Jump to content
POLITISTI.ro

AudiQ7

IacobescuuRamona

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Nu am dat date de contact nimanui si nici nu am trimis mesaje pentru intalniri sau alte porcarii. Daca aveam nevoie de cuceriri,mergeam si postam anunt la matrimoniale... :doh:

Modificat de IacobescuuRamona
  • Membru
Publicat

Acum, lasand gluma la o parte...ce a zis Catalin? Inainte de toate trebuie sa avem grija sa nu se depaseasca limita bunului-simt si sa luam masurile de rigoare. Ramona, daca consideri ca ai fost jignita de userul respectiv, posteaza aici sa vedem si noi si sa facem o judecata ad-hoc.

• Apreciez 1
Publicat

"O vor căuta colegii noştri mai tineri, necăsătoriţi şi dornici să "socializeze". Acesta a fost scopul postării acestui anunţ, să fim serioşi " (Catalin)

Deci,solicit inca o data inchiderea topicului,asta daca nu vreti sa comunicati intre voi. Oricum eu ma retrag din comunitatea voastra,ca nu vreau sa fiu batjocura voastra...

Toate cele bune!!

• Moderator
Publicat

Te rog frumos să mă ierţi pentru obrăznicia mea! Poţi să mă ierţi?

Cam ce măsuri ai dori să mi se ia, astfel încât să te mulţumească şi să mă ierţi?

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Catalin...eu nu am nevoie de masuri impotriva cuiva pentru a-mi face pe plac. :(

E de ajuns ca ti-ai cerut scuze. Toti suntem oameni si trebuie sa intelegi ca nimeni nu-i mai sus decat altul,indiferent de stare materiala,functie,pile sau ce mai poate fi.

Nu am vrut sa jignesc pe nimeni,gluma a fost luata ca gluma,dar s-a intrecut masura si de la gluma s-a sarit direct la bataie de joc. Nu-mi place deloc postura asta,nu vreau ca cineva sa ma judece prost,pentru ca eu stiu cum sunt si stiu sa respect un om,cu conditia ca si el sa ma respecte. :)

Modificat de IacobescuuRamona
  • Displace 3
Publicat

ramona a plecat din comunitatea noastra :o ramona,ai zis ca ai vandut camionul cu 80000,pai si te-a lasat inima ta de fata cu firma si secretar(nu secretara) sa lasi 10000 din pret? :unsure: faceai shopping in arena mall o luna de aia 10000 :naughty::))

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Vand AudiQ7,an fabricatie 2011,500 CP

Eu tot am o problema cu anuntul asta, mai ales ca nu ai postat si niste fotografii. Pe site-urile de profil nu am gasit anunturi de vanzare peste 60000 Euro, tu ai obtinut 80000 pe ea, zic ca ai facut o afacere buna.

Totusi, puterea motorului m-a dus cu gandul la o reclama :D

• Apreciez 2
Publicat

dan,cauta pe net si o sa vezi ca sunt Q7 care sar si de 100mii,si eu am dat peste,dar spun asta doar ca sa intaresc cele spuse de mine. Am mai si facut ceva modificari,am schimbat in totalitate interiorul si stilul de deschidere al portierului,plus alte modificari...

Nici n-am umblat 10000 km cu ea,masina e in stare ft buna,cel ce mi-a cumparat-o a vazut toate astea.

E logic ca pretul de vanzare a scazut un pic si datorita faptului ca a fost achizitionata in 2011,iar eu aveam nevoie de banii astia ca de aer.

Daniel24,tu crezi ca eu am nevoie de secretar??? Ai grija ce vorbesti,te rog frumos...

Pe mine imediat m-ati inrosit pentru ca am postat informatii despre vanzare,dar pe Daniel24 de ce nu-l luati "la tinta" pentru jigniri? Atata timp cat eu nu l-am atacat,el de ce o face? Stie el ca am secretar si nu-mi vad de ale mele?

• Moderator
Publicat

Daniel24,

Vezi că nu se mai folosește termenul "secretar/secretară" acum îi spune "asistent/asistentă personal/ă". Clar? :P

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Cu ce te-a jignit Daniel24?

Dacă cineva spune că ai un secretar, te jigneşte?

De asemenea te-aş ruga din suflet să mă luminezi şi să mă scoţi din ignoranţa în care mă zbat, lămurindu-mă şi pe mine în privinţa "portierului". Ce este, cum arată şi la ce foloseşte? Cum i-ai modificat stilul?

• Apreciez 2
Publicat

V-ati luat si de pretul masinii,dar voi nici nu stiti ce modificari a suferit si cati bani am investit pentru asta!

Pe bune daca gandeai un pic nu initiai topicul, incerci sa vinzi o masina scumpa unor oameni care castiga in jurul la +|- 2000 ron cu familii de intretinut. Daca tu ai trait in puf asta nu inseamna ca toti au avut parte de asa ceva. Nu ar trebui sa te simti ofensata de glumele baietilor, sunt pe masura ofertei tale.

• Apreciez 2
Publicat

Le-ai inveselit sarbatorile la baieti Ramona, chiar si mie! :)) nu trebuie sa te simti prost..... asa cadou...rar

Publicat (modificat)

Ramona,acum ca ai vandut Q7-le ai putea sa postezi niste poze?Nu de alta dar urmaresc topicul cu interes! :)) M-ai facut curios!

Modificat de Stalin
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.