Vreau sa stiu care e procedura de transfer a unu politist din R.M. in Romania in cazul ca are si cetatenia Romaniei? Vorbisem mai demult cu niste politisti din Galati la aceasta tema si mi-au spus ca e posibil si ca ar trebui de facut si niste cursuri de recalificare ceva de genu' asta, daca stie cineva toata procedura va rog sa-mi spuneti si mie. ms anticipat
Question
Myron
Vreau sa stiu care e procedura de transfer a unu politist din R.M. in Romania in cazul ca are si cetatenia Romaniei? Vorbisem mai demult cu niste politisti din Galati la aceasta tema si mi-au spus ca e posibil si ca ar trebui de facut si niste cursuri de recalificare ceva de genu' asta, daca stie cineva toata procedura va rog sa-mi spuneti si mie. ms anticipat
Top Posters For This Question
12
4
4
2
Popular Days
Dec 23
18
Dec 26
5
Dec 25
4
Dec 24
2
Top Posters For This Question
Myron 12 posts
Dan 4 posts
arcan 4 posts
danpin 2 posts
Popular Days
Dec 23 2012
18 posts
Dec 26 2012
5 posts
Dec 25 2012
4 posts
Dec 24 2012
2 posts
Popular Posts
Dan
Păi cu cetățenie română sau moldoveană tot român ești. Doar pentru că ne desparte un râu, nu înseamnă că trebuie să uităm asta. Așa că dacă renunți la cetățenia moldoveană nu înseamnă nimic, pentru c
Elvis
Parerea mea este ca va fi foarte greu si ocolind putin regulile. Dar in Romania este posibil orice.
Marius
Dacă citești Statutul Polițistului, vei constata că nu există o astfel de posibilitate. (1) Poliţiştii provin, de regulă, din rândul absolvenţilor instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Adm
29 answers to this question
Recommended Posts