Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

La data de 22.01.2013 a avut loc o intalnire intre ministrul MAI si sindicatele in care s-au discutat problemele de buget pe 2013. Una dintre concluzii a fost urmatoarea : Dl. ministru a dat dispozitie directorilor DGMRU sa-i prezinte o situatie cu politistii care vor sa mearga la alte structuri de politie din alte localitati decat cele in care isi desfasoara activitatea; Mai multe detalii gasiti pe site-urile sindicatelor.

Publicat

Subscriu si eu. Ceva mai multe detalii. S-au deblocat mutarile ca si pana in decembrie sau fiecare sa mearga de unde e sa nu se mai plateaca chirie?

Publicat

Am un coleg care vrea sa vina de la IPJ Iasi, de la post de politie la IPJ Brasov, ordine publica si ieri a primit raspuns ca IPJ Iasi ii da drumul dar nu il primeste IPJ Brasov :(

E buna asta! Sa te lase sa pleci dar sa nu aiba cine te primi!

Poate o sa reuseasca intr-un final, va anunt.

Publicat

Dragi colegi!

Am o intrebare pentru cei care se pricep si au cunostinte, daca se scoate la concurs un post si iei acel concurs, iti mai trebuie aprobare de unde esti ca sa pleci pe postul respectiv?......

Publicat

Nu. Aprobare se ia înainte de a susține concursul din câte știu eu și numai pentru susținerea concursului.

Publicat (modificat)

Da....concursul este luat.......deci nu mai este niciun impediment.....acum sa vina dispozitia de numire in functie...?...

Modificat de Bratyyyms13
Publicat

Chestiunea asta cu interzicerea mutarilor eu nu am inteles-o niciodata . Este rea vointa , pentru ca exista intradevar cazuri sociale cind doi membrii ai familiei stau despartiti , ca sa nu mai vorbim de pruncii care exista sau de cei care trebuie sa aibe grila si de altii fiindca asa este situatia , apoi este chiar avantaj pentru institutie daca cel ce solicita limiteaza cheltuielile prin cererea sa . Chestiunile astea trebuie gindite mai serios de catre cei ce decid pentru ca , nimic nu se pierde, ci totul se transforma . :good:

Publicat

Am un coleg la IPJ Braila care incearca sa se mute din septembrie si nu reuseste. Cei de la IGPR - Resurse Umane i-au trimis raportul inapoi, la IPJ, motivand ca s-au sistat mutarile. Nu era logic sa astepte sa inceteze dispozitia si apoi sa inainteze raportul inspectorului general? Acum trebuie sa o ia de la capat ..... dupa 6 luni de eforturi.

Publicat

A incercat cineva sa se mute din Bucuresti in ultima perioada sau s-a mutat cineva?...

• 3 luni mai târziu...
Publicat

Dragi colegi, azi am auzit de la un coleg, care vrea sa se mute ,ca s-au sistata din nou mutarile intre inspectorate. De pe 27.05.2013!....

A mai auzit cineva de chestia asta?...De la resusrse umane mai exact i s-ar fi comunicat!

Publicat

Si eu am raportul depus, dar nu mi-a zis nimeni nimic... Din OMAI-ul dat acum de curand nu intelegi mai nimic... 

• Membru
Publicat

Am citit pe intrapol și am găsit o dispoziție care sistează aprobarea menținerii relațiilor de serviciu până la absolvirea promoției 2013. Presupun că este vorba despre cei care ar trebui să iasă la pensie în mod obligatoriu, din cauza vârstei, și care au nevoie de aprobare pentru prelungirea perioadei de activitate.

Publicat

Am intrebat zilele astea la resurse umane si nu e nicio dispozitie sau ordin care sa interzica transferurile.

• Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.