Jump to content
POLITISTI.ro

Plata orelor lucrate sâmbata, duminica si sarbatorile legale

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Din pacate nu...

Nu lucrezi la popota sau lucrezi la popota si nu primesti spor de pericol deosebit?

• Apreciez 1
Publicat

Trebuie ca pe viitor orele lucrate SD sa apara inscrise in fluturas, numai asa o sa ne dam seama daca se greseste sau nu.

Sindicatele trebuie sa faca ceva in acest sens!

Atentie colegi luna februarie are numai 28 de zile si implicit norma de hrana e mai mica...

Eu unu am luat in plus 22 de lei fata de Decembrie insa am avut numai undeva la 25 de ore lucrate SD si tin cont si de norma de hrana din luna asta.

Insa insist pe ideea ca orele lucrate SD si plata lor sa apara pe fluturasul de salariu.

Publicat

Off topic:

Așa cum am mai spus anterior, nu intenționez și nici nu am intenționat să jignesc pe nimeni iar dacă postările mele satirice vi s-au părut ofensatoare sau deranjante, îmi cer mii de sincere scuze! 

Mă voi limita doar la a citi forumul...

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Trebuie ca pe viitor orele lucrate SD sa apara inscrise in fluturas, numai asa o sa ne dam seama daca se greseste sau nu.

Sindicatele trebuie sa faca ceva in acest sens!

Insa insist pe ideea ca orele lucrate SD si plata lor sa apara pe fluturasul de salariu.

Am pus eu problema asta la financiar si mi s-a raspuns cu sictir ca "nu pot inscrie dom'le separat aceasta compensatie ca nu exista in programul de contabilitate" Se trece in salariul functiei de baza :shock: Deci cu alte cuvinte seful Serv financiar-contabilitate  este un dobitoc si merita  :emo-box:

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Vizirul aici nu sunt inchizitori sau cenzori.

Suntem politisti, avem pielea groasa.

Dar incearca sa intelegi ca si noi vrem multe.

Insa noi acceptam realitatea si incercam sa schimbam ceva.

Fiecare dintre noi cat putem, cat ne ajuta mintea si fizicul.

Tocmai din aceasta cauza a fost creat acest forum, sa intrebam, sa ne consultam, sa ne contrazicem, de multe ori ,,satiric" cum spui tu etc.

Din contradictie se naste progresul.

Niciunul dintre noi nu este detinatorul adevarului absolut.

Cautam solutii legale sau incercam sa interpretam legea in interesul nostru cu privire la plata orelor suplimentare sau a celor lucrate sambata sau duminica. Aici aflam daca se platesc la Tulcea, Bacau sau in alta parte in tarisoara noastra draga.

Asa ca daca ai nelamuri intreaba, dar intelege ca aici sunt politisti cu multi ani de experienta in spate, de multe ori neplacuta in acest minister.

Care au avut ghinionul sa cunoasca cele mai hidoase fete ale acestui sistem.

Spun fete....pentru ca are foarte multe!

Modificat de Elvis
  • Apreciez 5
  • Displace 1
Publicat
...

Din contradictie se naste progresul.

mi-a placut aceasta formulare, o sa o tipăresc si o să o afisez pe birou, poate o vede şi şeful! :good:

• Apreciez 2
Publicat

Cica in Mun. Craiova trebuie sa ni se aloce cate doua sfarsituri de saptamana libere pe luna!!  :))  Din cauza contractului colectiv de munca!  :))

Publicat

Referitor la calculul prezentat de mine anterior, dupa ce am primit fluturasul am constatat ca nu s-a tinut cont de salariul din 2009, ci s-a raportata la baza de calcul actuala, care bineinteles ca e mai mare si astfel am primit mai multi bani decat calculasem eu initial :)

Publicat

Oficial până la sf lunii se achită restanţa la echipament pe anul trecut acolo unde nu s-au luat în salariu și cei 75% pt sâmbete și duminicile din ianuarie tot acolo unde nu s-au dat pe 14.01

• Apreciez 1
Publicat

Se achita pe 14 restanta privind 75% de pe ianuarie?

Se achita pe 14 restanta privind 75% de pe ianuarie?

• Apreciez 1
  • Displace 3
Publicat

Pentru colegii care au intrebat, sporul nu se regaseste distinct pe fluturas ci este inclus in salariul brut.

