Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna seara!

Astazi am iesit cu scuterul pentru a-i face plinul si am fost oprit de un echipaj al politiei locale. Le-am spus numele, precum si faptul ca detin permis categoria B, iar actele nu le am la mine. Cei doi agenti, m-au identificat folosind telefonul mobil, de asemenea au intrebat si daca am voie sa conduc mopede folosind permisul de categoria B. Tot telefonic li sa confimat faptul ca detin permis, dar si faptul ca nu as avea voie sa conduc moped folosind Permis categoria B. Cei doi mi-au spus ca trebuie sa-mi intocmeasca dosar penal, dar dupa cateva discutii m-au lasat sa plec acasa, spunandu-mi sa-i caut la sediul orasenesc. Ajuns acasa am verificat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr 760/12.XI.2012, unde la Art. 241 punctul 2, subpunctul d) spune :"permisele de conducere eliberate pentru orice categorie sunt valabile pentru categoria AM". Dupa ce am citit acest lucru am luat decizia de a nu ma mai prezenta la post. Mentionez ca nu am semnat nimic!

Am procedat gresit?

Multumesc anticipat!

• Membru
Publicat

Stai asa. Erau politisti locali sau din Politia Romana? Pentru ca ma indoiesc ca un politist din Politia Romana ti-ar fi spus ca nu poti conduce un moped daca esti detinatorul unui permis de conducere categoria B.

• Membru
Publicat

Cum aveau gradele pe umeri? In forma de V? Scria Politia Locala pe masina lor?

• Moderator
Publicat

Dacă ţi-au spus să-i cauţi la sediu, indiferent dacă sunt poliţişti sau gardieni locali, trebuie să faci un denunţ.

banner_anticoruptie_1.jpg

Sună la numărul ăsta, e gratuit.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Gândește-te la ce te-a întrebat Cristi.Incearcă să-ți amintești ce formă aveau gradele lor... erau drepte sau în formă de v ?După aia ai raspunsul la ce fel de politie era.

Modificat de military

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.