Jump to content
POLITISTI.ro

Colaborarea dintre Politie si Jandarmerie

Postare recomandată

Publicat

Dragi colegi politisti...problema voastra este ca in patrula cu jandarmii nu va mai puteti face" somnul de frumusete" pe la paznici sau cine stie pe unde...

Parerea mea este ca nu sunteti decat niste complexati....lasati sa va laude altii nu va mai laudati singuri...voi astia 2-3 "mari politisti"de pe topicul asta vb de parca voi ati infiintat politia...

De ce nu luati in calcul si ce spun colegii vostrii politisti despre partile bune in cooperarea cu jandarmii...

Referitor la multitudinea de apelurile de 112 pe care le primiti,70% sunt de conflicte in familie,iar prin asa-zisa aplanare a conflictului sunteti atat de eficienti in strada...

Sa vb si despre "dosarele" pe care le mai faceti voi.....exceptie facand infractiunile flagrante,cate "dosare" faceti voi si cate echipa operativa pe care o solicitati (exceptie fac politistii de la comune)

Oricum sper sa nu fi deranjat prea mult....dragi colegi politisti

• Displace 9
  • Moderator
Publicat

Alt jandarm rătăcit pe un site ce nu i se adresează!? Băi frate or mai fi mulți?

În primul rând, nu suntem colegi, nu am fost niciodată și nici nu vom fi vreodată. Că vouă vă place să credeți acest lucru, e o altă problemă, ce vă aparține.

Și cei ce lucrează în prefecturi, primării sau consilii județene/municipale, tot angajați ai MAI sunt ... oare și cu ei sunteți „colegi”? :doh:

Cei complexați sunteți voi ăștia care intrați aici, pe un site ce nu vi se adresează și vă băgați în niște discuții la care nu ați fost chemați sau solicitați întrucât părerea voastră NU NE INTERESEAZĂ. Am observat că vă este greu și nu puteți să acceptați realitatea, ați fost și veți fi doar pentru umplutură, la număr ... chiar dacă vouă vă place să vă umflați singuri în pene. Probabil că de la prea multă autosugestie ați și pierdut contactul cu realitatea, pentru că din ce în ce mai mulți am observat că vă credeți ceea ce nu sunteți.

Aveți exact comportamentul și apucăturile gardienilor publici, atunci când au fost înființați după revoluție, care datorită imaginii unei uniforme diferite față de ceea cu care era lumea obișnuită și a noutății instituției, începuseră să se creadă miezul din fanta, cei mai buni, cei mai corecți, cei mai cu speciali, etc

Așa și voi ... după ce v-ați transformat din niște soldățoi în jadari salariați, trăiți cu impresia că ați descoperit apa caldă ... pozați peste tot încercând să induceți ideea conform căreia v-ar caracteriza corectitudinea întruchipată, când de fapt, datorită importanței ce tinde spre zero pe care v-o acordă societatea, cazurile în care vă dați cu stângu-n dreptu' sunt mult mai puțin mediatizate. În plus, datorită pregătirii voastre extraordinare de soldați salariați nici nu aveți competențe pe linii de muncă sensibile, dar chiar și așa efectuându-vă serviciul pitulați prin cazărmi, reușiți să ieșiți în față cu fel de fel de mizerii (vezi cazul impostorului ce a ieșit pe toate televiziunile să se mândrească că ar fi găsit 50000 euro, când de fapt toată treaba s-a dovedit a fi doar o înscenare ordinară). Nici nu vreau să-mi imaginez ce s-ar întâmpla dacă v-ar scoate din cazărmi și ați primi competențe pe domenii mai sensibile ...

Așa că mai scutiți-ne de stereotipurile penibile conform cărora ar zace în voi corectitudinea și incoruptibilitatea, pentru că nu aveți dreptul să vorbiți din moment ce domeniile voastre de activitate sunt diametral opuse.

