Jump to content
POLITISTI.ro

Divertisment

Postare recomandată

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

Articol de pe digisport

"Antrenorul portughez al lui Chelsea Londra, Jose Mourinho, promite că va demisiona de la echipa lui Roman Abramovich dacă nu va aduce niciun trofeu pe Stamford Bridge. În primul sezon la gruparea londoneză, lusitanul a câștigat două titluri în Premier League. Acum, ”The Special One” susține că dacă se va repeta situația de anul trecut, de la Real Madrid, va pleca de bunăvoie de la cârma echipei.

... "

Cred ca Mourinho a platit ziaristii romani ca sa-i faca in ciuda lui Chuck Norris. :))

Modificat de BGeorge
  • 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat
Gâdea și vrăjeala lui ieftină de pastor de la țară.

A apărut zilele astea un filmuleț pe Internet din tinerețea de pastor adventist a lui Gâdea. Era hazliu cum o ardea el serios și plin de pilde, cu sprîncenele unite într-o tufă de floci mai stufoasă decît basca de mohair pe care o ascundea Demi Moore în chiloți în anii ’80. Și cum se mira el, naiv, că niște femei se uită pe o revistă de modă și nu pe o carte bisericească în metrou. De parcă ăla ar fi locul în care trebuie să deschizi ceaslovul și să citești învățăturile preafericitului Paftenie, fiindcă altfel ești un păcătos sinistru. Părea un tăntălău bine intenționat care doar n-a înțeles nimic de la viață.

Gâdea s-a schimbat mult de atunci. Și-a dat jos jderul dintre sprîncene și a început să mănînce rahat intenționat, nu din naivitate. O face de mulți ani, dar în ultimul timp cu o voracitate ieșită din comun. A trecut de faza în care-l mănîncă. Acum îl respiră. Îl trage prin toți porii, îl absoarbe prin osmoză și devine una cu el. Face intenționat niște greșeli logice de retorică pe care nici cel mai notoriu imbecil din istoria omenirii n-ar putea să le treacă cu vederea. Și chiar mă mir că le trece. Că, de obicei, Mircea Badea e cu el în studio.

Spre exemplu, săptămîna trecută, un protestatar cu Roșia Montană, care are impresia că are talent la scris, a trîntit un text ieftin în care explica cum faptul că jurnaliștii de la Antena 3 modifică adevăruri, inventează chestii și ignoră punctul de vedere a mii de oameni îi face morți din punct de vedere jurnalistic pentru el. E o metaforă simplă pe care ar înțelege-o orice prost. Și eu spun despre Monica Tatoiu că e moartă din punct de vedere sexual pentru mine. Dar Gâdea nu e orice prost. El a scos din context partea aia și a început să behăie la TV că jurnaliștii Antenei 3 sînt amenințați cu moartea. E ca și cum s-ar lăuda mîine că eu îl consider pe Gâdea un om isteț doar din cauza mijlocului acestei fraze.

Asta e doar manipulare de clasa a IV-a, la care se prinde toată lumea. Cealaltă e periculoasă. Manipularea de clasa a IX-a. O eroare logică perfectă la care publicul lui cu maximum opt clase chiar pune botul. Clasica poveste cu „omul de paie”. Cînd încerci să combați o întreagă mișcare, alegi un idiot din grup, prezinți niște tîmpenii de-ale lui irelevante în context și îl scoți pe idiot ca reprezentant al întregului grup. Spre exemplu, Gâdea a găsit un puțoi teribilist, Cristian Neagoe, care scrie poezii jenante cu ketamină și urina prietenei. Și puțoiul ăla teribilist protestează împotriva exploatării de la Roșia Montană. Silogism simplu, protestatarii sînt niște terminați pe ketamină care se scaldă în urină. E ca și cum aș spune eu că Gâdea face tracțiuni cu mandibula la un penis de negru doar pentru că e în același trust cu Botezatu.

sursa catavencii.ro

:lol:

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Nu știu; cînd mă gîndesc la 407 îmi vine în minte doar sedanul. Presupun că oi fi văzut și hatchback-ul, dar nu i-am dat prea multă atenție.

De ce?

• Moderator
Publicat

Uite aici unul confecţionat artizanal de un "reisăr":

post-2-0-01238000-1383922808_thumb.png

Maşina asta era parcată, iar propietarul "a beneficiat" de serviciile unui reisăr ce a pierdut controlul şi i-a făcut praf maşina omului.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

... Inceputul e criminal  :D

Modificat de Eduard
  • Apreciez 1
Publicat

:))))))foarte tare varianta la Ramstein. Iar a doua.... mai intai razi de te prapadesti la accentul lor RRRRRussian si apoi la varianta :))))

• Membru
Publicat

Pentru a evita incidentele, pe viitor, baronul Nicuşor de la Constanţa va fi rostogolit până la DNA.

Incidentele de azi de la audierea baronului Nicuşor Constantinescu la DNA au dat de gândit procurorilor şi poliţiştilor constănţeni. Aceştia au promis că, data viitoare când il vor mai convoca cu forţa la audieri, să-l dea de-a dura pe bulevard şi pe faleză, de la sediul CJ Constanţa până la parchet şi înapoi.

"Indiferent de acuzaţiile care i se aduc, domnul Nicuşor Constantinescu are dreptul la un tratament uman", a clamat avocatul acestuia la ospăţul de după audieri. "Nu suntem în Evul Mediu, ca clientul meu să fie luat cu forţa, ca un sac de cartofi, să dea explicaţii pentru nişte invenţii. Puţină decenţă nu ar strica".

Procurorii au obţinut deja o orodonanţă specială de rostogolire de la tribunalul Constanţa, aceasta urmând a fi pusă în aplicare cu ocazia următoarei audieri. Preşedintele Tribunalului le-a recomandat acestora ca atunci când îl transportă să strige "uiii, uiii" ca să nu atragă atenţia trecătorilor asupra conţinutului pachetului.

sursa http://www.timesnewroman.ro/politic/11213-pentru-a-evita-incidentele-pe-viitor-baronul-nicusor-de-la-constanta-va-fi-rostogolit-pana-la-dna

:))

• Apreciez 2
  • 6 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Legenda ”Cârnaţilor de Pleşcoi” spune că în zona dintre dealurile şi vadul Buzăului îşi făcuse tabără o ceată de haiduci. Ei prindeau oile bogaţilor munteni când aceştia veneau la târg la Buzău şi, ca să nu-i prindă potera cu prada vie, o făceau pastramă şi cârnaţi. Haiducii nu mai sunt, dar metoda pregătirii cârnaţilor de Pleşcoi a fost preluată de săteni. Ei au descoperit că oile lor au o carne cu gust special, puţin sărată şi mai suculentă.    Explicaţia este dată de faptul că dealurile subcarpatice buzoiene au în subsol uriaşe zăcăminte de sare, iar ca urmare a procesului zilnic de evaporare a apei, se depun cristale de sare pe vegetaţia păşunilor.  Carnea oilor din această zonă capătă astfel o savoare deosebită iar produsele derivate au un gust nemaiîntâlnit.

Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/buzau/video-secretele-carnatilor-chinuiti-plescoi-1_543174410d133766a8b046c7/index.html

• 3 săptămâni mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.