Jump to content
POLITISTI.ro

Permis suspendat de 2 ori la o singura oprire

Postare recomandată

Publicat

Ce se întâmpla dacă nu opream? Mașina era fără însemne iar o paletă de aia de circulație găsești oriunde! De aici totul degenera și poate eram și arestat acum, drept este? Eu nu am spus că au încălcat legea când au depășit, doar au pus și ei in pericol siguranța rutieră! Iar pentru starea drumului știu că poliția poate sancționa administratorul drumului. Asta de la urmă cu avionul nu are legătură cu realitatea, e o divagație!

• Displace 4
Publicat

@Danielppd, fa-ne un serviciu tuturor. EMIGREAZA. Poate asa strazile vor fi mai sigure.

• Moderator
Publicat

Iar pentru starea drumului știu că poliția poate sancționa administratorul drumului.

Cred că glumeşti. Chiar îţi imaginezi că amenzile ălea aplicate administratorului drumului vor schimba infrastructura?

Amenzile de acest gen se aplică doar pentru anumite fapte, nu poţi să-i sancționezi pentru că nu construiesc autostrăzi ori drumuri expres.

• Moderator
Publicat

Cum adică danielpdd, tu nu iei în seamă recomandările şi sfaturile preşedintelui acestei ţări!? Asta a spus domia sa, dacă nu crezi poţi căuta pe net şi ai să te convingi că domnul preşedinte a vorbit foarte serios.

Dar dacă transportul aerian nu te încântă, atunci poţi îl folosi pe cel feroviar.

Important este să înţelegi faptul că indiferent de infrastructura existentă, regulile de circulaţie trebuie respectate.

Ce invoci tu, pentru a justifica alegerea ta de a încălca legea, nu poate fi un argument serios. Încearcă ca pe viitor să pui pe prim plan siguranţa ta şi a celor cu care împarţi drumul, nu interesul mărunt de a ajunge într-un anumit timp la destinaţie. important este să ajungi, nu cât de repede o faci.

• Apreciez 1
Publicat

Da.....vorbim vorbe! Nici un răspuns pertinent din partea dumneavoastră! Legile sunt interpretabile.......!

• Displace 5
  • Moderator
Publicat

În plus, dacă răspunsurile primite nu sunt pe placul tău, asta nu înseamnă că nu sunt pertinente. Trăgând linie ... ai încălcat legea şi ai fost sancţionat. Nu trebuie să faci din asta o tragedie, ci asumă-ţi cu bărbăţie şi onoare consecinţele faptelor tale, iar pe viitor încearcă să nu te mai pui într-o astfel de situaţie. Tu eşti singurul responsabil pentru că ţi-a fost suspendat permisul de conducere, nu administratorul drumului, nici sutele de localităţi prin care eşti nevoit să treci şi nici poliţiştii ăia ... ei doar şi-au făcut datoria acolo.

După perioada de suspendare încearcă să conduci ceva mai relaxat şi mai responsabil.

Publicat

Și mașina de poliție a depășit si ea tot acolo și nu aveau nici un mijloc de avertizare, deci au pus și ei în pericol siguranța rutieră dar asta nu se mai pune!!!!

Eu nu am spus că au încălcat legea când au depășit, doar au pus și ei in pericol siguranța rutieră! Iar pentru starea drumului știu că poliția poate sancționa administratorul drumului.

Ba exact asta ai sugerat, că și polițiștii au încălcat legislația. Numai că polițiștii au încălcat-o doar pentru a te opri tocmai pe tine și culmea, asta este atribuția lor de serviciu, chiar dacă nu îți vine să crezi. Polițistul nu fuge pe șosele după ”piloții de curse” pentru a se întrece cu ei ci pentru a salva vieți omenești. Și colegii noștri tocmai asta au făcut au prevenit probabil o nenorocire.

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat (modificat)

Am rămas fără permis la Iași, la Tomești mai exact, urmărit fiind de un Logan albastru cu geamuri fumurii, din Chicerea până la ieșirea din Tomești. Nici o clipă nu m-am gândit că poate fi mașină de poliție. Am avut 82 la oră in Chicerea și o depășire nașpa la coborâre în Tomești unde chipurile este indicator de depășire interzisă dar marcajul continuu lipsește cu desăvârșire. Chiar sunt curios când mai trec pe acolo dacă este indicator! Dacă aveam marcaj continuu clar nu făceam depășirea dar totul este tardiv! La toată faza asta nu înțeleg rolul de prevenție pe care îl are poliția, adică dacă mă opreau din prima când am depășit viteza nu cred că mai apucam să fac depășirea! Și 10 puncte amendă cumulate pe un proces verbal, măcar dacă primeam avertisment pentru una din ele!!!! O consider vânătoare în trafic! Greșesc oare?????

Măi să fie, ce ţi-o fi şi cu poliţiştii ăştia, te-au vânat.

În zona în care ai depăşit se întâmplă frecvent accidente pentru că cei ca tine nu respectă indicatorul menţionat de tine

Cunosc personal speţa, nu te mai plânge degeaba.

