Jump to content
POLITISTI.ro

Divertisment

Postare recomandată

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Cele mai des întâlnite expresii înainte de trecerea în nefiinţă:

- Nu e ceea ce pare, e numai o colegă de serviciu…

- A, e numai un pistol de jucarie!

- Numai peste cadavrul meu!

- Aruncă-mi odată toporul ăla!

- E destul de adâncă apa. Sar eu prima dată.

- Pe aici băieţi, nu este mocirlă!

- Dacă îmi crapă iarăşi Windows-ul, mă împuşc.

- Mamă, ce chelie urâtă ai!

- Dacă apeşi butonul ăla, eu mor!

- Hei, de ce apare acolo numărătoare inversă?

- Rechinaş, rechinaş…

- Sunteţi concediat…

- Focurile de artificii arată mult mai bine de aici, de aproape…

- Bună ziua, suntem de la Garda Financiară…

- Să nu zici că te temi de ea! E numai o femeie amărâtă…

- Ce miroase a gaz şi ce întuneric e…

- I Love Windows 7!

- Tată, de ce mi-ai pus mărul pe cap?

- Uite! Acum nu mai curentează uscătorul de păr!

- Bine, iubire. încă o dată, dar dup-aia ne culcăm…

- Nu soţul tău a venit, dragoste?

- Şi acum voi coborî cu bicicleta până la parter.

- Tu?! Cu aşa o faţă?

- Atenţie, cade pomul! Nu încolo…

- Uită-te la prostul ăla! Vara să culegi mure îmbrăcat în blană!

- Ador cum ştii să găteşti tu ciupercile!

- Rezist şi cinci minute sub apă dacă vrei!

- Sper că nevastă-mea nu-i acasă!

- Pe care pedală trebuie să apăs în curbă?

- Dreapta liber.

• Apreciez 1
Publicat

Cred că ați auzit cu toții de zicala ”când o zbura porcul”. Se pare că în România nu este chiar zicală. Dovada ? În România până și porcii zboară !

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Duel culinar între Mircea Dinescu și Horia Vârlan, la Festivalul cârnaților de Pleșcoi

Sfârâit de grătare şi arome care mai de care mai îmbietoare la gustat. Festivalul cârnaţilor de Pleşcoi a strâns astăzi în localitatea Berca din judeţul Buzău sute de pofticioşi. Producătorii din zonă şi-au etalat cu mândrie produsele în timp ce poetul Mircea Dinescu si chef Horia Vârlan s-au întrecut în tocăniţe cu gazdele festivalului.

Produsele de carmangerie din localităţile Pleşcoi, Săpoca şi Berca au fost expuse de mai mulţi producători din zonă. Organizatorii si-au propus ca prin acest eveniment să atragă atenţia asupra faptului că adevăraţii cârnaţi de Pleşcoi nu se găsesc în supermarket-uri, fabricaţi de diverse fabrici de carne.

Oaspeţi de seamă, Mircea Dinescu si Horia Vârlan s-au contrat pe tema reţetei cârnaţilor de Pleşcoi. Primul susține că odinioară aceștia erau preparați din carne de capră, localnicii înlocuind-o în timp cu carne de oaie și mânzat, fiind în opinia poetului o abatere de la rețeta tradițională. Profesionistul în ale gătitului, Horia Vârlan, a cărui obârșie se află în această zonă, susține însă că rețeta a rămas neschimbată, fiind veche de câteva sute de ani. Cei doi şi-au dat apoi frâu fanteziilor culinare, alături de gazdele festivalului de la Berca.

Cârnaţii de Pleşcoi sunt marcă tradiţională înregistrată de Ministerul Agriculturii, iar vestea lor s-a dus şi în afara graniţelor. Pofticioşii mai au ocazia să îi găsească pe standurile producătorilor şi mîine, alături de alte bunătăţi specifice zonei.

Secretul preparării cârnaţilor de Pleşcoi este deţinut doar de localnicii din vecinătatea comunei Berca, acolo unde s-a născut legenda haiducilor. ”Haiducii de pe vremuri prindeau oile bogaţilor munteni, când aceştia veneau la târg, la Buzău şi, ca să nu-i prindă potera cu prada vie, o făceau pastramă şi cârnaţi. Vremurile s-au schimbat haiducii nu mai sunt, iar metoda preparării pastramei şi cârnaţilor a fost preluată de săteni. Aceştia au descoperit că oile lor au un gust special, mai sărată, mai suculentă şi mai fragedă", spune legenda cârnaților de Pleșcoi.

