Jump to content
POLITISTI.ro

Intrebari adresate conducerii SNPPC

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Gyga o sa iti tastez aici pentru ca sunt dezamagit de nemernicia unora care conduc SNPPC.

Ultima voastra informare intitulata ,,Atitudini grave " mi-a lasat un gust amar si recunosc stilul lui Gruia pentru ca am simtit veninul unui parvenit.

Daca v-ati fi rezumat numai la prima pagina cred ca aprecierea politistilor ar fi fost unanima.

Spuneti in informarea care se vrea ,,distrugatoare" ca ,,au fost admisi la la discutie lideri ai unor sindicate fara reprezentativitate".

Sa inteleg ca asta este singura grija a sindicatului ,,mamut"?

Va simtiti amenintata pozitia?

Sau va credeti cel putin niste profeti coborati pe pamant si nu mai aveti nimic de invatat cu privire la lupta asta sindicala?

Nu vreau sa ma intelegi gresit gyga, tu nu mi-ai dat motive sa ma indoiesc de buna ta credinta , iar respectul meu fata de tine va ramane acelasi.

Sper sa nu o iei ca pe ceva personal.

Insa greselile voastre nu le puteti acoperi daca dati cu noroi in altii.

Voi trebuie sa constientizati, sau mai bine spus sa-l treziti pe Gruia din delirum tremens in care a intrat, ca nu cu celelalte sindicate trebuie sa va certati.

Cred ca aveti adversari mult mai multi, mai puternici si mai importanti cu care ar trebui sa va luptati.

Eu zic sa numiti sindicatele galbene, pentru a nu crea confuzie.

Si vreau sa ii amintesc stimabilului Gruia ca la mitingurile organizate de SNPPC au participat politisti din toate sindicatele.

Sa fi uitat atunci sa ne intrebe de reprezentativitate?

Nu faceti decat sa aratati ca va este frica de cei care ,, au avut rostul doar de a intrerupe si sparge dezbaterile ,atunci cand subiectele nu conveneau conducerii".

Gyga pentru ca ne cunoastem o sa iti spun o intrebare.

Dupa umila mea parere o,,atitudine grava".

Unde ar fi trebuit sa fie Gruia si Paraschiv in ziua conferintei?

Cumva la Vaslui sau la Constanta?

Cu scuzele de rigoare dar Gruia a fost penibil, dandu-si masura neputintei lui.

Oare daca ar fi fost in sala i-ar fi putut cineva taia microfonul?

A inceput campania pentru viitoarele alegeri din fruntea SNPPC?

Nici macar unul dintre cei doi nu a putut sa stea in Bucuresti?

Nu au alti oameni din BEX pe care sa ii trimita in teritoriu?

Uite cum ar trebui conducerea SNPPC sa priveasca lucrurile.

Fiind sindicatul cel mai mare din Romania trebuie sa treaca peste micile rautati ale liderilor de la PRO LEX, SNAP, SED LEX sau a altora.

Iar ca sa dovediti ca sunteti cu adevar puternici ar trebui sa le intindeti mana, sa va puneti toti la masa si sa faceti o strategie comuna.

Chiar daca sa zicem ca ei au gresit fata de voi, ar trebui sa fiti mai iertatori.

De ce ? Pentru ca Gruia trebuie sa inteleaga odata pentru totdeauna ca acum nu este vorba de el , sau de certurile si razbunarile lui de exemplu cu Popa Liviu.

Ca nu este el buricul pamantului, dupa parerea mea este cel mai slab din BEX, sa lase ,,arogantele" si sa faca ceva constructiv pentru toti politistii din tara.

Sa nu crezi ca eu sunt de acord cu ce au spus Valnei sau Surugiu insa trebuie sa va intrebati ce ati facut voi ca sa ii apropiati.

Ori credeti ca aruncand in ei cu noroi o sa le inchideti gura?

A venit vremea sa lasati orgoliile si sa luptati toti pentru cauza comuna a politistilor.

Gyga nu stiu daca iti plac cainii.

Dar incearca atunci cand vezi unul de rasa pe strada in lesa si cu botnita sa ii urmaresti atitudinea imperiala atunci cand trece printre maidanezii care latra la el.

Asta trebuie sa fie atitudinea SNPPC , atitudinea celui puternic, sigur pe el care are treburi mult mai importante de facut decat sa se certe cu ,,maidanezii".

Voi le dati valoare certandu-va cu unii mult mai slabi decat voi.

Ati facut un calcul sa vedeti cati politisti sunt in cele trei federatii amintite mai sus?

Ati ajuns sa fiti ,,gelosi" pe timpul acordat lui Valnei?

Iti spun ca poate o sa le transmiti si colegilor tai din BEX - nu este important cat vorbesti, important este ce spui.

