Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Radiere masina inmatriculata in Spania


AlinBura
 Share

Question

buna seara
am si eu o problema:fratele meu i-a dat o masina de-a lui inscrisa pe Spania la tata...acum noi am inmatriculato aici in Romania dar cand mi-a dat numerele a trebuit sa dau toate actele vechi ale masinii...acum eu vreau sa intreb cum fac si ce trebuie sa trimit inapoi in Spania la fratemio ca sa o poata radia acolo sa nu mai plateasca impozit dupa ea
Multumesc

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

o sa fie nevoie sa trimiteti in Spania certificatul de radiere care v-a fost eliberat in momentul in care ati inmatriculat masina in Romania. Acel certificat de radiere si traducerea sa legalizata trebuie sa ajunga in Spania astfel incat sa puteti radia autov. de acolo.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Moderator

Radierea temporară sau definitivă ("baja temporal o definitiva") în Spania se face la cerea proprietarului, fără a prezenta alte documente din țara unde s-a reînmatriculat autovehiculul. Pentru a evita orice alte impedimente din partea autorităților spaniole, e recomandat să urmați sfatul de mai sus. Neapărat ca ruda dvs. să aibă impozitul plătit la zi!

Oricum, din oficiu, autoritățile din țara noastră notifică autoritățile din statul de proveniență cu privire la noua înmatriculare.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Moderator

Certificatul de radiere de care vorbeşte colegul meu e ataşat în partea de jos a contractului de vânzare cumpărare, iar la înmatriculare funcţionarul de la ghişeu stampilează şi semnează acel certificat.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.