Jump to content
POLITISTI.ro

Spray paralizant

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Cristi,

Postare recomandată

Publicat

As dori sa achizitionez un spray paralizant pentru auto aparare , deoarece in orasul meu s-au inmultit rromi si se leaga de tine la tot pasul.

Imi trebuie permis?

Daca il am la mine politistul imi poate da amenda?

• Membru
  • Soluţie
Publicat

Folosește funcția SEARCH înainte de a posta! S-a discutat ș arhidiscutat acest subiect pe forum.

Topic închis!

• 2 ani mai târziu...
Publicat (modificat)

In primul rand vreau sa va spun buna ziua si sa va multumesc pentru timpul acordat citirii si eventual comentarii acestui post.

In al doilea rand, vin la voi cu o intrebare: Este sau nu este legala, folosirea spray-ului paralizant in conditii de autoaparare? Am vazut ca mai este o discutie asemenatoare pe forum, insa acolo s-a pus accent pe termenul de autoaparare. Vin cu un exemplu concret: am peste 18 ani si detin un astfel de spray paralizant ( poza ) si vreau sa stiu daca este legala folosirea lui in conditii de autoaparare. Intreb asta pentru ca am aruncat un ochi si pe alte site-uri unde scria ceva de genul ca faci puscarie pentru folosirea lui si ca legal ar fi spray-ul cu piper. As mai vrea sa va intreb daca este nevoie sa declar la politie faptul ca am un spray de acest gen.

Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie si multumesc anticipat!

Modificat de Marius
Eliminare link
  • 4 ani mai târziu...
Publicat

Va salut. Ma poate ajuta si pe mine cineva sa imi ofere sub forma de donatie (cadou) un spray paralizant uitat prin dulap, unul folosit, care nu-i mai este util  ? Va multumesc.

• Marius a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.