Iar daca nu puteti sa va faceti ascultati problema este in gradina voastra.

Sper ca nu te-am suparat pentru ca nu asta a fost intentia mea.

Cu deosebit respect. :emo-yessir:

Modificat de Elvis
  • Apreciez 3
Publicat (modificat)

Elvis, nu am de ce sa ma supar.

Sa stii ca imi plac cainii, am doi, un rotweiller si un maidanez. Amandoi se inteleg foarte bine, rotweillerul care face 4 ani intr-o saptamana, l-a adoptat pe maidanezul lovit de o masina si care are numai un an. Sunt sigur ca intelegi, mai ales ca ma cunosti personal.

In ceea ce priveste intrebarea ta, unde se aflau cei doi colegi in ziua videoconferintei, iata, iti raspund:

- Gruia se afla impreuna cu Coarna Dumitru la Vaslui pentru ca in acea zi au fost alegeri la Biroul Teritorial din IPJ.

- Paraschiv se afla la Constanta pentru ca in cursul saptamanii trecute, a avut loc Consiliul National al Cartelului Alfa, la care SNPPC este afiliat. Dupa cum stii, Paraschiv Toader este si vicepresedinte al Confederatiei. Fiind la Constanta, unde eram si eu, am luat hotararea sa mergem la videoconferinta, in sala IPJ Constanta. Dupa cum bine stii, ti-am transmis un sms dupa interventia pe care ai avut-o!

Modificat de gigabyte
Publicat

SE zvoneste ca in toamna mai avem un circ de asta , in ce masura este adevarat?

Publicat (modificat)

Gyga la Constanta puteai sa te duci tu ,iar la Vaslui domnul Coarna.

Este mult mai important ca in Bucuresti sa ramana unul dintre cei doi, el il prefer pe domnul Paraschiv.

Chiar daca SNPPC este afiliat la Alfa, foarte bine ca este, primordiale pentru un lider care este politist sunt interesele politistilor.

Indiferent cum se numeste confederatia in care are o functie.

Asta nu ca l-as banui cumva pe domnul Paraschiv de ceva.

Este departe de mine acest gand.

Cu respect. :emo-yessir:

Modificat de Elvis
Publicat (modificat)

Bune ideile tale, dar domnul Coarna nu face parte din Biroul Executiv. Trebuia sa mearga cineva care face parte din acest for.

In alta ordine de idei, daca nu ma insel, domnul Popa Liviu, l-a invitat pe presedintele SNPPC sa sune si va pune el telefonul la microfon. Chiar de doua ori a spus-o. Ma insel cumva?

Modificat de gigabyte
Publicat (modificat)

Gyga tu l-ai crezut?

Eu nu.

Poate Gruia a invatat ceva, cu toate ca am mari rezerve.

Cu domnul Popa poate sa vorbeasca la telefon de cate ori are chef, pe noi ne interesa care este pozitia SNPPC.

Daca nu ati inteles inca, o sa traduc eu pentru domnul Gruia.

Te rog frumos chiar sa ii arati aceste mesaje.

Singurul ,,pericol important" pentru impostorii din fruntea MAI il reprezinta SNPPC- ul.

Noi astia mai mici asteptam semnalul, si indiferent de ce crede Gruia vom fi alaturi de voi.

Acum se decide viitorul politistilor care sunt si celor care va sa vina.

Si cum spunea maxu,,tara ne-a facut onoarea sa ne puna tresele pe umar, sa n-o dezamagim".

Cu respect. :emo-yessir:

Modificat de Elvis
Publicat (modificat)

Uite Gyga am avut dreptate.

Cei de la SNAP au raspuns cu noroi la ,,Atitudini grave".

Fiind incepatori , ca de mai stim si noi cine este Surugiu, care spune ca face munca patriotica la sindicat, au postat si ei o replica ,,Diversiune - ,,Hotul striga hotii".

Sper din tot sufletul sa nu le raspundeti , sa ii invitati la discutii sincere , ocazie cu care sa va puneti de acord si sa ingropati securea razboiului.

Mizeria postata pe Intrapol mi-a intors stomacul pe dos. Ceva de genul ,,Ionica- minte mica".

Sincer ma asteptam, insa m-a surprins rautatea lor.

Iar acum te intreb: cu astia vreti voi sa va luptati?

Pentru edificare o sa postez in format PDF ,,replica filosofica" a sindicatului mort inainte de a se naste.

Ma intreb ce parere or avea ofiterii din acest sindicat ,,numai" al agentilor .

IMG.pdf

Nu stiu de ce domnul Surugiu nu ne spune cum poate fi presedinte atata timp cat este pensionar.

Sau cum l-au trimis pe,, puisorul ala de gostat" care cica este presedinte la SNAP,avansat la exceptional dupa trei ani, experienta vasta in politie domnule,in malaxorul de la MAI sa voteze impotriva politistilor .

Vorbesc de mitinguri de 30-50 de persoane, pai imi aduc aminte ca fugeau ca sobolanii de pe o corabie care se scufunda cand au intrat in minister la ultimul miting.

Sa fi fost aia 30 de cumparati asa de periculosi? Stiu este greu sa te injure 500 de politisti la unison, pentru ca in timp ce pe ei ii ardea soarele in piata tu Surugiule urmareai mitingul la o terasa cu niste berica in fata. Presedinte de confederatie . :slapb:

Sfatul meu este sa va calmati si sa nu le dati o replica la nervi.

Dar dupa cum il cunosc pe Gruia nu se va putea abtine, pentru ca omul este coleric.

Parerea mea. :emo-yessir:

Modificat de Elvis
Publicat

Bune glume este in stare sa faca Surugiu.

La final are o intrebare retorica, care omite un mic amanunt.

Unde era SNPPC in anii 2006-2007(...)?

Pai pana la finalul anului 2007, Surugiu era in BExC al SNPPC. Pana in octombrie 2007, mai exact, cand a avut loc acel Congres Extraordinar, pe care, prin participarea ca si candidat, l-a acceptat dar, nemaifiind ales, nu mai este valabil. Poate nu isi mai aminteste si cum dadea de baut ca sa fie votat. Am avut langa mine, in sala, la momentul acela, presedinte de birou teritorial care a facut fotografie cu telefonul, la buletinul de vot si il arata lui "Iulica". Si acum imi aduc aminte fraza: "Uite Iulica, eu te-am votat!"

Publicat

Gyga ,Gruia nu s-a putut abtine, dar de data asta macar a facut-o cum trebuia de la inceput.

Numai ca cei din minister asta doresc.

Eu zic sa terminati cu atacurile astia de gradinita si chiar sa faceti ceva.

Parerea mea. :emo-yessir:

Publicat

Ce de noutati apar zilnic, insa stimabilul moderator al acestei sectiuni se rezuma doar la a face o conversatie ieftina(atunci cand e provocat) ! Domnule, daca ti-ai asumat o oarecare responsabilitate pe acest forum, incearca sa o faci si din proprie initiativa, nu doar cand esti "provocat" ! Chiar nu duce sistemul nostru lipsa de noutati in aceste zile ? Doar oferte turistice? Ori consideri ca acest topic se refera la o conversatie Gigabyte - restul ! EU consider ca ar trebui ceva de genul SNPPC - restul forumistilor si retur ! Dar ce mai conteaza ce vreau EU ?

Publicat

Si ma frapeaza faptul ca multi intra aici sa se informeze insa nu au nici nimic de zis si nici de intrebat ceva!Ne meritam soarta dragi colegi , lipsa de implicare o sa va coste mai mult decat implicarea! Pozitia ghiocelului pastrati-o doar pentru sedinte foto....Chiar nu va doare nimic ? Chiar asteptati sa va ghiceasca cineva doleantele si problemele ? Mai este muuuuuuult pana departe .................................

Publicat

Domnule Gyga , va intreb cate cadre a disponibilizat ministerul sau mai bine zis cate posturi a restructurat ,asta deoarece zicea cineva ca in toamna mai urmeaza un val , ce val care val ?

Publicat (modificat)

Ce val? Un tsunami! Uiti ca trebuie facut loc celor din scoli care urmeaza sa fie incadrati de la 01.01.2012?

Modificat de SandoKhan
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

pai bine bine astia dau afara 1300 de politisti exact cati sunt la campina si asteapta... adica numai agenti de OP.

cu academie ce=o sa faca? sunt vreo 250 de ofiteri care asteapta si ei... valul 2 cumva cuprinde si ofiterii, ca altfel nu vad... sau poate o sa-i treaca pe functii de agenti?

• Moderator
Publicat

Nu vor fi disponibilizati numai agenti, ci si ofiteri. Si asta se va intampla acum, adica in aceasta vara.

Nu stiu de unde ati tras aceasta concluzie, dar eu cunosc cazuri de formatiuni operative unde vor trebui sa plece si ofiteri. Ca numarul lor e mai mare sau mai mic, este o alta problema.

