Jump to content
POLITISTI.ro

Zona colectionarului politist

Postare recomandată

Publicat

Salutare! Mai aveti ceva embleme...? de vanzare m-ar interesa, ca pt schimb...nu mai am dubluri decat cu Jandarmeria, modelul pe scut. Daca sunteti interesati...astept un mesaj. Mulumesc!:)

• Displace 1
  • Moderator
Publicat

Poate ne povesteşti cum ai "suptilizat" câteva poze de aici şi nici măcar nu ai avut bunul simţ să laşi watermarkul pe ele, decupându-le astfel încât să elimini watermark-ul "politisti.ro" pentru a nu te da de gol că eşti un mic ciorditor.

• Apreciez 2
  • 4 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Caut urmatoarea emblema, folosita in anii ´90 de catre "structura de interventie", denumita ulterior DIAS/SIAS. De asemenea, caut emblemele folosite de catre BAOLP!

post-1064-0-72011300-1363540970_thumb.jp

• Apreciez 1
  • 5 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Am primit si eu recent 2 insemne de genul asta:

: 651009946567601484124825-5467464-700_700

Daca imi poate oferi cineva detalii despre ele as fi recunoscator, iar daca le doriti, fac schimb cu orice emblema a Politiei Romane.:)

• Moderator
Publicat

Sunt însemne de armă model mai vechi ale uniformei de poliţie înainte ca instituţia să fie demilitarizată.

• Apreciez 1
  • 3 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Apelez la constantenti si nu numai. Exista emblema aceasta la nivelul IPJ Constanta?

post-3587-0-38681100-1389563981_thumb.pn

Publicat

Eu sunt abia la grupa mică. Dacă are cineva dubluri pe care le vinde, aș fi bucuros să le achiziționez. Nu am cu ce sa fac schimb. :emo-yessir:  

• Membru
Publicat

Nimeni nu-i asa perfect ca sefuuuu`. Nici un fir de par pe piept. Ce oooom! :) E de la sefu`

post-3587-0-25768100-1389890136_thumb.jppost-3587-0-82759700-1389890159_thumb.jp

• Membru
Publicat

Daca asta nu e cooperare politieneasca internationala atunci nu stiu ce e. :D

Stema Politiei Romane apare acum pe un panou alaturi de politiile altor state UE intr-un birou de politie din Viena. Sau cel putin asta a fost intentia celor care au cerut stema la schimb.

post-3587-0-68772000-1390314605_thumb.jp

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Va salut!

Mai are careva grade de sinsp, cms sau cms sef in stilul vechi care lipeau cu scai in piept?  Sau chestor :D

• Membru
Publicat (modificat)

Muult mai repede decat ma asteptam. Mai repede decat Slovacia sau Rusia.

Pe langa faptul ca omul mi-a dat 3 embleme pt una singura, cea a Academiei de Politie.

Modificat de Ben
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

Prinde, dar mai greu cand iei tepe de la alti colectionari. Am patit-o a doua oara acum cu un sloven.

PS Din curiozitate, am trimis mail-uri la alte "Politii" din strainatate pt a le solicita emblema lor reprezentativa. SUA, Europa. O parte din ei nu raspuns deloc, altii din motive de securitate :blink:  nu au fost de acord, iar  Politia Statului Nevada mi-a raspuns urmatoarele:

Officer *****,

I received your request for a Nevada Highway Patrol patch. As I am sure you can imagine, there are a few stipulations that need to be followed in order for me to send you one because of security reasons.

Please write an official request on your department letterhead and address it to me (Sharleen Barnes), here at NHP HQ (address listed below my name and title). On the letter, please make sure to indicate your job title and also your supervisor’s name and rank, as well as your supervisor’s contact number. I truly appreciate your patience and interest in our division.

If you happen to have any concerns or questions, please do not hesitate to give me a call or simply e-mail me back. Have a wonderful rest of your day.

Hear from you soon.

Sharleen Barnes

Administrative Assistant II

Nevada Highway Patrol

555 Wright Way

Carson City, NV 89711

775-684-4867   (Phone)

775-684-4879   (Fax)

Un raspuns asemanator am primit si de la Politia Statului New York. Pai cum ar fi sa ma duc eu la seful meu sa-i propun asa ceva? :)

Modificat de Ben
  • Moderator
Publicat

Daca seful tau are mintea limpede, o sa inteleaga demersul tau. Daca nu, ma gandesc ca liderul de sindicat sau cei de la IPA ar putea sa te ajute in acest sens.

Alta solutie nu vad...

• Apreciez 1
  • 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Ben de unde este patch-ul ala cu ”asterix”? E custom made?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.