Jump to content
POLITISTI.ro

Fatuloiu cere demiterea sefului Politiei Romane Petre Toba

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Maximo, inseamna ca dialogul cu noi a fost constructiv.

Insa domnul Soric , are probleme datorita relatiilor cu alte persoane nu cu politistii, care am inteles ca sunt foarte bune.

Atat cu politistii, procurorul sef de la Iasi etc cat si cu civilii care pentru asi intretine familiile amarate mai dau un banut cu camata :ner:

Modificat de Elvis
  • Membru
Publicat

Ahaaa...intelegem acum Maximo...te-ai vandut pe o masina sa inteleg, care oricum era un drept garantat. Apoi, Sorici poate sa dea bani cu camata, ca sa ii explicati voi ce e atat de rau in a da bani cu camata, toata lumea da bani cu camata. Maximo, din nou iti aduc aminte cum te vaitai pe forum pe aici...e nevoie sa iti reamintesc? Pai Sorici are stofa de inspector sef? Citez : Vinovatii fara vina cer sa se faca lumina? Romana amestecata cu engleza combinata cu lacrimi de crocodil? Asa se poarta un manager? Asa se poarta un politist? huh.gif

Publicat (modificat)

1.Maximo, cu parere de rau, iti respect dreptul la opinie dar nu si opinia... asa este in democratie..... dupa cum vezi majoritatea colegilor de forum inclusiv eu suntem de alta parere. Acest lucru nu inseamna ca nu te respectam pe tine.

2. Dragi prieteni si colegi de forum, nu credeti ca acordati prea mare importanta subiectului, d-l Soric nu reprezinta viitorul Politiei Romane si in nici un caz viiitorul Politiei Nemtene, orice om este inlocuibil, de altfel soarta lui cu siguranta a fost transata azi in Triunghiul Bermudelor (Basescu-Boc-Fatuloiu ) Subiectul este minor nu va restituie banii si drepturile pierdute, mai bine ati vedea ca azi s-a stabilit ca de la anul vom primi inapoi doar 15% din ceea ce s-a taiat ( desi judecand la rece scazand inflatia de 8% rezulta ca marirea efectiva va fi doar de 7 procente). Sau v-au placut comentariile prezidentului de la masa Guvernului despre politisti. Acestea sunt treburile majore ale breslei noastre si nu un biet Soric isteric.

Modificat de CITADELA
greseala de ortografie
Publicat (modificat)

ce cauta el la convocarea sefilor de post?

va dadea sfaturi pe linie de Investigarea Fraudelor?

am vazut ca a avut si el o interventie televizata

de ce nu au avut si adjunctii si ceilalti sefi de servciii?

a, am uitat, "" camata"" e linia lui de munca de cand jumulea valutistii de la Petrodava si Central.

Modificat de metalu
Publicat

colegilor, vad ca acum aveti ceva cu mine personal....

e parerea mea si atata tot..

nu ma intereseaza ce relatii aveti voi cu inspectorul sef al vostru...

noi am tras un semnal de alarma lui fatuloiu ca nu-l poti acuza pe cineva pana nu faci niste verificari...

si pt Kmcoio: nu m-am vandut pe o masina :ner:

pierdeti din vedere titlul topicului..

cu stima,

:emo-yessir:

• Membru
Publicat

Oare cei 120000 de euro pe care i-a imprumutat de la banca Soric i-o fi dat cu camata, asa sa ajute si el pe altii care au probleme? ner.gif

Publicat

In primul rand metalule, ce legatura are cu topicul?

Si in ala doi-lea rand vezi ca exista DGA.

Fa o sesizare.

Hai pa.

• Moderator
Publicat

maximo nu are nimeni nimic cu tine, fiecare isi expune punctul de vedere.

E doar o discutie, nu mai luati totul asa personal si nu uitati ca suntem toti de aceeasi parte a baricadei.

Adevarul e intotdeauna la mijloc.

• Moderator
Publicat

Catalin ,daca orice prefect nebun poate schimba din functie un inspector sef, cum s-a si intamplat, cred ca si sefii au nevoie de stabilitate atata timp cat isi fac treaba si repet daca merita.

Chiar crezi ca sefii nu au sefi? Ai fi foarte mirat sa asisti la niste discutii ale inspectorilor sefi cu sa zicem domnul Fatuloiu. In acel moment ,nu cred ca ti s-ar mai parea ca inspectorii sefi nu sunt executanti. Pe langa acesti sefi, trebuie sa poarte si jugul presiunilor politice. Despre asta vorbeam Catalin, si nu cred ca ma poti acuza ca iubesc sefii.

