Jump to content
POLITISTI.ro

De unde putem lua emblemele cu SIR?

swat7373

Recommended Posts

• Replies 38
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bolund

7

• CITADELA

6

• ora86

5

• swat7373

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Moderator

swat7373 emblemele le-am primit de la magazia unitatii, aplicate pe uniforma. Cel putin, asa s-a intamplat la mine in judet.

• Moderator

Sunt si eu interesat de cateva bucati, pt colectie si pt a le schimba cu altele, din strainatate. Cu bani sau dau la schimb embleme de politie din strainatate, ca am cateva dubluri.

azi am vorbit la firma care a primit tiparul pentru noua noastra uniforma (cea camuflaj digital urban),nu aveau sigla noastra noua aveau doar embleme vechi cu SIR,dar zilele acestea o sa faca rost de ea si o sa faca noile embleme :) ,ei credeau ca e tot cea veche :unsure:,o emblema veche costa 13 lei,dar nu mai au pe stoc nici una momentan

Edited by ora86

firma viper bucuresti http://www.ballistic.ro/ , numarul de contact este afisat pe site-ul lor ,noua noastra uniforma va fi camuflaj digital urban nu va mai fi negru :emo-yessir: s-a luat aceasta hotarare pentru a nu mai fi confundati cu altii gen firme de paza jandarmi etc :naughty:

o sa mai treaca mult si bineeee :ner: daca asteptam dupa cei de la guvernare si tot din buzunarul nostru o sa ajungem sa ni le luam sau din sponsorizari :doh:

daca ne da banii de haine facem un efort si ne cumparam dar e greu sa convingi toti colegii sa isi cumpere asa ca sa iti iei doar tu si restul sa fie imbracati in negru nu merge

post-480-099798200 1290441877_thumb.jpg asa va arata si modelul ales de conducere ,acest bluzon este facut de tactical 5.11,cel facut de cei de la viper pentru noi este identic doar materialul difera,ei zic ca este la fel,dar oare calitativ va fi la fel? eu ma indoiesc :blink: ca pret este mai ieftin cel de la straini si mai bun

asa arata si pantalonii :emo-yessir:post-480-066973600 1290445530_thumb.jpg

pretul tactical 5.11 este 281 lei ,cel de la viper ne-a dat un pret de 320 si ceva :hmmmt:

Edited by ora86

Nu stiu daca ni se v-a schimba tinuta din negru in urban-digital-camuflaj, eu insa mi-am luat si o tinuta asa (e sooper la vanatoare). E din ripstop si vreau sa va zic ca vara mori de cald in ea, iar cand e frig tremuri de-a binelea. Colegii de la SIR Hd o au de ceva vreme. Eu am dat pe ea 70 euro la importatorii 5.11 , dar sa stiti ca e made in China. O seara faina va doresc!

• Moderator

swat7373

Nu se schimba uniforma, pe langa cele negre trebuie sa primim si una de camuflaj digital urban.

Asa scrie in fisa de echipare.

sunt politist la SIR

de aceea ma intereseaza emblemele si noua uniforma.

tocmai vreau sa-mi cumpar una noua ca sa albit asta neagra.

Ok. Ieri i-am trimis poza d-lui de la Viper Concept sa vad daca ne face embleme cum e asta de la mine de la avatar, si mi-a zis ca a trimis la IGP o hartie sa vada daca se aproba, urmand sa ma sune pentru a face comanda. :rolleyes: