Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua ! Acum o saptamana mi-a fost retinut permisul de conducere pentru ca aveam nr provizorii expirate de 1 zi, mi-a facut proces verbal si mi-a dat o dovada fara drept de conducere (altii pt aceeasi fapta au primit dovada de conducere). Intrebarea mea este daca pot sa cer dovada acum pana se finalizeaza cazul, si daca da care sunt pasii ! Va multumesc

Publicat

Nu o am acum la indemana si la ce nervi am avut nici nu mai stiu pe unde e. Clar este ca mi-a zis ca e fara drept de circulatie.

Publicat

Nu cumva erau numerele rosii provenite de la o alta masina  ( asemanatoare, daca nu identica ) ?

Publicat

Nu, era primul set de numere si imi expirase de o zi, n-au vrut sa ma ierte sub nicio forma. Eram convins ca in ziua imi expira si nici nu m-am uitat ! Deci pot scoate dovada daca initial mi-a dat fara drept de conducere?

Publicat

Nu asta a fost intrebarea mea.

Multumesc pentru sfat oricum, dar poate imi raspundeti si mie la intrebari daca binevoiti. Multumesc !

• Membru
Publicat

Daca ai primit dovada fara drept de circulatie sigur mai este si altceva la mijloc. Posibil numere false, posibil conducere sub influenta alcoolului...

Publicat

Nu a mai fost nimic, pur si simplu ! Numere expirate de o zi ! Doar permisul mi l-au luat. Acum am primit ceva acasa de la politie ca incepand cu 25 mi-a fost suspendat permisul sau o sa-mi fie, nu inteleg nimic ! Si asa ma gandesc ca trebuia sa am dovada 15 zile, mi l-au luat pe 9.05.2015 si imi este suspendat peste 4 zile

Publicat

Puteti da topic close, nu m-am ales cu niciun raspuns, multumesc oricum !

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.