Jump to content
POLITISTI.ro

Divertisment

Postare recomandată

Publicat

noroc cu airsoftul , ca nu mai cumpara prostama arme adevarate =)) iar alea nu fac asa damage

• Displace 1
  • Moderator
Publicat

Un nou recensământ începând cu 05 decembrie!

Doamnelor şi domnilor, o informaţie de ultima oră: încurajaţi de succesul avut cu actualul recensământ (poate şi datorită ameninţării cu amenda) cei de la INS s-au decis să mai ridice un pic ştacheta gradului maxim admis de intimitate din întrebările lor. Astfel, în decembrie 2011 recenzorii vor lua iarăşi la străbătut ţara cu chestionarele în mapă vrând să afle felurite chestii, bune pentru statistici. În exclusivitate (ca de obicei), am făcut rost de chestionarele următorului recensământ.Asta ca să vă pregătiţi din timp cu răspunsurile şi să ştiţi ce vă aşteaptă!

post-284-0-20788700-1322852573_thumb.jpg

post-284-0-52314800-1322852582_thumb.jpg

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Sfatul zilei. :wub:

De ce nu este bine să sărutaţi o poliţistă

Nu sărutaţi niciodată o poliţistă pentru că ea va spune mereu "mâinile sus!"

Nu sărutaţi niciodată o asistentă pentru că ea va spune mereu "următorul, vă rog !"

Sărutaţi întotdeauna o profesoară pentru că aceasta va spune mereu "Repetă, te rog !"

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Pentru cei care ati fost rai, anul asta Mosul nu mai vine!

Publicat (modificat)

Acum două săptămâni a fost ziua mea. Când m-am trezit dimineaţa nu mă simţeam prea bine dar speram că soţia o să-mi cânte „Mulţi ani trăiască...” şi eventual o să-mi dea un cadou, dar ea nu mi-a zis nici măcar bună dimineaţa... Copiii şi ei s-au aşezat la micul dejun fără să mă felicite. Am ajuns deprimat la birou, când am intrat pe uşă, secretara plină de euforie mi-a zis „La mulţi ani!”... M-am simţit un pic mai bine, măcar ea şi-a adus aminte de ziua mea... Am lucrat normal şi spre dezamăgirea mea nimeni din prieteni sau rude nu m-au sunat să mă felicite. Aproape de prânz, secretara a intrat la mine în birou şi mi-a zis: „Ce ar fi să mergem să mâncăm împreună?”

I-am răspuns că e cea mai bună propunere pe care am auzit-o în toată ziua şi am acceptat. Am ales un restaurant intim unde am mâncat bine, am băut şi ne-am distrat de minune. În maşină, în drum spre birou, ea mi-a zis: „Într-aşa o zi specială, de ce să ne mai întoarcem la birou, mai bine vino la mine acasă şi continuăm să ne distram!”

„Bine, am zis, hai, şi aşa mai bem câte un păhărel”...

Odată ajunşi în apartamentul secretarei mi-a zis: „Sper că nu te deranjează dacă am să mă simt mai comodă”

„Nuuuu, nicio problemă”, i-am răspuns, iar în sinea mea mă gândeam că o să fie o experienţă interesantă.

Ea a intrat în dormitor şi după câteva clipe a ieşit… cu un tort imens cu lumânări, urmată de soţia mea, copiii, prieteni şi rude, care cântau în cor „La mulţi ani!” ...iar eu stăteam ca un idiot în chiloţi, în mijlocul sufrageriei...

Ăsta e motivul pentru care am dat-o afară pe secretară... Cu sentimentele nu se joacă!

Modificat de Dan
Publicat (modificat)

Dane ai uitat să citezi şi sursa: Ziarul "Cuget Liber", Constanţa, 20.12.2011, nu de alta dar să nu fi acuzat de plagiat. Nu sunt rău, dar m-a sunat chiar autorul articolului din ziar şi ştiind că activez pe acest forum m-a rugat să-ţi reamintesc cum este cu drepturile de autor. Pune şi tu măcar două ghilimele.

P.S. ce mică este lumea, dacă până şi ziariştii urmăresc acest forum, sau mai bine zis pe constănţenii care postează!. Sincer asta chiar şi mie îmi dă de gândit, în urmă cu două zile m-a rugat să-i spun un banc cu miliţieni, i l-am spus şi astăzi este publicat puţin cosmetizat. bancul original cules de mine il postez pe topicul bancuri..

Modificat de avam
Publicat

Eu nu l-am luat din Cuget Liber. L-am primit azi pe Facebook. Îmi pare rău dar nu am ştiut cui îi aparţine.

• Moderator
Publicat

Avam, transmite-i te rog ziaristului respectiv că el este cel care încalcă legea drepturilor de autor, asumându-şi astfel de drepturi pentru ceva ce nu-i aparţine. Nu este el autorul acelui pasaj. La o simplă căutare pe google după primele cuvinte din pasaj, se va convinge că acele rânduri circulă pe net, din 2009. :clip:

Te poţi convinge accesând acest link: Google

Publicat

Un tip firav stătea într-un bar cu o bere în faţă. Apare un şmecher, îi dă două palme, îi ia berea şi o dă pe gât. Ăsta firav începe să plîngă, să se tăvălească pe jos.

- Ce ai, mă? Plângi pentru o bere, aşa bărbat eşti tu?

- Cum să nu plâng? De dimineaţă m-a părăsit nevasta, mi-a golit contul din bancă şi mi-a luat tot din casă. După-amiază îmi pierd slujba, încerc să mă arunc în faţa trenului, dar o ia pe altă linie, încerc să mă spânzur şi se rupe funia, încerc să mă împuşc şi se blochează pistolul. Cu ultimii bani, îmi cumpăr o bere, torn otravă în ea şi vii tu şi o bei...

Publicat

Cataline stai liniştit că i-am trimis ceva carne la frigider, nu am spus mai sus că mă îngrijorează şi pe mine?, uite ca să vezi că nu mint, dacă citeşti Liderul de opinie, din 22 decembrie 2011, la pagina 10, pe fond albastru ai să găseşti un articol cu titlul:"Evaziune fiscală în incinta... Academiei de Poliţie", şi conţinutul este al naibi de asemănător cu postarea lui Elvis. de aceea te rugam să mai reaminteşti de regulament, văd că forumul a devenit deja o sursă de inspiraţie pentru mulţi şi să nu fim luaţi prin surprindere. Este doar o părere.

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.