Jump to content
POLITISTI.ro

Intalniri politisti.ro in 2013

Întâlnirea politisti.ro în 2013  

56 voturi

1. 1. În ce perioadă doriți să aiba loc întalnirea politisti.ro?

2. 2. Doresti sa participi la intalnirea politisti.ro?

3. 3. In ce zona dorești să aiba loc întalnirea politisti.ro?

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

1. 25tess               1.1 coosstti- fara cazare

2. Catalin x 2         1.2 bgi - fara cazare

3. danpin x 2

4. Marius

5. reddog

6. Sache

Publicat

Normal ca sunt locuri. Orice membru este bine-venit. In functie de cati suntem, gasim o locatie adecvata.

Vin sigur, daca e nevoie de un avans ceva anuntati-ma, va rog nu uitati de mine ! Astept noutati !

• Membru
Publicat

Propun ca mâine să se sune gongul și să tragem linie!

• Membru
Publicat

Mai e cineva care vine din Moldova? Mi-e urat sa merg tot drumul singur.

Publicat

Este vineri? Niciun raspuns de confirmare? Ne mai vedem sau nu?

• Membru
Publicat

Pe 29 sunt schimbul 2, incerc sa fac un schimb cu un coleg.

Publicat

Vreau ca pana in seara asta sa ii confirmam lui coosstti participarea la intalnirea politisti. ro 2013 astfel incat acesta sa poate face rezervarea din timp.

1. 25tess                                    

2. Catalin x 2       

3. danpin x 2       (contactat  si confirmat azi 15.06)

4. Marius

5. Sache             (contactat si confirmat azi 15.06)

Daca mai sunt  si alti membri cu vechime pe site care doresc sa participe sunt bineveniti si sa ia legatura direct cu coosstti.

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Mergem de vineri după amiază si până duminică, deci două nopti, corect?

Publicat

I-am trimis un PM lui coosstti, o să ajung şi eu dar încă nu e 100%.  O să vorbesc cu el dar chiar dacă nu mai e loc la pensiunea aceea, nu cred că va fi nicio problemă, găsesc eu ceva pe aproape.

• Apreciez 2
Publicat

Eu propun sa ne intalnim sambata dupa amiaza  la pensiune si la plecam de acolo duminica. Vineri lucrez  si poate mai sunt si alti colegi in cazul asta.

Cei care vin de mai departe si le permite programul  daca doresc pot sa vina de vineri iar ceilalti li se vor  alatura sambata. O sa vb maine si ii transmitem optiunea lui coosstti.

• Membru
Publicat

Deocamndata, Cătălin, Marius și IRa vin de vineri. Pana acum e vorba de rezervarea a 3 cam duble si 3 single sau de patru duble si una single. Cei vizati, să aleagă!

• Moderator
Publicat

I-am trimis un PM lui coosstti, o să ajung şi eu dar încă nu e 100%.  O să vorbesc cu el dar chiar dacă nu mai e loc la pensiunea aceea, nu cred că va fi nicio problemă, găsesc eu ceva pe aproape.

Sper să reuşeşti să ajungi, că nu te-am mai văzut de-o grămadă de timp. 

Eu şi Marius o să venim de vineri după amiază. În cazul nostru, distanţa fiind ceva mai mare, ar însemna că dacă venim de sâmbătă şi să ne întoarcem duminică, să facem acest drum numai pentru a dormi o noapte la Braşov.

Poate reuşiţi să vă aranjaţi apele astfel încât să ajungeţi de vineri sau măcar de sâmbătă dimineaţa.

Publicat

Buna seara!

Eu nu mai pot veni deoarece pe 29 iunie este ziua penitenciarelor, de Sfintii Petru si Pavel.

De obicei ma tin de cuvant dar anul asta vrem sa facem o masa intre colegi pentru a marca momentul.

Distractie placuta celor ce merg la Brasov.

• Moderator
Publicat

Care mai doreste, care mai pofteste!!!

Nu mai sunt amatori? Parcă erau mai multi care intrebau si erau interesati?

Weekend-ul viitor o să vă transmitem live de la fata locului.

• Apreciez 2
Publicat

La intalnirea din toamna,o sa vin si eu.Acum...nu chance...

Publicat

Din cati membrii are site-ul, cam putini vin la intalnire, desi am vazut in postarile anterioare ca erau destui doritori de intalnire. Ce s-a intamplat?

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.