Jump to content
POLITISTI.ro

Recommended Posts

M-a sunat un coleg ca sa imi spuna ca pe Intrapol s-a afisat o noua Dispozitie a Inspectorului General prin care transferurile intre judete se opresc, fara o data pana la care aceasta dispozitie e in vigoare...

Link to comment

Consider ca prin aceasta ''mutare'' a domnului chestor se urmareste batjocorirea politistului devotati muncii de politie,deoarece sunt si din acestia care s-au facut politisti din pasiune( din promotiile 2010-2011-2012), intrucat acestia intrand in structurile politiei culegand roadele muncii lor nu prea au "cunostiinte". Cat despre ceilalti colegi ai nostri de promotie mai putin haraziti muncii de politie sunt convins ca deja si-au facut meandrele iar acum lucreaza intr-un loc convenabil lor,mai aproape de casa si de ce nu in vreun birou......****.cunosc situatii.... :D.****

Va doresc si imi urez bafta in a realiza tot ce ne propunem.

  • Upvote 1
Link to comment

Problema e ca asemenea dispozitii se dau de cativa ani, dar se fac tacit. Cand depui cate un raport de mutare afli ca sunt sistate, dar nu te anunta nimeni cand se dau drumul la mutari. Cam din anul 2008 ma confrunt cu aceeasi situatie, deci nu e nimic nou.

Link to comment

Aiurea...e aiurea deoarece colegi de ai mei care isi executa serviciul la sute de km de casa nu mai au sansa sa mai traga spre casa, desi intre timp cei ,,norocosi,, si-au rezolvat problemele. L-as muta si eu pe unu altu din conducere la cateva sute de km de familie, cu banii de chirie pe care i luam majoritatea . :)

Link to comment

Domnilor colegi, sper că sunteți conștienți că această dispoziție este doar pentru cei fără Pile.Cunoștințe.Relații.

Știu cazuri de polițiști care, în perioada de tutelă, au reușit să se mute în județele, localitățile de domiciliu, chiar la unele structuri mai ”acătării” fiindcă, vorba românului, aveau cu ce.

Așa că, eu nu mai cred în bau-bau.

Toate cele bune și Crăciun Fericit, că tot se apropie.

  • Upvote 3
Link to comment

In fiecare an s-a sperat ca sistarile sa tina numai pe perioada de evaluare, dar cred ca de fiecare an ceva sefutz de pe la IGPR adormea cu capul pe dispozitie si uita sa dea alta care sa aprobe mutarile...

Link to comment

Aceste dispozitii se dau teoretic pentru toata lumea insa, daca primesti "dispensa" de la cine trebuie, nu se mai aplica dispozitia. Cunsoc cazuri in care, intre doua rapoarte de suspendare neaprobate, in baza unui ordin de ministru si a unei dspozitii care prevedeau ca nu se aproba suspendarile din functii, sau aprobat alte rapoarte. Imi poate explica cineva cum s-a putut? Nu este greu de inteles si poate ca nici prea sanatos nu este sa afli prea multe.

Link to comment

mi se pare absurd...eu tot raman sceptic in ceea ce apriveste aceasta Dispozitie! ori e ceva temporar ori va trebui sa modifice toate actele normative ce reglementeaza raporturile de serviciu!

Ar mai fi o varianta, sa fie doar teoretic...foarte multe lucruri sunt doar teoretice, practica spunand cu totul altceva! de ex. cand mai apare cate o promotie multi aleg locuri in diverse judete mai putin cel dorit, se prezinta in prima zi, apoi, spre uimirea tuturor sunt mutati chiar din acea zi in judetul unde nu erau locuri!

Link to comment
  • Member

Sa nu uitam totusi ca repartitiile se fac pe baza mediilor de absolvire, vorbesc strict de ultimele 2 promotii incadrate. Asadar abia acum realizeaza unii ca e cam important sa inveti nu doar sa admiri peisajul de la scoala.................

Asta pentru toti care regreta acum timpul pierdut................

  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link to comment

nasol urat mi am facut si eu un raport prin 1-2 decembrie da nam primit nici un raspuns acu mi-au stricat si chefu de revelion fuck is la pp moieciu si vroiam la arges

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

nr. 190097 din 21.12 2012, o gasesti pe intrapol - DMRU- sistare mutari e denumita!

Un coleg avea tot dosaru facut pentru a se muta in alt judet, dar cand a sunat la SRU, sefu` de serviciu i-a spus ca pana pe 31 ianuarie nu se poate muta deoarece pana atunci e valabila acea Dispozitie a inspectorului general.

Toata treaba asta e pt ca in per. 01.12.2012-31.01.2012 are loc evaluarea personalului MAI, asa ca stati linistiti! :)

Link to comment

pentru putin! :) tocmai d`asta m`am si inregistrat pe forum, pt a impartasi putinele informatii pe care le detin si, bineinteles, pentru a ma informa, a afla cat mai multe!

Sper ca in curand sa pot intra si in sectiunea privata!

Edited by alex1988
Link to comment
  • 2 weeks later...

Salut!...In legatura cu sistarea mutarilor, am citit in acea dispozitie ca este activa pe perioada evaluarilor si in acest sens am cautat si dispozitia prin care incep evaluarile, am gasit-o si acolo era specificata data de 15 feb ca termen limita de desfasurare.Aceasta este data in aceeasi zi (21 dec. 2012) dar dupa cea care sisteaza mutarile.De aici deduc ca pe 15 feb ar inceta dispozitia de sistare a mutarilor.Voi ce parere aveti?...Respect Politiei Romane!....

Link to comment

Dragi colegi priviti si minunati-va ce incompetent ne conduce!

In mintea lui Toba aceasta ,,dispozitie" care nu exista si care interzice mutarile intre judete este ,,o masura"!

Si mutarile sunt ,,cazuri deosebite"!

Trebuie sa ne luminati ori e dispozitie ori este masura!

Ba Toba , masurile trebuie sa respecte legea!

Iar daca am fi croitori un sistem metric!

raspuns toba.pdf

Alo presa, televiziunea , ne sesizam si noi?

Edited by Elvis
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.