Jump to content
POLITISTI.ro

Spray paralizant


Yuly
Go to solution Solved by Cristi,

Recommended Posts

As dori sa achizitionez un spray paralizant pentru auto aparare , deoarece in orasul meu s-au inmultit rromi si se leaga de tine la tot pasul.

Imi trebuie permis?

Daca il am la mine politistul imi poate da amenda?

Link to comment
  • Moderator
  • Solution

Folosește funcția SEARCH înainte de a posta! S-a discutat ș arhidiscutat acest subiect pe forum.

Topic închis!

Link to comment
  • 2 years later...

In primul rand vreau sa va spun buna ziua si sa va multumesc pentru timpul acordat citirii si eventual comentarii acestui post.

In al doilea rand, vin la voi cu o intrebare: Este sau nu este legala, folosirea spray-ului paralizant in conditii de autoaparare? Am vazut ca mai este o discutie asemenatoare pe forum, insa acolo s-a pus accent pe termenul de autoaparare. Vin cu un exemplu concret: am peste 18 ani si detin un astfel de spray paralizant ( poza ) si vreau sa stiu daca este legala folosirea lui in conditii de autoaparare. Intreb asta pentru ca am aruncat un ochi si pe alte site-uri unde scria ceva de genul ca faci puscarie pentru folosirea lui si ca legal ar fi spray-ul cu piper. As mai vrea sa va intreb daca este nevoie sa declar la politie faptul ca am un spray de acest gen.

Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie si multumesc anticipat!

Edited by Marius
Eliminare link
Link to comment
  • 4 years later...

Va salut. Ma poate ajuta si pe mine cineva sa imi ofere sub forma de donatie (cadou) un spray paralizant uitat prin dulap, unul folosit, care nu-i mai este util  ? Va multumesc.

Link to comment
  • Marius unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.