Jump to content
POLITISTI.ro

AudiQ7

IacobescuuRamona

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Eu zic ca domnisoara sufera de ceva grandomanie si nu stia cum sa anunte muritorii de rand de pe acest site de "dotarile" dumneai.

• Apreciez 1
Publicat

ma bag si eu sa cumpar scrumiera din masina cu ce castig tot anul viitor din salariu :naughty::))

• Membru
Publicat

Elvis vezi ca Fatuloiu ii cu X6-le!Dar tot pe acolo se invarte!

• Moderator
Publicat

Poate ca doar are fantezii cu uniforme pe bancheta SUV-ului :shock:

• Moderator
Publicat

Aaaa ... nici vorbă, doar ziceam să nu-i mai stricăm topicul cu anunţul şi să-l lăsăm să-şi producă efectele pentru care a fost postat aici. Departe de mine astfel de gânduri "necurate".

• Moderator
Publicat (modificat)

... să-l lăsăm să-şi producă efectele pentru care a fost postat aici....

Pai daca a fost postat pe acest forum, nu prea vad cum si-ar putea produce efectele :faint:

Modificat de danpin
  • Moderator
Publicat

Depinde la care dintre ”efecte” vă referiți, pentru că unele dintre ele deja au apărut ... :)

Publicat

iti pot arata eu cativa politisti care isi pot permite acest q7 si la care nu au venit dga-ul.

la cativa a venit diicot-ul dar nu e o problema pt ei.sunt liberi sa isi faca afacerile

Publicat (modificat)

stiu ca am fost pe la ei in aceasta seara si ii expediem la voi

Modificat de ora86
  • Membru
Publicat

Vand AudiQ7,an fabricatie 2011,500 CP,viteza max 250,acceleratie 0-100 km/h 5.5 s,stare excelenta!

PRET: 95 000 euro,pentru mai multe detalii va rog sa utilizati mesageria privata sau acest topic!

Sunt eu interesat!

• Moderator
Publicat

Vezi ca te pune la teste... Primul va fi sa-i faci plinul (masinii :D )... Si il vei pica ;)

Publicat

Io ma bag ! Mis om batran,dar parca imi mai aduc aminte ce e ala Q7.Dar am o pretentie: Ramo,pune o poza cu q7 si cu tine langa el.Sa vad daca meriti.Tu si Q7 ala.

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Vezi ca te pune la teste... Primul va fi sa-i faci plinul (masinii :D )... Si il vei pica ;)

Accept orice probă. :-D

• Membru
Publicat

Mai e valabil anuntul? Hai ca vreau sa-i fac cadou soacramii un jaf de masina, i-ar sta bine in tractorasul tau, lasa ceva poze s-o intreb pe asta daca-i place, nu vreau sa ma fac de ras...

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Da, daaaa ....

Unde se afla mastodontul acum, in ce oras? e tunata?

Modificat de eti
Publicat

Dom`le,nu vezi coada? :slapb: .

Asa ingehsuiala la Q7 nu a avut audi nici la lansarea modelului...hyhy

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.