Jump to content
POLITISTI.ro

Zona colectionarului politist

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Dap. E de la un membru al forumului ;)

Iiiiin alta ordine de idei:

post-3587-0-56150900-1394569414_thumb.jppost-3587-0-21685200-1394569455_thumb.jppost-3587-0-86049800-1394569469_thumb.jp

Modificat de Ben
  • Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Mi-am luat gandul de la rus si o sa evit pe cat posibil natia asta si posta lor.

Un alt membru al forumului ;):) mi-a dat embleme extra pe langa cea stabilita si pt care ii multumesc.

Publicat

De curiozitate, a luat cineva ceva de la firma asta? http://www.centruldebroderie.ro/ecusoane-politie.html

Ma gandeam sa comand si nu stiu cum procedeaza. 

Am comandat eu de la ei, cu vectorul meu facut, au executat patch-urile asa cum le-am dorit.

E drept ca la sediu (eu fiind din Constanta).Nu am intampinat probleme.

Oricum, daca vrei o mana de ajutor, dau o fuga pana acolo, mi-e aproape.

• Membru
Publicat

Piesa de rezistenta :) Nefolosita, rara, originala, Academia de Politie, de la un fost absolvent

post-3587-0-67955900-1394639166_thumb.jp

insemnul de an

post-3587-0-43038000-1394639193_thumb.jp

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Fara sa vreau. Am facut rost de 2. Una tocmai ce am postat-o, cealalalta am postat-o acum ceva timp tot aici.  O mai am pe a mea, deci 3 :D

Acum, daca mi-au parvenit si mie, doar n-o sa le arunc :D

• Membru
Publicat

E cineva interesat de culegeri de acte normative vechi? Am o grămadă la post.

• Moderator
Publicat

Să nu le arunci. Dacă nu e nimeni interesat putem pune o întrebare la Muzeul Poliţiei Române de la Târgovişte. Mă gândesc că ei vor fi interesaţi.

• Membru
Publicat

Daca ma gandesc bine, am si eu 2 carti cu modalitati de lucru ale Mlitiei Transporturi din anii 80. Ma gandesc ca se valorifica mai bine intr-un muzeu.

• Membru
Publicat

Ben, te invit in Baneasa sa le ridici pana-n luna iulie. :)

post-6430-0-92213100-1396461441_thumb.jp

• Apreciez 1
Publicat

Desi sunt politist...am ca pasiune embleme de aviatie.Ce ati dori la schimb pentru emblema cu Escadrila 862 Elicoptere ?Pot da la scimb o emblema dormat mare D.P.I.R. originala cu semne de folosire.Toate cele bune.

• Membru
Publicat (modificat)

@Ben, ce rapid esti! de la cine ai invatat! :naughty:ibal,

Oricum licitatia a fost de mult inchisa, dinainte sa posteze Alex pe forum. :pfft:

Asta cu "adjudecat" a fost asa de efect :)

Hanibal, o dai la schimb  sau o ceri pe cea de aviatie?

Modificat de Ben
  • Moderator
Publicat

@Hanibal: am si eu ceva embleme de aviatie, daca mai ai inca una de la DPIR

Publicat

As putea sa le vad in citeva imagini ?Eventual un numar detelefon daca se poate ?Toate cele bune.

Am observat ca aveti si doua ecusoane de aviatie.Nu sunteti interesat sa le schimbati ?Am o cascheta de politist german ?Toate cele bune.

Publicat

Am si eu cateva culegeri de acte normative, din 1991 si 1992, precum si epoleti vechi, daca este cineva interesat.

• Moderator
Publicat

Ma intereseaza epoletii vechi. Din ce perioada? Foto?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.