Jump to content
POLITISTI.ro

Mascaţii - necesitate sau abuz?

Postare recomandată

Publicat

Am spus-o si o mai spun lucrez intr-o televiziune ca si sunetist, nu cred ca ma pot numii om de presa

Publicat

poti sa le suni in ureche, obsedant, bai colegi, ăștia nu sunt/sunt politisti adevarati. dupa 25-30 de suflari (ca la teatru) poate vor incepe sa constientizeze greselile, sau indruma-i catre acest forum.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Am spus-o si o mai spun lucrez intr-o televiziune ca si sunetist, nu cred ca ma pot numii om de presa

Ok,nu esti om de presa ci om din presa.Poti ajuta si din aceasta pozitie.Spune-le prompteristelor si celor ce scriu textele de la stiri sa nu mai spuna ,Politia,,Si ,,politist,, cand e vorba de locali,Sa faca distinctie intre Politia Romana si jandarmeria sau politia locala, si mai ales sa nu mai farice stiri de genul,,Fratele unui politist a facut...,, Sau ,,un fost politist...,,etc.

Modificat de arcan
  • Apreciez 2
Publicat (modificat)

Am observat sharky un lucru ciudat:majoritatea oamenilor onesti pe care-i cunosc n-au dileme existentiale gen:"Mascaţii - necesitate sau abuz?"......in schimb cunosc si ciudati (eufemistic vorbind) la care numai spectrul cuvantului "mascat"asociat cu Politia Romana (IGPR!!!) le provoaca reactii de genul:"daca ie baetasi de ce poarta cagula?s-o de-a parte-n parte cu noi!"...nu vreau sa te includ in vreo categorie anume dar cata vreme nu ai nicio problema cu legea sau nu te bate gandul sa incalci legea nu este logic si nici normal sa te preocupe portul cagulei sau folosirea cagulei de catre politistii romani(again IGPR!)chipurile din grija unor presupuse viitoare abuzuri!!!...restul argumentelor invocate de d-ta sunt "floricele pe campii!!!!!"

Modificat de axle15
Publicat

Fratilor, nu vi se pare ciudat ceea ce discutati, politia face abuz, jandarmi fac abuz, mascati fac abuz... toata lumea face abuz dar infractorul este cinstit.

Am si eu o intrebare poate gasesc raspunsul aiceea...

De ce ar face un mascat abuz cand se duce la o descindere???

• Apreciez 2
Publicat

Abuzul se face doar din punctul de vedere al infractorului. Pentru ca daca e "smecher" si tafnos, avand tendinta de a se "incorda" si opune rezistenta la arestare, va fi incatusat cu forta, ceea ce in acceptiunea lui va fi un abuz al politiei. Cam la asta se rezuma "abuzul" facut de "mascati" la descinderi. In rest, in activitatea lor de protejare a lucratorilor care participa la perchezitii nu au ce abuzuri sa comita. Asta in cazul politiei romane. Despre celelalte "formatiuni" de mascati nu pot sa vorbesc ca nu sunt in cunostiinta de cauza. Scuze de limbaj dar am incercat sa ma exprim pe intelesul tuturor.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.