Jump to content
POLITISTI.ro

De unde putem lua emblemele cu SIR?

Postare recomandată

• Postări 38
  • Iniţiat
  • Ultima postare

Cele mai multe postări în acest topic

• bolund

7

• CITADELA

6

• ora86

5

• swat7373

4

Cele mai multe postări în acest topic

Imagini publicate

• Moderator
Publicat

swat7373 emblemele le-am primit de la magazia unitatii, aplicate pe uniforma. Cel putin, asa s-a intamplat la mine in judet.

Publicat

un raspuns mai atipic ar fi: de pe prima persoane care il poarta si iti iese in cale.....

• Moderator
Publicat

Sunt si eu interesat de cateva bucati, pt colectie si pt a le schimba cu altele, din strainatate. Cu bani sau dau la schimb embleme de politie din strainatate, ca am cateva dubluri.

Publicat

Si eu vreau , dar daca exista rotunde cu lupul in clar nu cum erau cele vechi.

Publicat (modificat)

azi am vorbit la firma care a primit tiparul pentru noua noastra uniforma (cea camuflaj digital urban),nu aveau sigla noastra noua aveau doar embleme vechi cu SIR,dar zilele acestea o sa faca rost de ea si o sa faca noile embleme :) ,ei credeau ca e tot cea veche :unsure:,o emblema veche costa 13 lei,dar nu mai au pe stoc nici una momentan

Modificat de ora86
Publicat

firma viper bucuresti http://www.ballistic.ro/ , numarul de contact este afisat pe site-ul lor ,noua noastra uniforma va fi camuflaj digital urban nu va mai fi negru :emo-yessir: s-a luat aceasta hotarare pentru a nu mai fi confundati cu altii gen firme de paza jandarmi etc :naughty:

Publicat

chiar sunt curios cind o sa avem noile uniforme si asa cele negre se deterioreaza foarte repede

• Moderator
Publicat

Exact, a mea s-a albit de nici nu mai zici ca a fost neagra vreodata.

Publicat

o sa mai treaca mult si bineeee :ner: daca asteptam dupa cei de la guvernare si tot din buzunarul nostru o sa ajungem sa ni le luam sau din sponsorizari :doh:

Publicat

daca ne da banii de haine facem un efort si ne cumparam dar e greu sa convingi toti colegii sa isi cumpere asa ca sa iti iei doar tu si restul sa fie imbracati in negru nu merge

Publicat
post-480-099798200 1290441877_thumb.jpg asa va arata si modelul ales de conducere ,acest bluzon este facut de tactical 5.11,cel facut de cei de la viper pentru noi este identic doar materialul difera,ei zic ca este la fel,dar oare calitativ va fi la fel? eu ma indoiesc :blink: ca pret este mai ieftin cel de la straini si mai bun
Publicat (modificat)

asa arata si pantalonii :emo-yessir:post-480-066973600 1290445530_thumb.jpg

pretul tactical 5.11 este 281 lei ,cel de la viper ne-a dat un pret de 320 si ceva :hmmmt:

Modificat de ora86
  • Moderator
Publicat

Eu as merge pe varianta 5.11 Tactical. Il luati de la distribuitor sau direct din SUA?

Publicat

Nu stiu daca ni se v-a schimba tinuta din negru in urban-digital-camuflaj, eu insa mi-am luat si o tinuta asa (e sooper la vanatoare). E din ripstop si vreau sa va zic ca vara mori de cald in ea, iar cand e frig tremuri de-a binelea. Colegii de la SIR Hd o au de ceva vreme. Eu am dat pe ea 70 euro la importatorii 5.11 , dar sa stiti ca e made in China. O seara faina va doresc!

Publicat

de unde aveti informatia ca se va schimba uniforma?

am vazut ca cei de la 5.11 sunt mai ieftini.

oare sunt mai buni?

• Moderator
Publicat

swat7373

Nu se schimba uniforma, pe langa cele negre trebuie sa primim si una de camuflaj digital urban.

Asa scrie in fisa de echipare.

Publicat

sunt politist la SIR

de aceea ma intereseaza emblemele si noua uniforma.

tocmai vreau sa-mi cumpar una noua ca sa albit asta neagra.

Publicat

Ok. Ieri i-am trimis poza d-lui de la Viper Concept sa vad daca ne face embleme cum e asta de la mine de la avatar, si mi-a zis ca a trimis la IGP o hartie sa vada daca se aproba, urmand sa ma sune pentru a face comanda. :rolleyes:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.

• Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.