Explicaţia constă în faptul că dealurile au în subsol bogate zăcăminte de sare iar în urma procesului de evaporare a apei, se depun cristale de sare pe vegetaţia colinară din zonă. Oile din această zonă sunt hrănite astfel cu o vegetaţie semisărată, iar carnea capătă o savoare deosebită.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Va invit sa dati o explicatie, cand va permite timpul !

1. Ia-ti marimea de la incaltaminte

2. Inmulteste-o cu 5.

3. Aduna cu 50

4. Inmulteste totul cu 20

5. Aduna-i cu 1012

6. Scade din toata suma, anul complet in care te-ai nascut.

Se va obtine un numar format din 4 cifre.

PRIMELE 2 CIFRE REPREZINTA MARIMEA INCALTAMINTEI PE CARE O PORTI

IAR ULTIMELE DOUA VARSTA PE CARE O AI !

• Moderator
Publicat

... (asta mi-aminteste de injuratura aia cu "manca-mi-ai juma' de p...-ntreaga!")...

Logica explicatia ta.

Pentru tine va trebui sa initiem si un topic de "Folclorisme" :))

• Apreciez 1
Publicat

Continuati seria:

1

11

21

1211

111221

312211

132221

............?

............?

etc

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Continuati seria:

1

11

21

1211

111221

312211

132221

............?

............?

etc

Defapt 312211 e 13112221 si nu 132221 :D

312211 = 1 de 3, odata 1, 2 de 2, 2 de 1

Modificat de BGeorge
Publicat (modificat)

@ Eduard : Ai fost pe aproape :D

Defapt 312211 e 13112221 si nu 132221 :D

Nu am inteles...

Modificat de DarkSide
  • Membru
Publicat (modificat)

Dupa 312211 urmeaza 13112221.

Tu ai scris 132221 si ai omis 1 de 1 :P

LE. Prea multe cifre si imi fuge ochiul. :D

Modificat de BGeorge
Publicat

Alta:

Se dau 7 numere. Primul si ultimul = 12. Al treilea = 24. Suma oricaror 3 numere consecutive e mereu aceeasi. Cat e al 6-lea? Care e suma ultimelor 4?

(Problema nu e atat de grea, da' va puteti imagina ca asa ceva se cere la clasa a 2-a, la o luna de la inceperea clasei??!)

Publicat

Ceva ...senzational.

1) New York City are 11 litere.

2) Afghanistan are 11 litere .

3) Ramsin Yuseb (teroristul care a amenintat distrugerea celor 2 edificii in 1993)are 11 litere .

4) George W Bush are 11 litere. Asta poate fii o coincidenta dar acum lucrurile devin mult mai interesante.

1) New York este statul numarul 11.

2) Primul avion care s-a abatut asupra celor 2 edificii avea numarul 11 .

3) Cursa de avion cu numarul 11 avea 92 pasageri la bord.

9 +2 = 11

4) Si cursa zborului numarul 77 s-a abatut asupra celor 2 edificii si avea la bord 65 pasageri. 6+5 = 11

5) Tragedia a avut loc in data 11 Septembrie , mai bine zis: 9/11 .

9+1+1=11

6) Ziua si luna tragediei sunt identice cu numarul de telefon al poliziei in America 911 . 9+1+1=11 .

Simpla coincidenta??? Continua sa citesti...

1) Numarul total de victime in toate avioanele implicate a fost de 254.

2+5+4= 11 .

2) 11 Septembrie este cea de-a 254 zi din calendar. Inca o data 2+5+4=11 .

3) Exploziile din Madrid s-au intamplat in data de 3/11/2004 . 3+1+1+2+4= 11 .

4) Tragedia din Madrid s-a intamplat dupa 911 zile de la cea din America 9+1+1=11....

Acum este momentul in care lucrurile devin si mai misterioase.

Unul dintre simbolurile cele mai cunoscute ale Americii, dupa linii si stele, este Acvila.

