Jump to content
POLITISTI.ro

Stiker/auocolant - Politisti.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Am urcat fișierul pe dropbox.pngDropbox și îl puteți decărca de la aceasta adresă: Stiker Politiști.ro

După ce îl descărcați în calculator, îl copiați pe un stick de memorie și mergeți la orice CopyShop.

Baftă!

• Apreciez 4
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

eu nu gasxesc nicaieri un copy shop care sa il faca reflectoriant. ma poate ajuta si pe mine careva cu 2 actibilbe pe albastru sau alp reflectoriante contra cost bineinteles.va multumesc anticipat

Publicat

problema e ca eu sunt dintr-un orasel mai mic si din cauza aceasta nu gasesc sa imi fac unul reflectorizant

Publicat

@dark... la salariu, cand il fac si pentru mine, iti fac si tie unul... sa imi spui unde sa il trimit.. cu stima! :emo-yessir:

Publicat

multam tare mult sa imi spui si cat ma costa ca nu imi place sa raman dator. La mine in oras e un singur copy shop care nu e bun de nimic si nu au nici reflectorizant nu stiu cum sa faca asa mi-a spus. iti trimit pe privat adresa.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

dupa batalii dificile ( m-am dus la pomul laudat ) maine dau comanda de stickere. o dadeam de azi, dar am vrut sa va intreb daca mai vrea cineva, sa stiu cate bucati le zic sa faca. pe albastru sau pe alb... deci...? :emo-yessir:

• Membru
Publicat

kayne ai mesageria plina probabil si nu pot sa iti trimit un mesaj, asa ca o sa te intreb aici daca ai dat deja comanda

• Membru
Publicat (modificat)

Ok, ti-am trimis PM.

Modificat de DannyBAD
Publicat

buun... deci... Danny a intrat in posesia lor ( sunt curios de poze :emo-yessir: ), Dark, ti le trimit saptamana asta, scuze de intarziere, nebunie la munca... o poza de la mine, urmeza masina dupa ce o spal... merci inca o data Marius! :beer:

post-1462-0-63419300-1348429524_thumb.jp

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Am fost cam pieton si nu am apucat sa montez pe masina care o am in primire, mai ales ca nu am mai iesit cu ea de vreo luna, doua....dar se rezolva luna viitoare cand sunt schimbul I si am putin timp liber.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

salut daca nu te superi as vrea si eu logoul sa mil scot si eu pe adresa de mail alexandruladari@rocketmail.com

stima

bunaseara

daca nu lucrez in cadrul M A I pot sa ami lipesc si eu stiker pe masina ?????

stima

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 10 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Mey, da ce ochi ai... :emo-yessir:

Modificat de arcan
  • Apreciez 2
  • 3 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

A facut cnv stiker in Bucuresti? Ma intereseaza un loc mai ieftin. Ca unde am fost m-au cam rupt la pret. Revin cu poze.

• Membru
Publicat (modificat)

Dupa cum am promis :D

post-11-0-09651300-1396987848_thumb.jpg

Modificat de zzzt23
  • Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.