Jump to content
POLITISTI.ro

Solutionare petitie

Postare recomandată

Publicat

nici inselaciune nu cred ca va merge- a platit 90% din pret, putin probabil sa ai un asemenea probatoriu.

daca nubvrei sa te incarci cu un dosar care se va termina chiar din stadiul actelor pregatitoare, in opinia mea merge trimis in civil direct.

este opinia unui avocat, nu stiu cum este practica voastra. insa nu miroase a penal deloc.

trimite-i la mediere, cf legii 192/2006

• Moderator
Publicat

Sfatul meu este să-l audiezi și pe cumpărător, pentru a avea sufletul împăcat, pentru a putea dovedi că nu ai rezolvat petiția imediat ce ai primit-o direct din pix, după care îndrumă-i către civil. De asemenea când îl audiezi pe ăla să nu te pună necuratul să insiști tu ori să încerci să-l convingi să-i dea restul de bani. Îi spui frumos că are și această posibilitate, la fel cum îi poți spune și că vor ajunge să se judece în civil dacă nu-și rezolvă problema amiabil între ei, dar nu insista pentru că tu nu ești judecător de pace acolo și poți să dai în altele.

• Apreciez 1
Publicat

poate te reclama prostu' ca ai incercat sa faci recuperare ptr celalat. stii tu, facerea de bine ....

Publicat

Il audiez sh pe reclamat sh vad ce zice,in functie d asta vad ce fac in continuare,sa se duca la judecatorie

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.