Îți dai cu părerea despre apelurile 112 și eficiența polițiștilor în stradă ... consultă pentru câteva zile fluxurile de știri ale MAI și ai să vezi cam care este eficiența și care sunt rezultatele polițiștilor, cu ce se ocupă ei zilnic. Totodată ai să mai observi că peste 99% din comunicatele acestui minister se referă la rezultatele polițiștilor și acele exemple nu sunt ca cele cu care se laudă Jandarmeria, care distribuie comunicate de presă în stânga și-n dreapta atunci când prindeți vreun adolescent cu două petarde în buzunar sau un navetist ce consumă o bere pe trotuar. Nu am auzit și nu am văzut jandari care să fi făcut uz de armă, să împuște vreun hoț sau tâlhar . Și ai tupeul să ne povestești despre „somnul de frumusețe” ... Voi chiar nu realizați cât de penibili sunteți când vă tot comparați cu polițiștii?! :doh:

Cât despre cercetarea penală ... vorbești despre un domeniu total străin ție. E ca și cum eu m-aș apuca să-ți spun acum cum trebuie păzite conductele. Nu crezi că ar fi absurd!? Așa se întâmplă cu voi, când abordați subiectul cercetării penale.

Apropo ... dacă nu ai realizat încă acest site se adresează polițiștilor, NU jandarmilor, comunitarilor sau altor specii ce se simt „colegi” cu noi.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

o sa iti raspund eu:

"problema voastra este ca in patrula cu jandarmii nu va mai puteti face" somnul de frumusete" pe la paznici sau cine stie pe unde..." - problema e ca eu personal am lucrat cu multi jandarmi, si putini au rezistat pana dimineata cu ochii deschisi...echipajul mergea si jandarmul dormea...Si pe voi va deranjaza ca si pe noi patrulele mixte, pentru ca trebuie sa iti cunosti colegul, sa te intelegi cu el din priviri, sa stii ce va face fara sa iti spuna.

"Parerea mea este ca nu sunteti decat niste complexati....lasati sa va laude altii nu va mai laudati singuri...voi astia 2-3 "mari politisti"de pe topicul asta vb de parca voi ati infiintat politia..." aici nu pot sa raspund decat jignindu-te asa ca mai bine ma abtin...

"De ce nu luati in calcul si ce spun colegii vostrii politisti despre partile bune in cooperarea cu jandarmii..." parti bune nu prea sunt, si nu din cauza noastra sau a voastra, ci din cauza ca e facuta aiurea... motive sunt multe si nu are rost sa le mai spun.

"Referitor la multitudinea de apelurile de 112 pe care le primiti,70% sunt de conflicte in familie,iar prin asa-zisa aplanare a conflictului sunteti atat de eficienti in strada..." - si cu de influentam noi procentele astea?

"Sa vb si despre "dosarele" pe care le mai faceti voi.....exceptie facand infractiunile flagrante,cate "dosare" faceti voi si cate echipa operativa pe care o solicitati (exceptie fac politistii de la comune)" - la ce te referi? Noi nu "facem" dosare, in Caz de infractiune flagranta intocmim acte premergatoare. Sa inteleg ca noi solicitam grupa operativa ca sa faca un dosar penal? Habar nu ai despre ce vorbesti, dar deja te consideri expert.

Si acum explica-mi te rog ce parere ai despre colegul tau care a intrat aici pe forum si s-a dat politist.

• Membru
Publicat (modificat)

Jandar rakter, la mine fuga mars!

Dosarele alea de ai auzit tu si le instrumentam noi sub indrumarea unui procuror se numeste munca de politie.

Nu ma terminai, stai sa vezi urmatoarea comanda: jandar, culcat!

Colegii tai de la sectia de jandari Bals, se milogesc la unii colegi de ai mei sa-i treaca si pe ei in pv-ul de depistare la diferite infractiuni flagrante, chiar daca nu sunt in respectiva echipa, adica daca doi colegi(politisti) dintr-un post constata o infractiune, toti jandarii care se afla pe la sectia lor de jandari vor sa-i treaca si pe ei in pv, apoi dau fuga si trag un raport catre sefii lor ierahici, intocmindu-l ca si cum ei ar fi constatat infractiune.

