Jump to content
POLITISTI.ro

Colaborarea dintre Politie si Jandarmerie

Postare recomandată

Publicat

Sunt si cazuri in care e nevoie atat de autoritatea politistului dar si interventia jandarmului.

Exista si partea buna,in sensul ca in cele de mai multe ori fac o echipa foarte buna

E o inovatie,si o solutie corecta

personal opinion

• Displace 6
  • Moderator
Publicat

E o inovatie, posibila numai in aceasta tara. Nu ai sa vezi asa ceva prin alte tari.

Dar la noi, fiind condusi de niste "minti odihnite", s-a reusit sa se impamanteneasca zicala aia: "las-o ba ca merge si asa".

Asa ca nu e nimic corect, e doar o anomalie si o mare prostie aceasta colaborare. Jandarmeria fara aceasta colaborare nu si-ar mai putea justifica existenta si bugetele de care dispun. Au angajat cu nemiluita si au ajuns ca intr-o singura locatie sa existe trei unitati ... cu trei randuri de comandanti si tot ce implica asa.

Tocmai aceasta corcire si amestecare a dus la scaderea calitatii actului politienesc. Unde trebuiau sa investeasca si sa angajeze oameni nu au facut-o, dar in schimb au tot marit schemele si statele jandarmeriei pentru a-si angaja nepotei/verisori/rude sau tot felul de cunostinte, fara nicio pregatire ... pentru ca pe calea cea normala si fireasca nu ar fi intrat niciunul.

In schimb avem politisti ce au in lucru peste 150 de dosare penale, dar nu-i intereseaza pe niciunul dintre mai marii acestui minister si nu au nicio problema in a disponibiliza politisti in baza unor criterii de evaluare ce o sa loveasca tot in acei politisti ce muncesc si fac o munca calificata si care nu este la indemana oricui. Pentru ca nu o sa vedeti niciodata pe vreunul ce este "orientat" ca il va reclama cineva, dar de reclamatii si denunturi calomnioase au parte tot cei care muncesc. Numai cine nu munceste nu greseste. Nu va avea nicio reclamatie un jandarm ce doar isi plimba fizicul si bastonul pe strada si gata mai bifeaza "o misiune indeplinita", pe cand politistul ce il cerceteaza pe un derbedeu intr-un dosar penal, este monitorizat foarte atent de infractorul versat prin puscarii si avocatii acestuia, care imediat vor profita de cea mai mica neatentie sau omisiune a acestuia. Iar cand ditamai capetele luminate de prin minister trag linie si calculeaza, ne baga pe toti in aceeasi oala si la aceleasi criterii de evaluare, de parca plimbarea pe strada este acelasi lucru cu instrumentarea unui dosar penal. Dupa care vin si ne spun ca numarul politistilor in romania este mai mare decat media europeana, incluzandu-i in aceasta categorie si pe acesti trantori ce nu fac altceva decat sa se plimbe opt ore, dupa care raporteaza fictiv munca politistului ca fiind a lor.

Asa ca scuteste-ma de "corectitudinea" acestei "inovatii". Politia se va descurca mult mai bine fara "colaborarea" jandarilor.

Publicat

Nu te contrazic,din contra chiar ai dreptate

Stii u vb aceea:fiecare cu dreptatea lui

cel putin in judetul meu Jandarmeria este printre cele mai respectate institutii,si crede'ma k nu le tin partea,eu am un respect pt omul care stie sa isi duca treaba la bun sfarsit,si nu pt uniforma,in esenta nu zic k jandarmul este mai bun k politistul sau invers

Respect pt cei care isi fac treaba si in special pt Politia Romana:X

• Apreciez 1
  • Displace 4
  • Moderator
Publicat

Jandarmule chiar nu poti pricepe ca nu ne intereseaza aberatiile cu care sunteti voi indoctrinati. Aberatiile acestea cu "respectul" de care vezi doamne "se bucura" jandarmii sunt doar niste elucubatii ce prind si au efect doar in randul vostru. Cu astfel de aberatii va indoctrineaza ex-securistii aia ce sunt acum sefii vostrii, pentru ca cu altceva nu au cu ce, sa se poata lauda.

Oamenii seriosi, cu ceva ratiune, stiu si pot vedea ca acele sondaje cu care va tot umflati, nu sunt altceva decat o modalitae prin care cei ce se ocupa cu studiile sociologice mai fac rost de ceva banuti pentru a supravietui si totodata isi fac si putina reclama prin jurnalele de stiri. Niciodata nu se pot pune pe acelasi palier o institutie ce are un rol represiv, cu altele ce au cu totul alte atributii.