Conform legii un prefect nu are abilitatea de a schimba din funcție un inspector șef.

Dar trebuie să existe cineva care să stabilească și să urmărească dacă programul de management este îndeplinit, dacă a reușit să realizeze ceea ce și-a propus prin acel proiect cu care a câștigat concursul de ocupare a funcției, etc.

Dar dacă acele proiecte de management ar fi luate în serios și nu s-ar mai apela la metoda copy/paste ... își cam merită soarta. Pentru că automat și acești șefi sunt ușor șantajabili, schimbați, înlocuiți, etc. pe alte criterii decât cele de performanță. Iar acest lucru se datorează în mare parte și lor. Pentru că ei sunt cei care aspiră la astfel de funcții fără să aibă idei, sau un proiect viabil, structurat pe obiective clare, ci doar se duc și se ploconesc acolo sus, pentru a fi puși șefi, întrucât trăiesc cu impresia că conducerea unui inspectorat de poliție presupune numai să dai ordine.

Publicat (modificat)

Cu Fatuloiu si cu Toba ce legatura are?

Mai subtire cu D.G.A.?

Pai daca ai date de interes operativ despre politistii corupti acolo trebuie sa te adresezi, metalule.

Nu stiu daca ai in fisa postului aceasta obligatie, dar totusi eu zic sa incerci.

Conform legii un prefect nu are abilitatea de a schimba din funcție un inspector șef.

Pai si de cand mai este o problema legea pentru prefectii portocalii?

Oare nu o avea abilitatea?

Modificat de Elvis
Publicat

Elvis, metalul are niste polite de platit dlui Soric..e in aceeasi barca cu carbunaru, cioinigel, nechita etc.

Metalule, daca stii ceva concret, sesizeaza DGA-ul...

Publicat

Faptele sunt prescrise dar sunt stiute de toti cei din Piatra Neamt.

legaturile dintre cei enumerati mai sus?

se zvoneste ca Soric este finul lui Fatuloiu.punct

Fatuloiu doreste sa-l debarce pe Toba.punct

apare Soric in direct si spune ca "" este posibil sa aiba o inregistrare a unei discutii cu seful sau direct-Toba"".punct

ultimul zvon ar fi, ca este posibiul sa plece toti trei, pe aceasi partie, din M.I

Publicat

maximo, lasa-l pe Carbunaru sa-si manance pensia.

din ce am vazut, Falau a fost identificat ca fiind autorul incedierii masinii lui Mararu, cand era inspector sef Carbunaru si nu Soric

Publicat

Iesirile Presedintelui din seara trecuta (Miercuri 17.11.2010) confirma ce am afirmat in posturile de mai sus... Nasol! Trageam speranta sa nu am dreptate.

Publicat

Ce atata discutie despre un sef de inspectorat? I s- a acordat prea multa atentie, ceea ce nu cred ca a acordat el subordonatilor sai. Sa ne spuna un coleg de la PN ce a facut pt ei Sorici!! Chiar sunt curios!

Publicat

2 "mici si nevinovate" coincidente.

Cine era adjunct la "capitala" cind a fost destituit fatu' ?

Cine i-a luat locul lui fatu' la carma igprului?

Publicat

The one and only Toba ;)

Do you read me? Se trag fraie puternice, se platesc polite vechi. Over and out ;)

Publicat

Soarta şefului IPJ Neamţ, pecetluită înainte de asasinat. Comisarul şef Aurelian Şoric, propus pentru a fi destituit pentru că un poliţist s-ar fi dus înarmat la mitingul de la Cotroceni.

Atacul fără precedent declanşat făţiş de secretarul de stat Dan Valentin Fătuloiu împotriva şeful IGPR şi a altor 10 şefi de inspectorate are la bază raportul întocmit la ordinul preşedintelui privind mitingul poliţiştilor. Conform unor surse, comisarul-şef Aurelian Şoric era “propus” la destituire înainte de asasinatul de la Cafe Latino pentru că agentul-şef Viorel Mareş din cadrul Postului de Poliţie Rediu ar fi mers la miting înarmat. Acest lucru nu a fost dovedit încă de anchetatori.

Asasinatul de la Piatra Neamţ s-a potrivit ca o mănuşă intenţiilor chestorului Dan Valentin Fătuloiu, secretarul de stat şi şef al Departamentului de Ordine Publică din MAI, care, în urma raportului întocmit în urma mitingului poliţiştilor, a decis schimbarea din funcţie a tuturor şefilor de inspectorat care nu şi-au ţinut oamenii în unităţi şi i-au lăsat să plece la Bucureşti să îşi ceară drepturile în stradă.