Nu stiu ce intelegi din ce am scris eu aici, e cam dimineata, poate le mai incurcai pe litere, dar domle jandar, asculta comanda la mine: mars la munca! :ner:

Modificat de eti79ety
  • Apreciez 2
Publicat

Uite cine s-a gasit sa vorbeasca despre somnul de frumusete.Eu unul m-am saturat de colaborarea aceasta de succes cu jandarmii,la voi nu exista nici unul sa nu doarma pe sch.3,aveti un chin mare pe sch.1 si 2.Unde lucrez eu jandarmul isi da scaunul pe spate de cand intra in serviciu si se culca ca e mereu obosit iar dimineata intreaba politistul ce sa scrie in raport.Sa va mai spun si despre contraventiile pe care le constatati voi? Ca dati amenzi la cersetori direct de la sectie fara sa ii gasiti la cersit asta asa ca sa va faceti norma impusa de 5 amenzi pe luna de om.Iar cand mergeti la un scandal il lasati pe politist sa sanctioneze, ca voi nici p.v.-urile nu le luati la voi si nu sanctionati pentru ca va e frica sa nu va faca respectivul contestatie.La voi cei care muncesc cel mai mult sunt o categorie aparte, cei de la trezorerii,parchete si judecatorii, care inchid institutiile si somn cat incape (adevarati "ursi") buni de munca in strada.Cea mai proasta solutie gasita de actualii guvernanti a fost aceasta colaborare cu Jandarmeria.Domnilor guvernanti lasati-ne pe noi politia sa ne facem treaba si nu ne mai amestecati cu jandarmii.

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

raktel !!!.... as fii vrut sa-ti spun ceva, dar au spus colegii mei tot !

Nu pot sa spun decat ca sunt total de acord cu ei, asemenea lucruri se intampla si pe la mine ! :emo-yessir:

Daca taceai, filozof ramaneai !!!

Modificat de Eduard
Publicat

Nu vreau sa le iau apararea jandarmilor, dar la mine in comuna am 4 jandarmi montani din care 2 sunt tamaie, praf, pulbere si inganfati peste masura carora le-am si facut raport pentru ca NU vor sa munceasca. Ceilalti doi sunt interesati, de orice fel de activitate de politie, intreaba mereu. imi cer ajutorul la intocmirea unor documente, se duc in parulare in fond forestier si chiar la circulatie cauta prin semiremorcile tirurilor de marfa...

Ideea e ca la posturile de politie e necesar mai mult personal pentru a avea liberele convenite, iar daca sefii nu pot suplimenta cu politisti, parerea mea e sa infiinteze posturi de jandarmi mai ales sa intervina pe linie de OP si polita sa constate infractiuniuni si sa solutioneze infrac sesizate + seviciul de circulatie.

• Displace 3
  • Membru
Publicat (modificat)

cosmin86, tu esti unul din cei patru "jandari"? sau

esti unul din cei tute sau cei curiosi de vor sa para politisti!?!?

Modificat de eti79ety
  • Apreciez 1
Publicat

si nu vi se pare normal ca ,colegul vostru de patrula sa fie trecut in acte?indiferent ca este politist sau jandarm...el nu a fost de fata cand a fost sesizata o fapta?sau aveti pretentia sa va scriem noi si pv de depistare sau constatare...pai at voi ce mai faceti?..nu voi sunteti sefii de patrula...cel putin asa va considerati...

In legatura cu jandarmii care dorm langa voi...dorm langa voi sau cu voi......daca dorm langa voi este vina voastra ca ai acceptati,iar jandarmii care fac asta ar treb sa si gaseasca un alt loc de munca unde nu se lucreaza schimbul 3.....

Credetima ca si noi suntem la fel de nemultumiti ca si voi de cooperarea asta intre institutii....fiecare ar trebui sa fie lasat sa si faca treaba,voi pe asig si mentinere a op iar noi pe restabilire...dar pana at ar trebui sa ne suportam in schema asta...

Nu stiu de ce aveti impresia ca noi vrem sa va luam locul,sau ceva de genul asta...din pacate locul vostru o sa vi l ia politia comunitara (sper din tot sufletul sa nu fie asa),asa ca nu de noi ar treb sa va fie teama....noi suntem cu treaba noastra chiar daca comune anumite competente....

Si apropo...nu ne mai confundati cu soldatii in termen care erau inainte de 2006 si erau in patrula cu pm-ul in spate....crede ma,sunt jandarmi mai pregatiti decat multi dintre voi...dar asta este situatia,ca vrem ca nu vrem ne completam unii pe altii...

referitor la uzul de arma pe care te lauzi ca il tot faceti iar noi nu....spre deosebire de voi ,noi rezolvam doar cu bastonul ce voi rezolvati cu pistolul...fara suparare...

Imi cer inca o data scuze daca am deranjat...nu asta este motivul interventiei mele

Si apropo...daca voi nu ne considerati colegi,eu consider ca asta suntem si nu ca asa ne ar creste si noua "valoarea",

• Displace 4
Publicat

eu trag concluzia din comentariile majoritatii ca daca doua sau mai multe persoane fac de ras o institutie. toti lucratorii sunt la fel fara exceptii...

