia cand o sa-ti anunti membrii de sindicat ca te vei intoarce la munca sa-ti iei gradele la termen nu la exceptional?

Sper sa nu te opresti aici Gyga.

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
Publicat

cand nu o sa va mai faceti spriturile la Rin?

metalu, se pare ca stii anumite lucruri concrete. Eu, sincer sunt interesat sa aflu mai multe lucruri despre lucruri nefiresti petrecute la BExC. Daca vrei, fa-le publice, daca nu, eu astept detalii pe PM.

Publicat

Oh da, eu stiu multe. Ma gandeam ca stii si alte lucruri de care sa nu fi auzit eu.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.