Jump to content
POLITISTI.ro

Intrebari adresate conducerii SNPPC

Postare recomandată

Publicat

Domnule gygabyte, acea stare de spirit pe care ai observat-o recent e o stare aparuta cu mult timp in urma, din perioada cand erai desemnat ca voce a SNPPC pe forumuri, si constat cu stupoare ca abia acum cand ai fost schimbat din acea pozitie incepi sa vezi ceea ce vad cei multi, nu cred ca e fair-play sa dai vina pe altii acum cand nu mai esti la butoane.Succes !

Publicat (modificat)

Dezamagirea colegilor in anumite aspecte ale activitatii sindicale am observat-o intotdeauna si am incercat sa rezolv problemele aparute impreuna cu ei. Sunt multi useri pe forumurile acestea cu care am luat legatura si care pot confirma ca am inecrcat solutionarea problemelor. Din pacate, avem lacune in comunicare la orice nivel - sindical, uman, profesional - si acest lucru ne-a cauzat si ne cauzeaza probleme in continuare. Daca nu as fi incercat sa imi ajut colegii, crezi ca as putea sa stau in fata lor? Daca nu s-au rezolvat lucruri generale la nivel national si aceasta se vede foarte bine din postarile de pe forumuri, am incercat sa rezolv problemele colegilor la nivel local. Am reusit, nu am reusit, asta se va vedea.

Nu am fost desemnat de nimeni, forumul SNPPC a fost si este bucuria mea. Alaturi de forumul Politisti.ro, aceste forumuri sunt locurile unde citesc si ma informez despre ceea ce se intampla fiecaruia dintre noi in acest minister.

Nu uita ca atunci cand eram - cum spui tu - la butoane, si acum, sunt singurul care am raspuns si am discutat cu voi. Mai arata-mi unul, te rog! Macar unul...

Iar subforumul SNPPC in care discutam aici, este initiativa mea si bunavointa administratorului, caruia ii multumesc pentru sprijin.

PS. Am mai zis intr-o postare mai veche ca sunt singurul care raspunde membrilor si unul din bineintentionatii colegi despre care spuneam mai sus l-a informat pe dl. Gruia ca spun asa ceva, iar acesta mi-a reprosat acest lucru. L-am invitat sa citeasca ce am spus dar...a fost mai frumos sa il creada pe omul "de incredere".

Modificat de gigabyte
  • Displace 1
Publicat

Nu poti spune ca nu te-am avertizat in privinta lui Gruia.

Pana nu scapati de tandemul militaro-angajato direct-pupincurist de acolo de sus lucrurile nu au cum sa merga bine.

Nu poti cere unora care nu stiu cu ce se mananca strada sa il intelega pe talpasul oropsit.

Multa sanatate Gyga , si nu uita ,orice sut in fund este un pas inainte, nu fi dezamagit , continua sa lupti chiar si cu cei pe care ii considerai prieteni.

Sarbatori fericite.

Publicat

Are cunostinta snppc-ul despre posibila impozitare a Ord.50 ?La MApN este o oarecare "tulburare" pe aceasta tema .

Publicat

Din ceea ce cunosc eu pana in acest moment, nu exista nici o initiativa a guvernului legata de impozitarea Ord. 50.

Publicat

Rog admin-ul sa stearga acest topic deoarece din lipsa de personal, si de fonduri special repartizate, S.C. SNPPC nu gaseste un comunicator cu cotizantii (cei pe care ii reprezinta) ! Multumesc. Un An Mai Bun va doresc tuturor si multa putere de a va retrage din aceasta societate comerciala pe actiuni "fictive" !LA MULTI ANI .

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

o intrebare pentru conducerea SNPPC: cum vom plati cotizatiile lunare ca membrii de sindicat, pentru ca de la 01.01.2012, serviciile finaciare ale unitatilor nu mai retin nici o suma din salariu. am cautat si pe site-ul SNPPC si nu am gasit nimic.

ma intereseaza daca se poate face prin transfer bancar, pentru ca nu am de gand sa stau pe la cozi sa platesc cotizatia si ma intereseaza in special un cont bancar de la ing, pentru ca nu am de gand sa platesc 3 lei pe luna pentru fiecare transfer prin internet banking.

asteptam informatii pentru ca vine ziua de salariu si suntem dornici sa scapam repede de bani.

• Moderator
Publicat

Unde exista interes, s-au gasit solutii. Am semnat o solicitare catre B. Transilvania unde majoritatea membrilor isi au cardurile de salarii si in baza acesteia banca retine din salariu si vireaza lunar cotizatia de membru, contravaloarea abonamentului Cosmote si celelalte retineri de pe vechiul fluturas.