Urmatoarea strofa este luata din Coran, cartea sacra a Islamului.Sta scris ca fiul Arabiei va trezi o teribila Acvila. Puterea Acvilei se va simti in toate pamanturile lui Alah, in timp ce anumite persoane vor tremura de disperare dar in fond se vor bucura: pentru ca puterea Acvilei va curata pamanturile lui Alah si va fii pace .

Aceasta strofa este strofa numarul 9.11 din Coran.

Inca nu esti ferm convins....?!

Fa asta si dupa aia imi spui:

Deschide Microsoft Word si :

1. Scrie cu litere mari Q33 NY . Asta este numarul zborului al primului avion care s-a abatut asupra celor 2 edificii.

2. Schimba dimensiunea caracterului cu cea de 48.

4. Schimba caracterul literelor in cel WINGDINGS.

ACUM CE MAI ZICI ?!?!!?

• Moderator
Publicat

Ia interpreteaz-o p-asta: VictorPonta= :shock: 11 litere

Sa nu suni la OTV sa le spui, ca te baga in direct!

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Jeez, nu mai puneti botul la toate tampeniile. Asa, la prima citire:

-totalul victimelor din avioane NU E 254. E 243 sau 246. Chiar daca aduni si pe cei 19 teroristi, tot nu da 254 nici de-a dracu.

-nu ca as fi cunoscut Coranul pe dinafara, da' aveam o vaga banuiala cum ca ceva e puterd. Si nu m-am insleat. Versetul 9:11 zice ceva de genul

Dar daca se pocaiesc, isi fac rugaciunile si sunt milostivi, atunci ei va sunt frati in credinta. Noi le deslusim semnele (revelatiile) celor ce le inteleg.

Traducerea e destul de aproximativa, ca nu stiu araba, asa ca am folosit un text in engleza. Dar, una peste alta, se vede cu ochiul liber ca oha vulturi, acvile and shit, da?

Pe de alta parte, da, aparent o gramada de coincidente legate de numerele alea, 9 si 11.

Dar hai sa gandim putin: sunt sute de mii sau milioane de numere care pot fi extrase din statistica acelor evenimente, daca stai sa cauti. Nu ma pricep la teoria probabilitatii, dar fac pariu ca din totalul de milioane de numere, sunt mari sansele ca vreo cateva zeci sau sute sa aibe vreo corelatie cu 9 si 11, sau sa fie chiar 9 si 11 nu?

Sunt convins ca daca as sta, as mai gasi si eu cateva. Sigur daca fac suma etajelor celor doua turnuri si o impart la lungimea penisului lui Petrache Lupu de la Maglavit, masurata in mile marine, obtin numarul de pietre de pe randul 9 si 11 al piramidei lui Keops.

De aici pana la concluzia ca Petrache Lupu era de fapt un faimos egiptolog, care a inteles ca Keops a prevestit inca de acum mii de ani atacul din 9.11, e doar un pas.

Modificat de DarkSide
  • Apreciez 1
Publicat

Vedeti ce poate creierul uman !

Cititi de doua ori inainte de a trece mai departe... Nu este doar o simpla insiruire de litere si cifre..

Daca "descalciti"mesajul, aflati la urma, in ce

conditie se afla mintea d-vs. Nu e o gluma, e un

test. Prima combinatie de cifre, litere si din nou

cifre (adica 4C357) se citeste "acest"...

Pentru restul textului, va calauzeste mintea d-vs.!

Succes, e distractiv...

4C357 M354J D3M0N57R34Z4 C4 M1N73A

N0457R4 E573 C4P4B1L4 D3 4B57R4C71Z4R1

3X7R40RD1N4R3!

4B50LU7 1MPR3510N4N73! L4 1NC3PU7 A

FO57 M41 GR3U, D4R 4CUM, L4 4L D01L34

R4ND, M1N73A 74 1NC3P3 54 C17345C4

4U70M4T, F4R4 54 M41 G4ND345C4. P071

54 73 M4NDR3571! NU 7071 04M3N11 P07

C171 73X7UL 4574.

