marius25byu Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 doar pentru cadre active, vand urmatoarele: - bluzon complet modular, talia 46, stat. XL - scurta complet modular talia 42, stat. C - sacou reprezentare cu lauri si emblema pe maneca -bluzon matlasat cu maneci detasabile - bluzon cu guler de blana si captuseala detasabila din blana - pardesiu impermeabil pot fi contactat pe priv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motanel Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 (edited) Salut. Mai ai bluzonul ? Dragos eliminare număr de telefon. Edited September 2, 2013 by Cristi Nu îţi mai lăsa datele personale în public. Pentru asta s-a inventat mesageria privată. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted September 23, 2013 Moderator Share Posted September 23, 2013 O caschetă nu ai de vânzare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex1988 Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 ce model de cascheta? am un 57 sau 58 (nu mai tin minte sigur) albastra pt ofiteri, n`am purtat-o deloc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taio Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Ai cumva caciula de iarna? Ma poate indruma cineva unde as putea gasi de cumparat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex1988 Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 daca te referi la cea de blana, albastra, de se lasa pe urechi....am eu una, nou- nouata! e mica de mine, nu-mi intra capu` in ea ! marimea 35/36 daca nu ma insel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taio Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Da, la aia ma refer insa nu stiu ce marime e asta. Eu port la cascheta 57. Nu am mai avut pana acum caciula asa ca nu stiu ce marimi sunt astea. La ipj aveau dar toate erau prea mici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted September 25, 2013 Moderator Share Posted September 25, 2013 Iei un metru de croitorie si iti masori circumferinta capului. Numarul de centimetri rezultati reprezinta marimea caschetei. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramtha Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Am constatat ca nu prea corespund marimile. Personal am avut 3 caschete marimea 58 (da, am dovleacul mare ), din care doar una era buna, celelalte doua ma strangeau rau. Si aia care era buna, dupa ce a stat ceva timp prin masina, s-a strans si abia mai intra pe capsor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted September 25, 2013 Moderator Share Posted September 25, 2013 Mergi la o ceaprazarie si roaga-l pe meserias sa iti largeasca cascheta. Are el dispozitivul necesar pentru asta. Sau mai tunde-te 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taio Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Eu stiu sigur ca port 57 la cascheta dar la caciula de iarna alex1988 spunea ca e marimea 35/36. Adica asta e circumferinta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted September 26, 2013 Moderator Share Posted September 26, 2013 marimea 35/36 daca nu ma insel Se inseala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sache Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 Eu stiu sigur ca port 57 la cascheta dar la caciula de iarna alex1988 spunea ca e marimea 35/36. Adica asta e circumferinta? Eu port la cascheta 58, iar la caciula am tot 58. Uneori, difera masurile, asa ca cel mai bine este sa le probezi inainte. Nu am auzit de marimea 35/36, dar am vazut caschete cu marimi cuprinse intre 52 si 59. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valicori Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 mergi langa gara de nord sau pe LIzeanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlinAky Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Salut! Cumpar sacou reprezentare marimea 52-54. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts