Jump to content
POLITISTI.ro

De unde putem lua emblemele cu SIR?

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Ma indoiesc ca emblema a fost inregistrata la O.S.I.M., asa ca nu vad de ce ar cere permisiunea sa faca emblemele...

Probabil ca sunt facute ori la RETEX - Sibiu ori in Bucuresti, la LIMAROM, ca de obicei acestea au contractele cu MAI.

• Postări 38
  • Iniţiat
  • Ultima postare

Cele mai multe postări în acest topic

• bolund

7

• CITADELA

6

• ora86

5

• swat7373

4

Cele mai multe postări în acest topic

Imagini publicate

Publicat

Apropo de embleme. De unde se pot lua ecusoane scut de mânecă, cele cu "Lex et Honor" albastre şi cu "POLIŢIA ROMÂNĂ" deasupra? Pt. că la Logistică sunt cam scumpe.

Publicat (modificat)

Firmele amintite, livrează numai în baza unuei comenzi mari şi în numele instituţiei. Ori mie îmi trebuie 2-3 nu o sută. Aşa că aştept şi alte sugestii?

Modificat de cristiand20
  • Moderator
Publicat (modificat)

la magazinele online de specialitate, cum ar fi cel la care faceam referire in postul anterior, comercializeaza la bucata, si ti le aduc la usa, prin Posta Romana sau firma de curierat. tocmai am cumparat cateva embleme militare, cate o bucata din fiecare, pt colectia personala si nu am avut nici un fel de bataie de cap.

daca ajungi in Bucuresti sau in Sibiu, unde isi au sediul cele doua firme, si te duci personal pana la sediu, si le ceri cateva bucati, nu au sa te refuze (daca le au pe stoc). in cel mai rau caz, va tr sa te legitimezi. daca suni la telefon, secretara o sa-ti spuna ca se vand doar la institutii, ca au patit-o si altii.

succes.

Modificat de CITADELA
Publicat

CITADELA pune te rog un nr de telefon sau un link cu magazinele la care te referi te rog, iar pentru colectia ta am si eu ceva fain, dar doar daca imi trimiti un PM cu o adresa sau ceva de genul. Stima

Publicat

buna tuturor!!!...de embleme suntem interesati mai multi...bineinteles ma refer la cei ce lucram in domeniu...deci orice informatie e pretioasa....multumesc!

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Apropo de embleme. De unde se pot lua ecusoane scut de mânecă, cele cu "Lex et Honor" albastre şi cu "POLIŢIA ROMÂNĂ" deasupra? Pt. că la Logistică sunt cam scumpe.

De la VIPER ... eu de acolo am luat detasabila si mi-au facut suport cu arici pe 6 tricouri ... fff ok tipii de acolo. SI vesta tactica mi-au customizat-o etc. Totul e sa vorbesti cu ei si poti obtine aproape orice :)

• 3 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
Publicat

salut,sun politist proastat incadrat in jud.Timis, si imi doresc din-nainte sa intru in politie sa ajung la SIR, dar port ochelari de vedere.cei care au cunostinta de cauza va rog sa imi raspundeti si mie la intrebare "pot fi recrutat de echipa de interventie rapida?" cu pregatire fizica buna chiar foarte buna,

• Moderator
Publicat

Nu există nicio legătură între subiectul topicului și întrebarea ta. Te rog folosește funcția de căutare a forumului (caseta din partea dreaptă sus) pentru a găsi informațiile ce te interesează. Mulțumesc pentru înțelegere.

Citește aici, vei găsi și niște legături către topicurile unde s-au mai discutat astfel de probleme, iar dacă mai ai nelămuriri te rog să le postezi în topicurile ce tratează un astfel de subiect.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.

• Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.