Jump to content
POLITISTI.ro

Intalniri politisti.ro in 2013


Dan

Întâlnirea politisti.ro în 2013  

56 members have voted

 1. 1. În ce perioadă doriți să aiba loc întalnirea politisti.ro?

 2. 2. Doresti sa participi la intalnirea politisti.ro?

 3. 3. In ce zona dorești să aiba loc întalnirea politisti.ro?Recommended Posts

Pentru că nu am reușit în acest an să ne întâlnim iar Marius a propus să ne întâlnim în luna februarie a lui 2013, având în vedere că forumul implineste 3 ani de existență, propun să votăm data și locația. Bineînțeles ar fi de apreciat să voteze și să confirme doar cei care sunt 100% că participă la întâlneală. Sunt bineveniți și ceilalți membri ai forumului chiar dacă nu sunt polițiști. Eu sunt de acord cu propunerea lui Marius pentru 1 februarie 2013 și aș fi fericit să mergem din nou la Brașov sau undeva pe aproape ținând cont că este iarnă și poate avem noroc și de ceva zăpadă. Deci ? B-)

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

dar sa gasim o locatie unde se fumeaza? viciosul din mine vorbeste.... :(

Se poate, mai ales că majoritatea fumează. Nu este cazul meu, dar majoritatea contează. :D Trebuie să aveți în vedere că la hotelul MAI din Brașov nu au acces cei ce nu sunt polițiști, așa că dacă vor fi și forumiști ce nu sunt polițiști la întâlnire, va trebui să găsim altă locație unde să se poată caza și ei.

Link to comment

Pai si daca venim cu gagicile, amantele, secretarele ce facem?

Le cazam pe hol cu receptionerul?

Cine inchiriaza camera prezinta legitimatia de serviciu.

Eu asa stiu.

Edited by Elvis
Link to comment

Se poate. Știu că băieții mi-au spus că le-au cerut legitimațiile în 2011. Normal că prietenele, soțiile, amantele nu or să doarmă pe hol. Problema este dacă niciunul din doi care vor dori să se cazeze intr-o camera nu vor avea legitimație ce vor face ? La asta voiam să mă refer.

Link to comment

Eu as dori vara la munte dar daca este in februarie nu este nicio problema.

La Brasov este in centrul tarii si cred ca ar fi cel mai bine.

Mures e in centrul tarii B-)

 • Upvote 1
Link to comment
 • Member

M-ar interesa exact perioada in care vreti sa ne intalnim pentru ca seful a cerut deja sa-i spunem cam cand am vrea concediile pe 2013.

Link to comment
 • Moderator

Eu propusesem să facem o întâlnire "aniversară", care să aibă loc la începutul lunii februarie, pentru că pe 01.februarie forumul împlineşte 3 ani de existenţă. Dan s-a grăbit să deschidă acest topic, ataşându-i un poll care mai mult încurcă lucrurile, pentru că dacă ziua de naştere a forumului este pe 01.februarie, nu văd ce rost mai au întrebările: să fie iarna, vara, toamna sau pe înserat. Şi uite aşa o să mai treacă o lună sau două, până când se votează ca să mergem la munte, la mare, sau după colţ ori la vreo cişmea sau până ce vom vota, da eu vin sau nu ştiu sigur ... pentru ca la final să vedem că acest poll este lipsit de vreo relevanţă, lucru pe care l-am mai constatat şi la întâlnirea trecută, dar şi la cupă. Votăm ca să ne aflăm în treabă şi să pierdem timp.

În această perioadă se vor stabili concediile pe anul viitor, iar cine dorea cu adevărat să participe îşi putea stabili câteva zile începând cu 01.feb. (care cade într-o zi de vineri) şi îşi rezolva treburile astfel încât să poată particpa.

Dar uite aşa, ne complicăm inutil cu poll-uri la care mulţi votează la mişto ...

 • Upvote 3
Link to comment
 • 3 weeks later...
 • Moderator

Eu mi-am luat câteva zile din c.o la începutul lunii februarie, deci dacă sunt amatori și vă hotărâți să facem o întâlnire aniversară, eu voi fi prezent.

Link to comment
 • Moderator

Păi să facem o ieşire până la Braşov la sfârşitul de săptămână. Să ajungem acolo vineri şi să plecăm acasă duminică.

La Braşov am mai fost, acolo a avut loc prima întâlnire politisti.ro şi acolo există hotelul MAI la care deja cunoaştem cum stau lucrurile. Preţuri bune, putem vorbi şi rezerva, etc. Singurul minus este că nu te lasă să fumezi deloc, pe nicăieri.

Link to comment
 • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.