Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Bratari dacice, cred ca le dadeau jos cand ii testai cu poligraful?

Sau erau foarte valoroase?

Publicat

asta o stii din filme sau din procedurile lor interne?

Scrie pe site-ul lor,la sectiunea careers/application process/the clearance process:

,,The Agency uses a polygraph to check the veracity of information that bears upon the areas listed above. CIA's polygraph examiners are highly trained security professionals, among the world's best in their field. They work closely and carefully with applicants to ensure that the information upon which clearance decisions are based is as accurate as it can be and is guarded with the strictest confidence.,,

Publicat

DarkSide, tonul meu a fost unul mai glumet, insa ma refeream la cele spuse vis-a-vis de colegii lui Maxu...

Publicat

5000 de euro, daca vrei sa stii raspunsurile. Ca doar n-o fi mai scump ca la altii.

nu la asta ma refeream :) cit valoreaza textul ca si criteriu de angajare, procentual adica :)

Publicat

care text!? :wacko:

DarkSide, tonul meu a fost unul mai glumet, insa ma refeream la cele spuse vis-a-vis de colegii lui Maxu...

Si ce, eu par serios? :D

Publicat

Aha. M-am deslusit.

Pai na, imi mentin pozitia: dai 5000 de euro si nu mai valoreaza nimic testul. Poti sa nici nu-l mai dai, probabil. Sau il dau aia din calculator, cam ca psihologicul la noi.

On: pai poate e eliminatoriu, nu e procent. Adica daca iese ca spui ca idiotul adevarul si numai adevarul so help me god, te elimina si te si bat, sa nu mai vii a doua oara. Ce dracu Agent FBI e ala?

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.