Prima mutare a fost făcută la Jandarmeria Română, unde l-a zburat din funcţie pe şeful Jandarmeriei Capitalei, generalul maior Gavrilă Pop, din cauza lipsei de intervenţie cu ocazia mitingului de la Cotroceni. Ulterior raportului, secretarul de stat Dan Valentin Fătuloiu a plecat într-o evaluare prin ţară. “Le-a atras atenţie poliţiştilor să nu mai iasă în stradă şi să îşi strige nemulţumirile. Le-a dat numărul de telefon şi adresa de e-mail dacă au vreo problemă să i-o comunice lui. Discuţiile s-au purtat fără ca reprezentanţii sindicatelor să fie de faţă. Pe de altă parte, în faţa poliţiştilor, secretarul de stat a criticat sindicatele că nu s-au opus angajărilor pe bază de rudenie. Din contră, noi am fost cei care am ţipat de la bun început pe această temă, fiindcă erau şi sunt oameni mult mai bine pregătiţi în sistem decât rudele lui cutărescu sau ale lui cutărescu. Este imoral să critici sindicatele în condiţiile în care finul tău, Ciocoiu Cornel, este avansat acolo unde te duci tu”, ne-a declarat Vasile Lincu, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor “Pro Lex”. “Din câte ştiu, au venit şi câţiva oameni de la IPJ Neamţ la mitingul de la Bucureşti, dar nu în număr mare, iar unul dintre poliţiştii care au venit la protest este acuzat că a venit înarmat”, a mai spus Lincu.

A venit înarmat cu ţigările şi bricheta

Unul dintre poliţiştii înfieraţi în raportul înaintat preşedintelui Traian Băsescu este agentul-şef Viorel Mareş din cadrul Postului de Poliţie Rediu din judeţul Neamţ. El susţine că "armamentul" lui de atunci era format, de fapt, din ţigări, brichetă şi o tolbă de doleanţe. Subofiţerul, care activează de ani buni în Poliţie, spune că la Bucureşti a avut numai tocul, nu şi pistolul. "Am peste 25 de ani de muncă în Poliţie şi cunosc foarte bine legea. Am avut la mine numai tocul, pe care nu l-am mai dat jos de la centură, pistolul rămând acasă, încuiat în fişet. Dacă m-ar fi verificat cineva, ar fi văzut că în toc aveam doar ţigările şi bricheta, iar colegii pot confirma acest lucru. Dacă tot sunt acuzat, cei care o fac trebuie să şi probeze acest lucru”, a mai spus Mareş.

Scaunul lui Tobă, vizat de mult de Fătuloiu

Aşa cum anunţam încă de luni bune, chestorul Petre Tobă nu este pe placul secretarului de stat Dan Valentin Fătuloiu pentru că Tobă ar fi finul fostului secretar de stat din guvernul Năstase - Toma Zaharia - şi a fost pus în fruntea Poliţiei de Gabriel Oprea. Legat de Toma Zaharia, se pare că Dan Valentin Fătuloiu nu poate trece peste faptul că acesta l-a schimbat din funcţia de şef al Poliţiei Capitalei. La vremea respectivă, chestorul de poliţie Petre Tobă declara că nu ştie nimic despre această schimbare. „Nu ştiu nimic. Se poate întâmpla orice. Nu am nici o problemă dacă voi fi schimbat”, spunea şeful Poliţiei Române.

Acum, după mitingul poliţiştilor, secretarul de stat îl indică pe chestorul Petre Tobă drept principalul vinovat al faptului că poliţiştii au ieşit să-şi strige nemulţumirile în stradă.

Surse din MAI ne-au declarat că dacă cineva este vinovat de situaţia în care a ajuns Poliţia Română, acesta este chiar secretarul de stat Dan Valentin Fătuloiu, care “nu a făcut nimic cu rapoartele lunare trimise de Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă privind gradul de nemulţumire din rândul poliţiştilor, pentru că altfel nu s-ar fi ajuns ca noi să ieşim în stradă să manifestăm. Toţi avem credite, datorii şi familii de întreţinut”.

Publicat

se pare că Dan Valentin Fătuloiu nu poate trece peste faptul că acesta l-a schimbat din funcţia de şef al Poliţiei Capitalei. La vremea respectivă, chestorul de poliţie Petre Tobă declara că nu ştie nimic despre această schimbare.

Una din miciile coincidente semnalate cu citeva posturi mai sus ;)

Publicat

fatuloiu, toba, soric...case closed!

de acuma cand vom intra in serviciu vom face o sfanta cruce, ca ii avem pe popa si dascalu ! :ner:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.