Publicat

o intrebare pentru conducerea SNPPC: cum vom plati cotizatiile lunare ca membrii de sindicat, pentru ca de la 01.01.2012, serviciile finaciare ale unitatilor nu mai retin nici o suma din salariu. am cautat si pe site-ul SNPPC si nu am gasit nimic.

ma intereseaza daca se poate face prin transfer bancar, pentru ca nu am de gand sa stau pe la cozi sa platesc cotizatia si ma intereseaza in special un cont bancar de la ing, pentru ca nu am de gand sa platesc 3 lei pe luna pentru fiecare transfer prin internet banking.

asteptam informatii pentru ca vine ziua de salariu si suntem dornici sa scapam repede de bani.

Cotizaţiile către sindicate sunt reţinute în continuare de pe cardul de salariu. Ordinul prin care s-au interzis reţinerile a fost amânat deocamdată. Ştiu sigur din discuţiile cu cei de la financiar, din luna decembrie 2011.

Publicat

Asa este, s-au amanat cu o luna cerintele primului ministru din luna noiembrie. Acesta a revenit cu o nota raport in luna decembrie in care solicita, ca odata cu acordarea drepturilor salariale, sa nu mai fie retinute cotizatiile pentru sindicate, C.N.P., C.A.R., etc.

• Displace 1
Publicat

Unde exista interes, s-au gasit solutii. Am semnat o solicitare catre B. Transilvania unde majoritatea membrilor isi au cardurile de salarii si in baza acesteia banca retine din salariu si vireaza lunar cotizatia de membru, contravaloarea abonamentului Cosmote si celelalte retineri de pe vechiul fluturas.

nu stiu pe la alte unitati, dar la dgpmb conventia este semnata cu raiffeisen si suntem foarte multi care nu ne luam salariile prin aceasta banca.

oricum daca snppc-ul ma pune sa stau la coada la vreo casierie, sau sa platesc comisioane pentru transfer bancar, adio sindicat, sa alerge dupa noi cum am alergat noi dupa ei pentru o amarata de agenda.

Publicat

La IJPF TIMIS se pare ca cotizatiile se vor retine de catre banci, mai exact de bancile cu care avem contractele de salarii si foarte important nu se va retine nici un comision de catre acestea ! Eu spun ca retinerea acestor cotizatii de catre banci direct este mai buna ! De ce? In primul rand nimeni in afara de liderul de sindicat nu va mai sti ca faci din acesta !

Publicat

Este mai buna retinerea cotizatiilor de catre banci?

Wow.

1. Si cu deducerea cum faci, pentru ca, cotizatia este deductibila. Se anunta ca toate chitantele sa ajunga la serviciile financiare pentru a se calcula sumele deductibile.

2. Ce va sti numai liderul? Va da banca unei terte persoane (inclusiv juridice), detalii daca a oprit banii sau nu, unui client cu care are un contract?

3. Foarte important pentru cine este faptul ca nu se va opri nici un comision? Pentru membri? Pai daca celui care cotizeaza i se opreste comision, crezi ca va fi de acord sa mai fie membru de sindicat? :ner:

• Displace 1
Publicat (modificat)

Pentru mine SNPPC, al cărui membru încă mai sunt nu a făcut nimic, eu rezolv simplu şi pragmatic: adio SNPPC. Pun deoparte în fiecare lună banii de cotizaţie şi la sfârşitul anului nu mai aştept te miri ce restanţe. Nu mai cred într-un sindicat care nu are dreptul la grevă şi care aşa cum era normal, la sfârşitul anului nu dă o dare de seamă către membrii săi cotizanţi. Iete aşa m-ar interesa şi pe mine să ştiu, care este conducerea SNPPC la nivel de ţară, cât s-a strâns din cotizaţii?, cam cât s-a cheltuit şi pentru ce?, cât mai este în trezorerie?, care este agenda de lucru pentru anul 2012?, câţi membrii, nominal au beneficiat de tratamente pe la staţiuni şi de facilităţi de petrecerea vacanţelor prin străinătate?, (exclus cei din conducere), cum au fost ajutaţi membrii disponibilizaţi? şi mai am o grămadă de curiozităţi. Şi ca să nu mai pun întrebări ce deranjează, nu mai bine spun adio SNPPC şi stau liniştit. Cineva spune de deducere, haida bre! :ner: câtă deducere am eu într-un an la suma cotizată?. Fiecare face cum vrea eu unul sigur aşa am să fac. Am acest drept domnilor de la SNPPC?, sau... "cine eşti tu bă să ne întrebi pe noi?", iaca un simplu cotizant.....care ai să primeşti răspuns odată cu restanţele financiare... :angry:

P.S. când s-a semnat ultima dată contractul colectiv de muncă?, eu am amnezie, îmi aduceţi vă rog aminte?

Modificat de avam
  • Apreciez 4
  • Displace 1
Publicat (modificat)

COTIZANTI=MERSUL CU TRENUL, FARA BILET...STATUL IN PLOAIE FARA UMBRELA...CUTREMUR SI NU STI CE SA FACI...BAZINUL FARA APA...FARA, CURENT...FARA, GAZE...FARA MANCARE...FARA...FARA...FARA...FARA...ETC.

Modificat de Catalin
Renunţă la majiscule!
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Intrebare adresata conducerii S.N.P.P.C. Cand demarati actiunile in instanta pentru recuperarea restantelor?

Publicat

Ce actiuni ?????????? Tu nu ai vazut ca C.E.D.O. prin hotararea publicata in M.O. de vineri a stipulat ca statul are dreptate ,, in sensul ca este atributul exclusiv al statului de drept sa modifice, diminueze, suspende sau sa reduca cuantumul salariilor si sa isi faca politica salariala " . Deci cei 25 % au fost amputati legal, ce judecator isi va permite sa incalce jurisprudenta Curtii Constitutionale si a CEDO sa dea dreptate palmasilor (bugetarilor ) .

In ceea ce priveste celelate restante, oricand se poate face o actiune in instanta si cu ce ma incalzeste, in cel mai bun si probabil caz voi castiga si statul iti va plati esalonat pana in 2016 suma totala , din care prima transa va fi de 5 % in 2013 ( asa preved normele in materie ) asa ca poti muri linistit, mostenitorii tai vor avea de primit .

Nu pot decat sa-l citez pe Nicolae Labis : Mananc si plang... (sper sa mai am ce manca ) !!

Publicat

Si te mai miri ca unii iau spaga de la soferi si prostituate? Nu e o scuza, dar parca nu sunt asigurate conditii sa fii politist in Romania.....

Publicat

Am „PLACUTA SURPRINDERE” sa constat uriasul succes al juristilor din SNPPC care au reusit sa suspende nota raport nr. xxxxx prin care erau pusi sa-mi bata la usa sectiei si sa-mi ceara umila suma de cat 10 lei sau cat o fi. Si pentru ca suntem in topicul

Intrebari adresate conducerii SNPPC

intreb si eu:

Domnilor de la sindicat unde ati fost cand au taiat salariile cu 25%? Atunci de ce nu v-ati miscat asa de repede (sau de ce nu v-ati miscat?, nimeni nu stie) sa cereti suspendarea acelei legi? Acea nota raport era licarirea din ochii mei caci atunci cand veti veni sa-mi cereti banii va voi intrebva ce aveti de gand sa faceti cu ei? Si o sa va intreb ce salariu aveti? Si daca vă ajunge?............

• Apreciez 2
Publicat

CHIAR ASA , UNDE ATI FOST IN TOT ACEST TIMP ? SUNT CURIOS DACA , NE VA RASPUNDE CINEVA .

• Moderator
Publicat

Nu o să răspundă nimeni, pentru că în prezent nu mai există pe forum vreun membru al biroului executiv care să-şi asume această calitate. Să sperăm că cel puţin citesc pe aici.

Publicat

ei, "citeste" pe aici, fiti siguri.

intrebare...cati membri cotizanti, mai sunt, pe la casele sindicale? da' la S.N.P.P.C?

eu nu mai cotizez din noiembrie.nu imi pare rau.

Publicat

Raspuns.....Prin toate comunicatele si adresele facute de SNPPC, ei incep prin a spune ca..." in numele a 50.000 de membri..." etc, etc.......si acum propun si eu urmatoarea speta: 50.000 * 10 lei (cotizatie medie)= 500.000 lei * 12 luni = 6.000.000 lei noi. adica 1.37 mil. euro anual din cotizatii. bani care stau in banci si produc alti bani. Intreb si eu ce se intampla cu acesti bani..? sa zicem ca o parte se duc pe ajutoare de deces, nasteri, imbolnaviri sau altele dar totusi nu se intampla in fiecare zi asa ceva.......raman in continuare foarte multi bani...ce se intampla cu ei..?

Publicat

Domnilor lideri de sindicat cred ca majoritatea dintre noi din tara doresc sa facem un protest la bucuresti! De ce nu va intereseaza acest lucru, un protest in care sa ne cerem drepturile care nu ni s-au dat pana acum? Cand este posibil acest lucuru?

• Apreciez 1
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.