Jump to content
POLITISTI.ro

Permis de conducere expirat

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Panter,

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua.Am o intrebare ,sper sa ma ajutati.Permisul meu de conducere este expirat de 15 ani(tip nou) este nevoie sa dau examen auto din nou?

Modificat de CITADELA
  • Moderator
Publicat

Nu, daca nu a intervenit o cauza care sa duca la suspendarea/anulare acestui drept (ex. o condamnare, o boala etc)

• 3 luni mai târziu...
Publicat

Daca mi-a expirat carnetul de zece ani ce trebuie să  fac mentionez ca în acest interval nu am avut nici un fel de abateri

• 3 luni mai târziu...
Publicat

Buna . As dori să întreb dacă în cazul unui permis de conducere expirat de peste 10 ani de zile este necesara o re-examinare a cunoștințelor legislative sau de conducere, sau documentele normale necesare refacerii sunt suficiente . Multumesc

• 1 an mai târziu...
Publicat

Buna ziua,

Din pacate am fost implicat intr-un accident avand si o victima(dauna medicala minora-zero zile spitalizare) si mi-a fost retinut permisul in timpul anchetei. 

La fiecare 30 de zile dovada retinere permis imi este prelungita insa in cateva saptamani imi va expira permisul(se implinesc 10 ani de la emitere)

Cum procedez eu acum?

Se poate prelungi dovada daca permisul fizic expira? Sau trebuie sa fac analizele sa ma duc sa se emita un nou permis si acesta va fi trimis la Bigada Rutiera sau eu sa-l predau acolo?

Situatia este complicata si as avea nevoie de un sfat, acum cu pandemia foarte greu obtinem Raspunsurile.

Multumesc anticipat celor ce imi vor raspunde

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Buna seara!

Mi-a expirat permisul si doresc sa il schimb. 
Permisul l-am obtinut acum 10 ani si a fost eliberat in judetul Buzau. Intre timp, mi-am schimbat adresa din buletin si locuiesc in judetul Prahova.
Unde trebuie sa merg sa imi schimb permisul? In Buzau sau Prahova?

Fisa medicala poate fi facuta oriunde in tara? Sau doar in judetul unde trebuie sa imi schimb permisul?

Multumesc!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.