• Displace 3
  • Moderator
Publicat

Dacă acum nu mai cărați în spate PM-ul, asta nu înseamnă că ați depășit stadiul de soldățoi. Doar v-ați schimbat echipamentul, pentru că în rest sunteți tot aceeași soldățoi transformați peste noapte în salariați.

Pentru a constata o infracțiune nu e necesară numai prezența, înțelegi? De aceea la poliție nu vei vedea contorizate turele de 8 ore ca la jandarmerie, unde toate acestea sunt considerate „misiuni îndeplinite” și cu care vă lăudați prin bilanțuri și analize. Asta e marea diferență pe care voi nu o realizați, la jandarmerie contorizați și prezența pe post de mobilier ca și cum ar fi același lucru cu constatarea unei infracțiuni.

Ți-am explicat că nu e recomandabil să abordezi acest subiect al cercetării penale, pentru că doar te vei face de râs.

De asemenea ți-am recomandat să urmărești fluxurile de știri oficiale ale MAI, pentru a vedea cam care e aportul vostru, al jandarmilor la combaterea infracționalității, e pe undeva pe la max. 5% din rezultatele MAI. Așa că nu ne mai povesti despre ce rezolvați voi cu bastonăreala. Nici nu aveți cum să faceți uz de armă, pentru că vedeți hoții numai pe la televizor, în ziare și când păziți ușile pe la Parchete, Judecătorii și Tribunale.

Nu avem impresia, ci e o certitudine faptul că voi jandarmii și comunitarii (pentru că nu e nicio diferență, toți ați fost angajați precum se făceau creditele pe la Altex, era necesar doar buletinul) ne tot mușcați de posterior, comparându-vă cu polițiștii și pozând în peste tot în altceva decât ceea ce de fapt sunteți.

Apropo, nu prea ți-a plăcut gramatica asta a limbii române ... o faultezi din toate pozițiile. :naughty:

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

raktel, cum vrei tu sa ne scrii procesele verbale, cand tu nu stii macar sa scrii corect?

De ce nu recunosti ca nu folositi armamentul de frica, cum poti sa zici ca rezolvi cu bastonul tot? Pana si Chuck Norris mai avea nevoie de pistol din cand in cand. Tu esti mai tare si ca el? :ner:

Ce impresie vreti voi sa faceti intrand pe forumul nostru, ba afirmand ca sunteti politisti, ba uimind cu felul in care va bateti joc de gramatica limbii romane, sau chiar cu necunoasterea legislatiei.

Daca ai citit tot ai vazut ca eu v-am luat apararea in fata colegilor mei si din cand in cand intra cate unul ca tine sa ma faca sa imi para rau...

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

cosmin86, am mari indoieli ca esti politist. Sa-ti explic si de ce, pentru ca majoritatea politistilor isi doresc sa lucreze cu un coleg, sa plece in patrula cu un alt politist, asa cum ar fi normal si cum se intampla in toate tarile civilizate, dar mi-e teama ca nu poti intelege treaba asta.

raktel, si toti jandarii care citesc:

Stiti vorba din popor: "a se baga ca musca-n curul calului" ?

Exact asta e situatia acelora dintre voi care isi fac cont aici, pe acest forum.

Daca nu ati inteles, acest forum este dedicat politistilor, buni sau rai, asa cum sunt ei, e locul lor unde comunica, socializeaza etc. Faptul ca intrati pe acest site si va bagati in discutii, din punctul nostru de vedere e deranjant, pentru ca sincer, nu ne intereseaza parerile voastre.

Nu trebuie sa percepeti aceste randuri ca un afront, incercati sa intelegeti si puneti-va intrebarea de ce politistii nu au mers pe forumurile voastre sa-si exprime opiniile, incercati si voi sa dati dovada de putina demnitate.

Publicat

marius te inseli in privinta profesiei mele. nu stiu de unde reiese ca imi doresc sa fac parula cu jandarmii. Dar cand nu poti acoperi schimbul 1,2 cate o data si 3 cu colegii politisti esti obligat sa treci pe mixta, iar de aici am postat mai sus experienta avuta cu jandarmii

• Moderator
Publicat

Tocmai din cauza asta, noi trebuie sa militam, sa ne zbatem si sa sutinem ideea prin care posturile libere sa fie ocupate, sa se mareasca schemele etc, nu sa ne multumim cu o solutie de compromis.

Profesionalismul nu are nimic in comun cu compromisurile.

• Membru
Publicat

Pentru toti "jandarii": DACA INTRATI PE ACEST FORUM, MULTUMITI-VA NUMAI CU CITITUL, POATE MAI PRINDETI SI VOI CATE CEVA BUN, CEEA CE NU CRED, NU MAI POSTATI, CAT DE JOS VRETI SA AJUNGETI!?!

Publicat

ok...eu fiind un jandarm agramat o sa va las pe voi politistii ,fiinca sunteti atat de destepti sa va continuati discutiile interesante despre o categorie atat de inferiora voua care va salvat funduletele grase din multe situatii.....

Aveti dreptate,chiar am facut o greseala intrand pe acest forum,crezand ca poate se poate invata ceva de la niste politisti vechi in meserie de cand lumea...dar am obs ca nu sunteti decat niste muieri care se plang ca nu imi place aia,sau de ala sau cu ala....exact ca in strada...

apropo...din cate stiu eu un agent iesit din scoala are aceiasi pregatire ca si un subofiter iesit din scoala...deci?de unde atata superioritate din partea voastra...?

Desi nu vreti sa recunoasteti fara noi jindari in strada sunteti egali cu zero....dar cel mai bun sa castige :emo-yessir:

• Displace 6
Publicat

Oauuu! Ma da frustrati mai sunteti! Vezi ca pregatirea nu este aceeasi.... Documenteaza-te!

p.s. Sper sa nu iti tai venele de frustrare. Fii calm.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

apropo...din cate stiu eu un agent iesit din scoala are aceiasi pregatire ca si un subofiter iesit din scoala...deci?de unde atata superioritate din partea voastra...?

Stii prost!

Asta se intampla in minte ta, dar nu inseamna ca e conform cu realitatea. Atat sunteti in stare, sa va laudati singuri, cat de minunati sunteti ... Specific si penibil.

Fericiti cei saraci cu duhul. :doh:

Hai pa!

• Moderator
Publicat

Așa trăiți voi cu impresia ... că vezi domnule, salvați voi pe cineva și că fără voi nu se poate face nimic. Treziți-vă la realitate!

Nu sunteți deloc ceea ce vă credeți! Sunteți buni doar pentru umplutură, pentru a ieși la număr în statistici ... acesta e și motivul pentru care ați ajuns să vă lăudați cu „mărețele realizări” ale jandarmilor care după opt ore de plimbare reușesc să găsească la întoarcere unitatea ... și gata, ați mai bifat o „misiune îndeplinită”. Iar sporadic mai depistați câte un „infractor periculos” traficant de zarzavaturi ori vreun adolescent în călduri ce se giugiulea cu vreo fetișcană.

Reține, e doar o impresie a voastră această „dependență” a polițiștilor de voi. Iar acest lucru demonstrează cât de rupți de realitate sunteți. Chiar nu realizați că orice polițist și-ar dori să lucreze cu un coleg și nu cu un soldățoi de care trebuie să aibă grijă, întrucât l-a luat după el pe bază de semnătură ... ca pe o butelie.

Apropo, din câte știi tu ... știi numai prostii. În școlile de poliție nu se fac aceleași lucruri ca în școlile de subofițeri.

Hai pa!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

raktel,

nu se rezolva totul cu bastonul, ca nu sunteti paznici la oi,

de preferat, din pix, omule .

Publicat

Parerea mea este ca nu sunteti decat niste complexati....lasati sa va laude altii nu va mai laudati singuri...

De ce nu luati in calcul si ce spun colegii vostrii politisti despre partile bune in cooperarea cu jandarmii...

si nu vi se pare normal ca ,colegul vostru de patrula sa fie trecut in acte?indiferent ca este politist sau jandarm...el nu a fost de fata cand a fost sesizata o fapta?sau aveti pretentia sa va scriem noi si pv de depistare sau constatare...pai at voi ce mai faceti?..nu voi sunteti sefii de patrula...cel putin asa va considerati...

Credetima ca si noi suntem la fel de nemultumiti ca si voi de cooperarea asta intre institutii....

