Jump to content
POLITISTI.ro

Transferul unui polițist din Republica Moldova în România

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Dan,

Postare recomandată

Publicat

Mie mi se pare cel putin de neinteles de ce un politist moldovean(daca am inteles bine) vrea sa fie politist in Romania,dar cu dubla cetatenie...

Publicat

da... de ce ai da Makarovu pe Carpati si Lada pe Dacie... ? :)) ah... si concediile la Nisipurile de aur cu buletinul.. :) glumesc...

Publicat (modificat)

Nu cred ca esti politist în R Md, pentru că din câte știu cel putin cei de la Politia de Frontiera din Moldova nici acum si nici când erau grăniceri nu aveau voie să aibă dublă cetățenie. Cred ca aceleasi reguli se aplica si politistilor.

Modificat de blank
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Mie mi se pare cel putin de neinteles de ce un politist moldovean(daca am inteles bine) vrea sa fie politist in Romania,dar cu dubla cetatenie...

1) cea mai mare problema este salariul

2) daca ma dezic de cetatenie trebuie sa ma dezic si de imobilul pe care il am

3) nu am nici un pic de traba ce vor spune colegii, nju au ei nici un drept sa judece ce fac eu... si nu-mi tredez tara caci Romania Mare asta e tara mea ;)

Nu cred ca esti politist în R Md, pentru că din câte știu cel putin cei de la Politia de Frontiera din Moldova nici acum si nici când erau grăniceri nu aveau voie să aibă dublă cetățenie. Cred ca aceleasi reguli se aplica si politistilor.

in anii 2007-08 comunistii au interzis oricarui functionar public sa aiba anume cet. romana insa cu mare scandal... dar, din 2009 cand au plecat comunistii ajutati tot de noi aceasta lege stupida a fost anulata,. asta este chestia ;) Modificat de Myron

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.