Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Numere de inmatriculare rosii expirate

sylvinho

Question

Buna ziua ! Acum o saptamana mi-a fost retinut permisul de conducere pentru ca aveam nr provizorii expirate de 1 zi, mi-a facut proces verbal si mi-a dat o dovada fara drept de conducere (altii pt aceeasi fapta au primit dovada de conducere). Intrebarea mea este daca pot sa cer dovada acum pana se finalizeaza cazul, si daca da care sunt pasii ! Va multumesc

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Nu o am acum la indemana si la ce nervi am avut nici nu mai stiu pe unde e. Clar este ca mi-a zis ca e fara drept de circulatie.

• 0

Nu cumva erau numerele rosii provenite de la o alta masina  ( asemanatoare, daca nu identica ) ?

• 0

Nu, era primul set de numere si imi expirase de o zi, n-au vrut sa ma ierte sub nicio forma. Eram convins ca in ziua imi expira si nici nu m-am uitat ! Deci pot scoate dovada daca initial mi-a dat fara drept de conducere?

• 0

Nu asta a fost intrebarea mea.

Multumesc pentru sfat oricum, dar poate imi raspundeti si mie la intrebari daca binevoiti. Multumesc !

• 0
  • Membru

Daca ai primit dovada fara drept de circulatie sigur mai este si altceva la mijloc. Posibil numere false, posibil conducere sub influenta alcoolului...

• 0

Nu a mai fost nimic, pur si simplu ! Numere expirate de o zi ! Doar permisul mi l-au luat. Acum am primit ceva acasa de la politie ca incepand cu 25 mi-a fost suspendat permisul sau o sa-mi fie, nu inteleg nimic ! Si asa ma gandesc ca trebuia sa am dovada 15 zile, mi l-au luat pe 9.05.2015 si imi este suspendat peste 4 zile

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.