Jump to content
POLITISTI.ro

Intalniri politisti.ro in 2013

Întâlnirea politisti.ro în 2013  

56 voturi

1. 1. În ce perioadă doriți să aiba loc întalnirea politisti.ro?

2. 2. Doresti sa participi la intalnirea politisti.ro?

3. 3. In ce zona dorești să aiba loc întalnirea politisti.ro?

Postare recomandată

Publicat

Imi pare rau.De data asta nu am cum sa particip...desi mi-ar face mare placere...

• Membru
Publicat

Arcan sa sti ca Rusy nu este un ungur deghizat...te asigur eu de asta,este la fel de roman ca tine sau ca oricare altul!Si in plus iti mai spun un lucru ,in Cov si Har poate nu sunt tratati romanii ca fratii dar crede-ma ca sunt tratati ca oamenii!Fostul meu elev a fost repartizat la Miercurea Ciuc si mi-a spus ca totul este ok !

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Fiindca lumea nu prea este hotarata iar timpul pentru rezervari este cam in scurt, propun ca urmatoarea intalnire sa fie la Brasov, in perioada 1-3 martie.

Este timp destul pana atunci pentru organizare, undeva pe la 15 feb. sa fim in masura sa facem rezervarile.

In plus, ar fi de dorit ca la intalnire sa se vina cu sotii/prietene/amante , fiind o ocazie ca de Martisor sa le oferim acestora un week-end la munte.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Se incalzeste pana atunci, fumezi afara :D

Modificat de Cerasela
Publicat

hmmm.... ultima oara cand am avut parte de ceva similar... i-am mutat pe toti afara.. :P

• 3 luni mai târziu...
Publicat

Va fi sau nu o intalnire anul acesta? Sau a fost deja si m-am trezit eu tarziu?

Publicat

Nu a fost, cred ca cei care au organizat anul trecut si acum 2 ani o sa organizeze si anul asta o intalnire, eu prefer ca sa aiba loc vara, nu imi place frigul, dar cum se hotaraste asa facem :)

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Dacă ne strângem mai mulţi, eu voi fi prezent.

Singura întâlnire politisti.ro a avut loc tot acolo la hotelul acela. Atunci s-au anunţat mai mulţi colegi, dar la final am ajuns numai câţiva.

Publicat

Suna bine... doar ca din cate imi amintesc nu se fumeaza p'acolo.. :( 

• Moderator
Publicat

De data aceasta o sa ajung cu siguranta. Haideti sa vedem cati ne strangem ca sa putem rezerva camerele cu minim 1 saptamana inainte.

1. 25tess

2. Catalin

3. danpin

4.

• Moderator
Publicat

1. 25tess

2. Catalin

3. danpin

4. Marius

5. coosstti- fara cazare

6.

Publicat

1. 25tess

2. Catalin

3. danpin

4. Marius

5. coosstti- fara cazare

6.reddog

7.

• Membru
Publicat (modificat)

In week-end-ul de referință, nu sunt camere libere la Excelsior. Dacă confirmați venirea, o să caut ceva!

Modificat de coosstti
Publicat

ne-am facut si noi planificarea pe luna asta si weekendul ala sunt de tura.. :( daca ar fi urmatorul aproape sigur ar trebui sa fiu liber si mi-ar placea sa vin... 

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.