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Petiția "Elena Udrea, prima femeie pe o bancnotă" a fost refuzată. Victor Ciutacu este dezgustat

Victor Ciutacu s-a declarat absolut dezgustat de cenzura la care este supus ca simplu petiționar și condamnă rezultatul eforturilor sale, deoarece administratorii site-ului de petiții online i-au refuzat și de această dată petiția susținută și de Mircea Badea: "Elena Udrea, prima femeie pe o bancnota".

Propunerea lui Victor Ciutacu a fost următoarea: "Petitie: Elena Udrea, prima femeie pe o bancnota! E frumoasa, e valoroasa, e talentata, a condus doua ministere grele, iubeste oamenii si banii. E iubita de toti romanii sinceri, are un sot minunat pe care-l adora. Nu exista personalitate feminina de prim rang care sa merite mai mult onoarea de a ilustra noua bancnota romaneasca."

"Sunt revoltat, mi-am pierdut compasul. Nu pot intelege de ce acesti cenzori de stanga nu o apreciaza pe doamna Udrea. Voi face toate demersurile necesare sa-i apar onoarea doamnei Udrea si sunt convins ca domnul Badea mi se va alatura intr-un efort comun. Spun asta pentru ca in mesajul pe care mi l-au trimis administratorii site-ului de petitii se arata: "consideram ca sunt sanse foarte slabe ca petitia sa fie luata in considerare". Protestez! Daca este vreo femeie mai potrivita sa apara pe bancnota de o mie de lei, aceasta este doamna Udrea. Desi, personal, il prefer pe Fuego."

a3.ro

Publicat

VARA PE ULITA

dupa G. Cosbuc

parodie BAC.......vai de noi, dar mai ales de viitorul copiilor nostri.....

Ne-aşteptam, la bac, să cadă

Vreun elev, acolo, doi,

Însă, ca după război,

Au picat elevi, grămadă…

Vai de noi!

Li s-a dus în lume vestea

Şi-am zvârlit spre ei săgeţi

Ascultaţi acum, de vreţi,

Cum s-a derulat povestea!

Să vedeţi…

Patru ani au dus-o bine,

Lenevind şi petrecând,

Fără să le dea prin gând

Că năvalnic vuiet vine

În curând.

Nici măcar în lună-o dată

Un caiet n-au răsfoit,

Şi-un liceu au absolvit,

Însă ziua mare, iată,

A sosit!

Dintr-un jeep, la bac, răsare

Un băiat al… ştim noi cui,

Arogant cum altul nu-i

Şi e plin de îngâmfare

Chipul lui.

Blugii peticiţi i-atârnă,

Cinci ca el încap în ei,

Dacă-l vezi, te-nchini la zei,

Că şi-a-nfipt în nara cârnă

Trei cercei

Uite-i buzunarul, frate,

Mare cât o zi de post

Şi croit c-un singur rost:

Au fiţuicile-adunate

Adăpost!

Îşi aruncă ochii, roată,

Prin lentile fumurii

Şi se-ndreaptă, să te ţii,

Către zgomotoasa gloată

De copii.

Cum se-apropiase bacu’,

Tatăl său, descurcăreţ,

Pregătise-un plan măreţ,

Ca examenul să-l ia cu

Orice preţ.

Profitând de-mprejurare,

Pe băiat îl doare-n cot,

Dar, la bac, surpriză mare:

Camere de spionare

Peste tot.

Inhibat din cale-afară

Şi mizând pe portofel,

Nu s-a descurcat defel,

Dar noi ştim c-au fost, în ţară,

Mulţi ca el.

De va şti să dea din coate,

Peste ani, nimic de spus,

La catedră fi-va pus,

La inspectorat sau, poate,

Chiar mai sus!

Că, la noi, acela care

Se târăşte-abia, abia,

Cu o pilă în dotare,

Poate să ajungă mare,

Doar să vrea.

Poţi preda la grădiniţă

Chiar de n-ai habar să scrii;

Te cruceşti când la „copii”

Pune-o bravă dăscăliţă

Doar un „i”.

Autori de perle crase

Din păcate, nu sunt rari,

Dezacorduri, faze tari

Se-ntâlnesc şi pe la case…

Mult mai mari.

Şcoala-i navă în furtună

Ce de-un timp a eşuat,

Echipaju-i speriat,

Şi-ar fi cazul să se pună…

Pe-nvăţat!

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.