Publicat (modificat)

ne contrazicem aici ce a facut sau ce face sindicatul si pe buna dreptate ma intreb si eu.. Mai avem un sindicat? ca de ceva vreme s-a dat la fund si pastreaza silentio stampa.. nu spun ca trebuie sa faca scandal..dar cine stie poate are sindicatul o strategie si noi nu o stim .. poate e neputinta??.. e greu de luptat cu morile de vant si uneori numai nebunii o fac..

azi dimineta surpriza de pe intranet am aflat un comunicat al I.p.J.-ului prin care ,, TOTI LUCRATORII DIN STRUCTURILE SUPUSE REORGANIZARII SUNT PUSI LA DISPOZITIE TIMP DE TREI LUNI INCEPAND CU DATA DE 06.07.2011.. si se mai facea acolo aluzie si la celebrele ,,evaluari,,

as dori colegii din sindicat sa ne lamureasca si pe noi ce inseamna mai exact acea,, punere la dispozitie ,, si ce doamne iarta ne mai asteapta.

MULTUMESC

Modificat de boghy30
Publicat (modificat)

Dragi colegi, sindicatul nu suntem noi.....sunt EI doar ....in afara de voi nu e ...nimeni ! Nu pot nici sa ii apreciez prea mult ( ca sunt cotizant ) , si nici nu pot sa ii critic prea mult ca sunt doar un simplu abonat COSMOTE cu cea mai de c...t oferta de telefoane din Romanica ! Dar speranta ........ultima ! Toate Bune !

Modificat de innuendo
Publicat

Acum intreb si eu: chiar aveai nevoie de sindicat ca sa iti iei un telefon? Te-ai calicit la 2-3 euro si acum te-ai trezit client captiv al sindicatului. Cum e romanul? Ieftin la slanina si scump la faina!

Publicat

Nu tigrule, am sperat in ceva, am profitat de ceva ce era in oferta si ...inca mai sper ca e (deocamdata)...... singura speranta in a fi reprezentat

!

Publicat (modificat)

Si eu la fel, dar nu am luat telefoane, ajutoare si alte alea. Oricand am chef pot renunta la a fi membru fara ca ei sa ma poata santaja cu ceva. Si asta si voi face. Faptul ca politistii au ajuns in situatia de acum imi demonstreaza ca sindicatul e inutil si caduc. In afara de succesul recuperarii primei de vacanta pe vreo trei ani, in rest numai au facut troc si trafic de influenta cu interesele politistilor, in interesul lor propriu! Nu ma voi retrage din CNP, desi am fost cat pe ce de vreo doua ori. De la ei nu am pretentii sa ma reprezinte sindical. Doar sunt organizatie profesionala. Asta si astept sa faca.

Ar trebui ca toti sa ne retragem, sau macar mare parte, din sindicate ca sanctiune pentru masurile luate impotriva politistilor zilele astea.

Modificat de SandoKhan
  • Apreciez 3
Publicat

Sindicatele din România nu au cum să se impună ca parteneri puternici ai guvernelor sau patronatelor. Nu doar că sindicatele românești au fost surprinse de criză, dar nici la trei ani de la declanșarea acesteia nu par să poată reacționa. Blocajul lor ideologic, la care se adaugă diviziunea mișcării sindicale și neînțelegerile dintre liderii celor cinci mari centrale sindicale românești – CNSLR-Frăția, Cartel Alfa, BNS, CSDR și Meridian – dar și serioasele probleme de organizare la nivelul teritorial, a împiedicat formularea unei alterative sindicale credibile. Iar rolul de facilitatori ai privatizării multor întreprinderi românești din a doua parte a ultimului deceniu al secolului trecut și până spre mijlocul primului deceniu al acestui secol – pe baza căruia au și negociat un Cod al Muncii favorabil angajaților – a făcut în multe cazuri să fie adusă în discuție apariția „sindicatele galbene”, care apără mai mult interesele patronilor şi şefilor decât ale angajaților.

• Membru
Publicat (modificat)

pai bine bine astia dau afara 1300 de politisti exact cati sunt la campina si asteapta... adica numai agenti de OP.

cu academie ce=o sa faca? sunt vreo 250 de ofiteri care asteapta si ei... valul 2 cumva cuprinde si ofiterii, ca altfel nu vad... sau poate o sa-i treaca pe functii de agenti?

La Câmpina aşteaptă să fie avansaţi 1505 elevi ( 1480 - ordine publica + 25 - criminalistica ), la Cluj 300, iar la Oradea 100.

Modificat de blue1guardian
Publicat

SNPPC-ule, ai dat-o in bara! Activitate sindicala zero in privinta disponibilizarilor! Tocmai ati pierdut un membru! A, si inca ceva! Ar trebui sa scoateti "pc-ul" din coada denumirii voastre caci pc-ii sunt o specie pe cale de disparitie. Nu ati facut nimic macar pentru faptul ca se umbla la operativ si nu la birouri cum vorbea ministrul pe sticla! Deci intrebarea fireasca este: De ce sa mai platim cotizatie?

• Membru
Publicat (modificat)

Dorin, te obliga cineva sa cotizezi la vreun sindicat?!? Pe mine nu! :emo-yessir:

Modificat de eti79ety

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.