Jump to content
POLITISTI.ro

Înregistrarea unui cont de membru


Administrator

Recommended Posts

  • Administrator

Pentru a putea utiliza toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru, iar pentru a putea face acest lucru, trebuie să accesaţi butonul "Înregistrare cont" aflat în partea din dreapta-sus a oricărei pagini.

buton-inregistrare.thumb.png.0218f625491

Veţi fi direcţionat la o pagină unde trebuie să completaţi informaţiile solicitate de pe pagina de înregistrare. În timpul completării câmpurilor respective, veţi fi avertizaţi privind orice nepotrivire a informaţiilor introduse.

Alegeţi un username cât mai uşor de reţinut şi reprezntativ pentru persoana dvs., întrucât membrii cu vechime şi activitate apreciată pe forum, pot beneficia de mai multe facilităţi, de exemplu un cont şi o adresă de email gratuite (username[@]politisti.ro). ATENŢIE: Nu este permisă înregistrarea folosind ca username denumirea unei paginii web, a unor firme sau orice altă denumire ce are conotaţii comerciale, sexuale şi/sau care sunt interzise de regulamentul forumului.

Pentru înregistrare aveţi nevoie de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email. Aceasta este necesară pentru validarea contului de membru. La adresa folosită în formularul de înregistrare veţi primi un e-mail generat automat, care conţine link-ul care trebuie accesat de dvs. pentru validarea contului. Nu veţi putea accesa site-ul dacă contul dvs. de membru nu este validat.

inregistrare-cont.thumb.png.e0dc13dd5cd7

După ce aţi completat întreg formularul, daţi click pe butonul "Înregistrare cont".

Următorul pas este să validaţi contul făcând click pe link-ul primit la adresa de e-mail folosită în formularul de înregistrare

În cazul în care întâmpinaţi probleme, puteţi contacta administratorul prin intermediul formularului de contact.


Succes!

Link to comment
  • Marius unfeatured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.