Modificat de Bogdanel
  • Apreciez 1
Publicat

Trasați și o linie continuă pe drumul ăla dacă tot se întâmplă frecvent accidente! Eu nu spun că nu am greșit, nici nu mă plâng de nimic doar că trebuie luați în considerare toți factorii care duc la aceste accidente! O întrebare simplă......credeți că lipsa marcajului continuu în zona respectivă poate duce la o creștere a accidentelor rutiere????

• Displace 1
  • Moderator
Publicat

Daniel, nu poliţia administrează drumurile publice în România. Aplicarea marcajelor rutiere e treaba CNADR-ului sau a Primăriilor.

Publicat

Trasați și o linie continuă pe drumul ăla dacă tot se întâmplă frecvent accidente! Eu nu spun că nu am greșit, nici nu mă plâng de nimic doar că trebuie luați în considerare toți factorii care duc la aceste accidente! O întrebare simplă......credeți că lipsa marcajului continuu în zona respectivă poate duce la o creștere a accidentelor rutiere????

Ai scris vreodata un email la cei indreptatiti sa repare sau sa imbunatateasca o situatie?

Eu in fiecare saptamana, vineri, cam 45 de minute asta fac. In timpul saptamanii imi fixez subiectul si ma pun pe treaba.

Si n-o fac din patriotism. Nu sunt patriot. Slava domnului n-am sentimente d-astea, dar..., unu cate unu, ne facem viata mai buna.

Gandeste-te la propunerea mea.

Publicat

Fază tare.....nu este nici un indicator în zona respectivă și nici linie continuă! Am trecut pe acolo și bineînțeles că indicatorul lipsește, de asta m-au și oprit la 5 Km după!!!! Asta este, am rămas pieton degeaba, trebuia să fac o contestație!!!! Mulțumesc polițiștilor care veghează la siguranța noastră !

• Moderator
Publicat

Eu unul nu cred, dar totuşi sper să rămâi definitiv pieton. :emo-yessir:

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Sa dea Dumnezeu sa moara doar speranta...ca la mintea care o aveti unii in cap, niciodata statisticile nu vor avea rezultate pozitive, daca intelegi ce vreau sa iti spun. Tragic, cel putin din punctul meu de vedere. Inconstienta omoara.

• Membru
Publicat (modificat)

Dragul meu, daca ai fi vazut ce am vazut eu pe drumurile publice din Romania si prin asta ma refer la a ajunge primul la locul unui accident cu morti si raniti, ai fi avut o parere total diferita. Asa, ai mentalitatea unei cifre din statistici. Sper sa nu ajungi o astfel de cifra, iar daca ajungi, sa nu iei si altii nevinovati cu tine. Peace!

Modificat de Cristi
  • Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

danielpdd

Tot aşa revoltat şi nemulţumit ca tine se manifesta şi Şerbănică Huidu, până când viaţa i-a servit o "lecţie".

• Moderator
Publicat

Pe "principiul" - "băh io te plătesc ... şi tot io ştiu ce şi cum trebuie făcut"

b180ad7014feb23cff07e45181cab276.jpg

• Apreciez 2
Publicat

Dragul meu, daca ai fi vazut ce am vazut eu pe drumurile publice din Romania si prin asta ma refer la a ajunge primul la locul unui accident cu morti si raniti, ai fi avut o parere total diferita. Asa, ai mentalitatea unei cifre din statistici. Sper sa nu ajungi o astfel de cifra, iar daca ajungi, sa nu iei si altii nevinovati cu tine. Peace!

In alte tari experieinte din astea sunt vizionate la scolile de soferi.

La noi, in loc de examen 13/15 pentru scurtarea suspendarii carnetului ar trebui pregatire in condus defensiv cu alte teste, pentru condus defensiv si filme cu accidente din cauza vitezei, alcoolului, incalcarii legilor de circulatie. Cursuri platite, bineinteles.

Am scris la parlament asta acum vreo 3 ani. Nu c-ar lua cineva-n seama. Eu insa imi fac datoria de locuitor al tarii, fara sa astept nimic in schimb. Asa am invatatr in Canada. E frumos si ma simt bine sa dau ceva societatii inapoi. Fara sa astept multumiri, aplauze etc.

Mai e nevoie de sapun ca in Romania am primit un singur raspuns inapoi de la primaria Cluj in 2008 cand m-a "facut" un taximetrist clandestin?

Noapte buna

Publicat (modificat)

Am 5 zile fără permis, nu mai consum motorină, merg pe jos, e o treabă bună și asta! După ce-mi expiră perioada pot să circul dacă nu am scos permisul de la poliție?

Modificat de danielpdd
  • Membru
Publicat

Fază tare.....nu este nici un indicator în zona respectivă și nici linie continuă! Am trecut pe acolo și bineînțeles că indicatorul lipsește, de asta m-au și oprit la 5 Km după!!!! Asta este, am rămas pieton degeaba, trebuia să fac o contestație!!!! Mulțumesc polițiștilor care veghează la siguranța noastră !

Fază şi mai tare: este indicator acolo şi mai este şi un indicator pe care scrie mare că nu ai voie să depăşeşti limita viteză de maxim 30km/h la coborâre.

Publicat

Nu am făcut poză dar la coborâre nu este indicator de depășire interzisă, este ăla de limită la 30, mai este succesiune de curbe, coborâre 7% și atât!!! Păcat că nu am făcut o poză!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.