Sporul se calculeaza la salariul de incadrare avut la 31.12.2009 .

Va pot oferi un calcul aproximativ pentru luna ianuarie:

Salariu de incadrare pentru un agent in decembrie 2009 = aproximativ 1400 lei.
Ore lucrate in ianuarie = 160

Calcul 1400 / 160 = 8.75 - atat se plateste pentru o ora de lucru

8.75 x 56 (ore lucrate SD si sarbatori) = 490 lei

490 x 75% = 368 lei in suma bruta

Suma este supusa impozitarii, impozit pe venit, CASS etc si se obtine un venit net de aproximativ 280 lei

• Apreciez 1
Publicat

Stie cineva,,la Olt,cand se achita sumele pentru S-D,sarbatori legale, pentru luna ianuarie ?

Publicat

La ITPF Timisoara la insistentele BT snppc sumele pentru S-D,sarbatori legale, pentru luna ianuarie sau achitat in aceasta luna, astazi sau alocat restantele la echipament pe 2014 si tot azi vor fi platite si drepturile de transport pe luna Ianuarie

• Membru
Publicat

Mda, la IPJ Timiș, se pare că lucrătorii (proștii) de la secțiile rurale nu vor primii bani pentru S-D și sărbători legale întrucât handicapatul ală de șef de la financiar consideră că noi nu ne regăsim în lege ... cel puţin asta i-a spus doamnei secretare cand s-a dus cu pontajele.... vă spun sincer că nu mai suport porcăria asta de sistem... îmi pare rău pentru "aciditate" dar..... e foarte greu....

• Moderator
Publicat

O plângere penală depusă la Parchet, cu siguranţă îl lămureşte pe domnul contabil (şef la financiar) cum trebuie interpretat textul de lege.

• Apreciez 2
  • Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Stie cineva,,la Olt,cand se achita sumele pentru S-D,sarbatori legale, pentru luna ianuarie ?

Luna asta, odata cu salariul, pe 14!

Modificat de eti
  • Membru
Publicat

Stie cineva unde pot gasi disp.igpr 855/29.01.2015? Se pare ca reglementeaza cateva nereguli din omai 4/2015

Publicat

Mda, la IPJ Timiș, se pare că lucrătorii (proștii) de la secțiile rurale nu vor primii bani pentru S-D și sărbători legale întrucât handicapatul ală de șef de la financiar consideră că noi nu ne regăsim în lege ... cel puţin asta i-a spus doamnei secretare cand s-a dus cu pontajele.... vă spun sincer că nu mai suport porcăria asta de sistem... îmi pare rău pentru "aciditate" dar..... e foarte greu....

colega la ce sectie rurala lucrezi? din cate stiu la sectia 11 PR Sannicolau Mare s-au intocmit aceste centralizatoare si nu a refuzat Ghib sa le primeasca

Publicat

Si la politiile orasenesti e la fel la ipj timis. S-a trannu se mai platesc orele lucrate sambata si duminica la ipj timis. Asa s-a transmis prin radioconferinta. A fost scandal pt orele lucrate sambata ai duminica in luna ianuarie la politiile orasenesti, nu trebuiau platite..si alte prostii. Invart legea asta dupa bunul lor plac...

Publicat

salut

am si eu o intrebare ptr cei din timis.Ati castigat in instanta diferenta la Ord 5?Prin targ circula acest zvon.

scuze Ord 50

• Membru
Publicat (modificat)

colega la ce sectie rurala lucrezi? din cate stiu la sectia 11 PR Sannicolau Mare s-au intocmit aceste centralizatoare si nu a refuzat Ghib sa le primeasca

La 2 Săcălaz, și îți garantez eu că nici la Secția 4 Peciu Nou nu s-au primit centralizatoarele de către "domnul" Ghib....

Modificat de Alleycat
Publicat (modificat)

Luna trecuta luasem numai un weekend liber si in ultimul  weekend nu aveau oameni deajuns pentru serviciu. Eu zic catre sefu, "bagati-ma pe mine, ca si asa nu am treaba :) ", zice "Nu se poate, fiecare lucrator trebuie sa-si ia doua weekend-uri liber si o sa tin cont" :))  Vrand -nevarand a fost liber in weekend si s-a lucrat cu cate o singura patrula la sch 1, 2 si 3!

Modificat de Eduard

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.