Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Salutare! As dori sa aflu cum pot obtine numerele provizorii in situatia pe care urmeaza sa o prezint. O ruda, care traieste in Austria, dar nu are cetatenie austriaca, a avut un accident in Ro si a trebuit sa isi cumpere alta masina. Masina de la accident era inmatriculata pe Austria si ia luat numerele, iar apoi a radiat-o. Numerele le-a pus pe actuala masina , iar cea avariata a stat vreo 2 ani intr-un garaj.Ne-am hotarat sa reparam masina si deja a fost rezolvata. Pana  s-o inmatriculam pe Ro, eu as dori sa merg cu ea vreo 2-3 luni. El este in Austria si din cate am inteles proprietarul trebuie sa ridice numerele, dar cica s-ar rezolva cu o imputernicire treaba asta. Actele masinii sunt la mine. Eu vreau sa stiu ce trebuie sa fac, unde sa ma duc si daca am vreo sansa sa rezolv in 2 saptamani. Aaa...si este posibil sa merg cu masina pe numele lui si el sa fie in Austria si sa aiba masina lui ? 

Modificat de Ovydyyuu
Publicat (modificat)

poti sa inmatriculezi masina pe numele lui daca ai procura speciala in acest sens. Sa il reprezinti la Serviciul Inmatriculari Auto, primarie. Da poti sa mergi cu masina inscrisa pe numele lui, eventual mai faci  o procura si pentru asta.

Modificat de 25tess

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.