Jump to content
POLITISTI.ro

Stiker/auocolant - Politisti.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

15 lei. Problema e ca a trebuit sa il lipesc pe exterior... Duduia de acolo nu a inteles prea bine ce vreau eu. Ca si marime e 10x10cm

Publicat

Unde lucrezi ? Iti trimit eu prin posta 1 autocolant, pentru a-l putea lipi pe interior :) da-mi PM

• 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

Mi-a tot sarit in ochi un sticker lipit pe un Ka pe care il vad tot timpul la Leonida.

:emo-yessir:

• Membru
Publicat

Unde lucrezi ? Iti trimit eu prin posta 1 autocolant, pentru a-l putea lipi pe interior :) da-mi PM

Mai ai vreun autocolant?
Publicat

Mai am cateva :good: da-mi PM cu numele tau complet si subunitatea unde lucrezi :)

Publicat

Cyprusboy,faci un gest si pentru mine daca mai ai cateva,sa imi trimiti unul?contracost,bineinteles

Publicat

cyprusboy89 eu am 2 masini si e as vrea macar unul daca 2 nu  se poate iti platesc si contravaloarea acestuia

Mii de multumiri

Publicat

PM cu numele si subunitatea/IPJ-ul unde lucrezi. Nu mai am multe :lol:  cand se invecheste al meu de pe masina, o sa mai fac o serie :emo-yessir: o sa-ti trimit doua ;)

• 1 lună mai târziu...
Publicat (modificat)

Multumesc Cyprusboy pentru sticker si scuze de intarziere,am avut o problema cu camera foto :emo-yessir:

post-5291-0-28285900-1405178634_thumb.jp

Modificat de Daniel24
  • Apreciez 3
  • 5 săptămâni mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.