Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna seara !

As dori va rog frumos o informatie... In data de 9-05-2013 am depus dosarul complet pentru preschimbare permis de conducere obtinut in Republica Moldova in cel romanesc. Mentionez ca permisul obtinut in Republica Moldova expira pe 18-06-2013... Am inteles ca procedura este destul de complexa in sensul ca actele se duc la ambasada, de la ambasada la ministerul afacerilor externe apoi in Moldova... Eu va intreb daca din cauza complexitatii procedurii este vreun pericol sa nu ajunga actele acolo in timp util si sa-mi expire permisul moldovenesc si sa nu-l mai pot preschimba !? Sau cat dureaza mai exact aceasta procedura.... Mentionez ca sunt din Buzau.. Va multumesc anticipat !

• Soluţie
Publicat

In momentul in care ai depus dosarul complet presupun ca ai primit si o dovada inlocuitoare a permisului obtinut in Rep. Moldova,  asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. Acum depinde si cat de repede raspund autoritatile de acolo la solicitarile noastre.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Buna seara,

Sotul meu,cetatean turc doreste sa isi preschimbe permisul de conducere turcesc cu unul romanesc si stiu ca ii trebuie fisa medicala.Noi lucram in Bucuresti,dar domiciliul din buletin este in provincie.Intrebarea mea este:isi poate face fisa medicala in Bucuresti la o unitate medicala autorizata,si apoi sa mearca cu dosarul la politia judeteana pentru preschimbare?

Multumesc.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.