Administrator Administrator Posted November 9, 2010 Administrator Share Posted November 9, 2010 Intentionez sa confectionez cateva stikere (autocolante) - Politisti.ro Totusi as vrea sa stiu daca exista printre membri acestui forum, doritori care sa aplice un astfel de stiker pe masina de serviciu, ajutand in acest fel la popularizarea acestui site in randul colegilor nostri. M-am gandit la aceasta modalitate, de a aplica un astfel de stiker numai pe masinile inscriptionate, pentru ca in cazul celorlalte (cele neinscriptionate sau proprietate personala) exista riscul ca un astfel de autocolant sa dauneze sau sa aduca neplaceri. Si nu aceasta e intentia. Deocamdata acest stiker va arata destul de simplu, text, cu un font simplu, de culoare alba, politisti.ro. Mi-as dori sa fie dintr-un material alb reflectorizant, dar depinde si de ce costuri ar implica acest lucru. Ca sa pot afla un pret cat mai exact am nevoie de cateva detalii. In primul rand, ma intereseaza cam care credeti ca ar trebui sa fie dimensiunea autocolantului si sa pot face o estimare a numarului de bucati pe care sa le comand. De asemenea daca aveti si alte propuneri, sugestii sau idei, cu privire la acest subiect, va rog sa le postati aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusy Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 (edited) Eu doresc, o sa-l lipesc, langa mesajul siguranta si incredere. Eu zic sa aibe si sigla fP, exact asa cum e, dar sa nu fie exagerat de mari. Edited November 9, 2010 by Rusy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Administrator Posted November 9, 2010 Author Administrator Share Posted November 9, 2010 Eu ma gandisem sa aibe o dimensiune de aprox 15 cm si care sa fie aplicat pe luneta sau geamulrile laterale, astfel incat sa nu incurce vizibilitatea. Tu la ce dimensiune te-ai gandit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladmarius Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Pai si sefii nostrii ce vor zice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Administrator Posted November 9, 2010 Author Administrator Share Posted November 9, 2010 La fel ce zic si in cazul autocolantelor cu sigla unor sindicate. Numai ca stiker-ul nostru va fi mai finut, nu chiar atat de mare, si fara sa aiba atatea culori, deci mai simplu si mai elegant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusy Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 E buna dimensiunea. @ibitzaparty, nu ma intereseaza ce vor zice sefii, atata timp cat masina este sub semnatura mea nu a lor, e proprietatea MAI nu a sefilor si eu raspund pentru ea, daca se intampla ceva cu masina ei toti se vor da de-o parte si te vor baga mai adanc in ..... asa ca e optiunea mea, mai ales ca e tot ceva legat de politie la fel cum sunt si acele autocolante de la sindicate care multi le-au lipit pe masinile de politie, evitand sa le lipeasca pe cele personale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted November 9, 2010 Moderator Share Posted November 9, 2010 Ceva de genul asta: Eu asa cred ca e cel mai bine. Pareri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Motoboom Posted November 9, 2010 Membru Share Posted November 9, 2010 (edited) nu ar fi mai bine un autocolant cum zice admini, reflectorizant, dar de dimensiuni mai mari, adica sa poate fi lipit pe luneta in partea sus, stiti cum se lipea pe parbriz la dacie in partea de sus: RENAULT, DACIA, etc 5x15 e cam mic, eu am dus cuiva sa-mi faca aceasta treaba cu inscrisul FORUMUL POLITISTILOR dar sa-l lipesc pe masina mea, de serviciu nu mai am adica asta Edited November 9, 2010 by eti79ety 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted November 9, 2010 Moderator Share Posted November 9, 2010 eti, prea mare atrage atentia si nu e bine, vor cauta tot felul de motive sa te determine sa il dai jos. In privinta masinii personale, nu prea e indicat, sigur o vei gasi zgariata de vreun "client" al politiei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusy Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Si cred ca ar trebui sa se lipeasca din interior sa nu iasa la spalat dar sa aiba si sigla fP fara sa scrie forumul politistilor e suficient fP si sa scrie politisti.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Motoboom Posted November 9, 2010 Membru Share Posted November 9, 2010 Marius, ai dreptate in privinta "clientului", am patit-o si nu aveam niciun semn sau sigla genul discutat. in functie de pret...poate mai multe, momentan au as vrea cam 10 bucati pentru auto de la subunitate 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bundesgrenzschutz Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Dupa ce hotarati dimensiunea si forma contati pe mine sa colantez mare parte din masinile Brigazii Rutiere Bucuresti :ner: Link to comment Share on other sites More sharing options...
videosuzy Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Daca nu va deranjeaza, am sa-mi pun si eu, insa pe masina personala. Ca model, ma gandeam la o varianta in genul IPA: FP in mijloc si Politisti.ro in forma de semicerc....zic si eu... Oricum, la comanda, contati si pe je Stima Link to comment Share on other sites More sharing options...
adyante Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 confectioneaza cu miile.. si toate vor trece chiar si pe bani... anunta-ma cand sunt gata indiferent de forma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Bogdanel Posted November 9, 2010 Membru Share Posted November 9, 2010 astept cu nerabdare Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelum Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 paiii pentru masina mea...... as pune si eu unul pe ea np..... il platesc . deci count me in poate daca il face cineva incercati sa il puneti si cu logoul cat de mic. dar se merita Link to comment Share on other sites More sharing options...
adyante Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 sa speram ca forma nu ne va dezamagiii...daca vei face ceva ...fa sa fie ok .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 (edited) Arata ff bine (parerea mea) cel postat de eti79ety, cred ca 15 cm este suficient, iar daca sticker-ul este de calitate se poate colanta fara probleme si la exterior. Aduce-ti-va aminte de stickerele gen indicativul tarii gen DE (a se citi Deutschland) pe care eu il am pe o masina veche de 23 de ani si arata bine si acum. Vreau si eu doua daca le faceti. Merci anticipat. Edited November 10, 2010 by copman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted November 10, 2010 Moderator Share Posted November 10, 2010 Eu propun sa facem doua modele. Unul sa fie textul politisti.ro (in diferite culori), iar celalalt sa fie doar sigla FP. Asttfel, cele doua pot fi aplicate impreuna, cat si separat. Pe masina personala se poate pune doar sigla FP, iar daca se doreste, pe masinile de serviciu se poate aplica doar textul, ori textul impreuna cu sigla, dupa preferintele fiecaruia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator CITADELA Posted November 10, 2010 Moderator Share Posted November 10, 2010 (edited) Marius, Cred ca asa este cel mai bine, 2 variante. Sunt interesat de mai multe bucati, pe bani. Edited November 10, 2010 by CITADELA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Administrator Posted November 10, 2010 Author Administrator Share Posted November 10, 2010 Auocolantele nu vor fi pe bani, nu as vrea sa existe discutii, ori sa para ca vrem sa facem vreo "afacere" din treaba asta. As vrea doar sa stabiliti cum vreti sa le facem, sa arate cat mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted November 10, 2010 Moderator Share Posted November 10, 2010 Propunerea mea. Cel albastru pentru cazurile cand este aplicat pe o suprafata deschisa la culoare, iar cel alb cand se aplica pe o suprafata inchisa la culoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduard Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 (edited) Eu sunt totusi rezervat in privinta sefilor ( sa aprobe lipirea lor ). Daca se poate atunci si eu vreau vreo 5-6 . In privinta modelului sau marimii, ce a prezentat Marius, pana acum este Ok , mie unul imi place ! ( Nu stiu daca a doua se vede pe tabla alba, trebuie facut un contur mai negru ) PS - mie imi place si asta : Edited November 10, 2010 by Eduard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Bogdanel Posted November 11, 2010 Membru Share Posted November 11, 2010 in privinta distribuirii acestora.. n-ar trebui sa fie facuta o selectie? adica sa primeasca doar cei ce fac parte din structurile MAI..ma gandesc ca acest gen de stickere vor ajunge pe masinile "jmekerilor" de bani gata care din plictiseala se gandesc sa si "impodobeasca" bolizii cu aceste autocolante Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladmarius Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Buna ideea lui Marius caci FP pe masinile noastre e doar pt cunoascatori si evitam ,,clientii''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts