-
Similar Content
-
- 20 answers
- 16,058 views
-
- 3 answers
- 767 views
-
- 1 answer
- 1,068 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.
Question
Yasin
Buna ziua,
Am si eu o problema:
O vecina mai invarsta deranjeaza tot blocul batand cu dosul de la lingura in usa non-stop. Deja au aparut urme pe usa. Atunci cand a vazut ca nu o bagam in seama a inceput sa bata in tevi, in balustrada din casa si chiar si in tabloul electric. Ce pot face? In momentul cand o intreb de ce face acest lucru raspunde fara nici un pic de rusine ca asa vrea si intra inapoi in apartament, apoi iese din nou in cateva minute. Deja a devenit exasperant deoarece nici macar nu mai am nevoie de alarma, zilnic in jurul orelor 6-7 bate la usa pana cand tipi la ea. Tin sa mentionez ca locuieste singura, fiiul fiind mutat impreuna cu copilul si sotia, insa mai vine in vizita la aceasta o data pe luna. In ultimul timp aceasta a inceput sa bata chiar si noaptea in jurul orelor 3-5. Insa nu as dorii sa chem politia deoarece cred ca o vor amenda si fiind pensionara nu ii doresc nici un pic de rau, insa as vrea ca cineva sa stea de vorba cu dansa si sa ii explice sa nu ne mai deranjeze. Am ajuns sa nu mai dorm noptile, si sa prefer sa stau afara singur decat sa ma odihnesc in casa.
4 answers to this question
Recommended Posts