Jump to content
POLITISTI.ro

Tricoul cu mânecă scurtă se mai poartă la uniformă?

terminator71

Recommended Posts

Referitor la portul tricoului cu maneca scurta la uniforma de serviciu  este inca in vigoare acest ? Intreb deoarece la noi seful de inspectorat nu-i place  si interzice si subalternilor sa-l poarte ,ma intreb oare nu este un abuz din partea sefului de inspectorat acest lucru ?? daca ma poate ajuta cineva cu un sfat  multumesc

• Moderator

Acel ordin/regulament te asigur că este în vigoare. A fost publicat în Monitorul Oficial în 2010 şi în mod normal ar trebui respectat.

• Member

Un coleg de la SM s-a incapatanat sa-l poarte in patrulare pe timp de vara si a fost sanctionat pentru acest lucru!Asa ca stii cum se zice nu?

"Nu te lega la cap daca nu te doare!" B-)

• Active member

E in vigoare. La noi a venit dispozitia privind portul tinutei de vara in care era inclus tricoul, chiar si acea sepcuta pe care nu prea am mai vazut-o, dar cred ca este exagerat sa spui ca este un un abuz sa-ti interzica sa porti tricoul. Eu cred ca unii au uitat ce inseamna notiunea de abuz, asta pt ca multi flecane cuvantul acesta ca pe o poezie incat s-a banalizat. Te-a prejudiciat cu ceva ca sa fie abuz, terminatorule?

• Upvote 1
  • Downvote 4

Dl Ben  nu stiu  ce sa zic dar vad bine ca nu cunosti ce este un abuz??????? cand un sef isi depaseste limitele oare ce este ?nu este un abuz dand un ordin  care  este contrar privind portul tinutei  ,doar ca nu-i place respectivul tricou?  este un drept al nostru stabilit prin ordin al ministrului MAI asa ca................

• Like 1
  • Upvote 4
  • Downvote 2