Nu stiu de ce aveti impresia ca noi vrem sa va luam locul,sau ceva de genul asta...din pacate locul vostru o sa vi l ia politia comunitara (sper din tot sufletul sa nu fie asa),asa ca nu de noi ar treb sa va fie teama....noi suntem cu treaba noastra chiar daca comune anumite competente....

Si apropo...nu ne mai confundati cu soldatii in termen care erau inainte de 2006 si erau in patrula cu pm-ul in spate....crede ma,sunt jandarmi mai pregatiti decat multi dintre voi...dar asta este situatia,ca vrem ca nu vrem ne completam unii pe altii...

referitor la uzul de arma pe care te lauzi ca il tot faceti iar noi nu....spre deosebire de voi ,noi rezolvam doar cu bastonul ce voi rezolvati cu pistolul...fara suparare...

Imi cer inca o data scuze daca am deranjat...nu asta este motivul interventiei mele

Si apropo...daca voi nu ne considerati colegi,eu consider ca asta suntem si nu ca asa ne ar creste si noua "valoarea",

ok...eu fiind un jandarm agramat o sa va las pe voi politistii ,fiinca sunteti atat de destepti sa va continuati discutiile interesante despre o categorie atat de inferiora voua care va salvat funduletele grase din multe situatii.....

Aveti dreptate,chiar am facut o greseala intrand pe acest forum,crezand ca poate se poate invata ceva de la niste politisti vechi in meserie de cand lumea...dar am obs ca nu sunteti decat niste muieri care se plang ca nu imi place aia,sau de ala sau cu ala....exact ca in strada...

Desi nu vreti sa recunoasteti fara noi jindari in strada sunteti egali cu zero....dar cel mai bun sa castige :emo-yessir:

Ma doare ficatul. Am facut eforturi disperate sa ma abtin. Dar omul semnalizeaza.

In primul rand raktel esti prost informat, atunci cand sugerezi ca avem aceiasi pregatire si ca am fi colegi.

Cu putinele circumvolutiuni pe care le ai ar trebuii sa iti poti da seama singur ca suntem ,,specii" diferite.

Tu vrei sa pui in patrula lei cu sacali(jandari)? Te vei intreba de ce va compar pe voi atarnatorii cu sacalii?

Simplu ,pentru ca vreti sa mancati fara sa vanati.

Va admir rabdarea si perseverenta, insa cu cocepte si elucubratii ca cele dezvoltate de tine pe acest forum nu va veti putea depasii conditia de bastonari.

Colgii nostrii care spun lucruri frumoase despre colaborarea cu jandarii, ori sunt jandari, ori sunt tineri care nu au apucat sa cunoasca tehnicile voastre securiste, ori au sarit gardul in curtea politiei de la jandari, ori inca nu sunt informati despre adevaratele voastre intentii si as putea continua.

Asta cu complexele......cine se scuza se acuza.

Mie nu mi se pare corect sa fiti trecuti in actele de constatare, in primul rand pentru ca in nicio tara din lume, poate in mama Rusie, un militar nu poate cerceta un civil, iar in al doi-lea rand de ce vreti voi decat la placinte, de ce sa nu fiti trecuti in acte si atunci cand pe raza de competenta se comit fapte penale ramase cu AN.

Ca suntem sefi de patrula o spune OMAI 60 dar asta nu inseamna ca suntem foarte incantati ca in locul unui coleg avem un jandar ,,semiprofesionist".

Nu sunteti incantati de colaborarea cu politia? Nu ma inebunii. Pai tocmai aici va mai spalati, albiti, cosmetizati imaginea.

Daca ati ramane numai la mitinguri si meciuri ,conform competentelor pentru care existati, fiti siguri ca dragostea cetatenilor ar creste invers proportional cu numarul mic de misiuni pe care le-ati avea.

Sodatii in termen macar aveau bun simt, chiar daca unii nu vorbeau decat ungureste.

Sa nu intelegi ca eu bag toti jandarii in aceiasi oala cu tine. Cei care intrati pe forumurile politistilor si care ne dati lectii.

Avem aceiasi pregatire? Mai ,,nebunaticule" tu stii ce vorbesti?

Abia astept, pentru ca se va intampla, ca in Academia de Politie sa fie pregatiti decat politisti, sa scapam pentru totdeauna de ,,atarnatori".

Fara voi jandarii ne va fii mult mai bine.

Pe loc repaus raktel!!!

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.