Acel "respect" de care vorbesti, e doar o miciuna. In realitate, infractorii nici nu va baga in seama, pentru simplul fapt ca stiu si sunt constienti ca nu puteti si nici nu le faceti nimic, NU voi sunteti cei ce le faceti probleme. Treziti-va la realitate!

Niciodata o institutie ca Jandarmeria, care nu "supara" pe nimeni nu se va putea compara cu Politia, o institutie care prin natura si activitatea ei are un rol represiv. Asta e marea diferenta, chiar daca jandarmeria prin conceptia ei, ar trebui sa aiba tot un rol represiv, in realitate, datorita lipsei de responsabilitati, nu este altceva decat o institutie căpușă/parazită, ce nu-si asuma nicio responsabilitate, ci doar asista pe altii, de aceea nici nu deranjeaza pe nimeni si de acolo aceasta perceptie a populatiei.

PS: Nu te mai obosi sa-mi insiri niste povesti nemuritoare, conform carora tu nu esti jandarm ... nu vei face nimic altceva decat sa devii si mai ridicol.

Te-ai inscris astazi pe acest forum si primele doua tale postari au fost aici, in acest topic ... :doh: unde nu faci altceva decat sa ne repeti povestile cu care va indoctrineaza ex-securistii aia ce va conduc, respectiv interventia si sprijinul pe care il acordati voi tuturor si respectul de care se bucura institutia voastra. Sunt doar niste povesti ce nu au legatura cu realitatea si la care dupa ce ati pus botul, chiar ati inceput sa le credeti datorita recitarii repetate, peste tot pe unde aveti ocazia.

Repet, nu ne intereseaza parerea jandarilor, aici discutam intre politisti.

• Apreciez 4
Publicat (modificat)

In primul rand am intrat pe acest forum al Politistilor pt simplu fapt k vreau sa fac parte din Politie doar k guvernarea noastra care ''exceleaza'' in orice domeniu ma lasa rece,mai pe scurt pt a vedea noutati cu privire la admiterea de anu' acesta.

Faza k sunt jandarm sau k am ceva k acestia...cred k vorbiti din experienta proprie dk aveti ceva k dumnealor.

Mult respect si ma scuzati dk am gresit in a'mi spune propria parere,stiu k era un subiect dificil si greu de inghitit pt multi dintre voi care ati avut parte de colaborari mai mult sau mai putin bune k Jandarmeria.

Imi pare rau k am lasat o impresie rea la inceput,sper sa o pot indrepta:D

[warn=Atentie!]

Extras din regulamentul acestui forum, pe care trebuia sa il citesti inainte de a te apuca sa postezi aici : Cunoasterea limbii romane scrise este obligatorie. In general, tine cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid! Exprimarea scrisa este, prin definitie, mai complexa decat cea orala si, prin urmare, incearca sa te faci inteles prin ceea ce scrii.

Este necesara cunoasterea si respectarea regulilor de baza ale limbajului scris, dupa cum urmeaza:

- scrierea cu inflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor in care pot aparea confuzii;

- se lasa spatiu dupa, nu inaintea semnelor de punctuatie;

- nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici inaintea celei de-a doua; se lasa, in schimb, inaintea primei paranteze;

- un singur semn de exclamare sau de intrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un numar mai mare ducand la enervarea cititorului;

- orice propozitie incepe cu litera mare, orice nume propriu incepe cu litera mare (acest punct este o recomandare);

- numarul punctelor de suspensie este trei, nu doua si nici mai mult de trei;

- scrierea cu diacritice este optionala;

- scrierea nejustificata cu majuscule, litere ingrosate, italice, subliniate, folosind culori sau alte artificii este interzisa

Verifica-ti textul inainte de a posta! Astfel te poti asigura ca este usor de citit si poate fi inteles de catre ceilalti membri ai forumului.

Punem accent pe calitatea mesajului (atat din punct de vedere al continutului, cat si ca mod corect de redactare in limba romana) si nu pe "cantitatea" sa. De aceea, nu trebuie sa te grabesti in momentul in care postezi, e preferabil sa folosesti functia "Preview Post" pentru a reciti ce doresti sa postezi, iar in felul acesta iti poti rectifica erorile gramaticale sau de orice alta natura.

Daca nu respecti aceste reguli, s-ar putea sa iti pierzi privilegiul de a mai accesa acest site. Sa ai o zi buna!

[/warn]

Modificat de Kmcoio
Publicat

k care din noi, k care din voi, k care k cinta mai bineeee, k knd aud k knta kuku ... kred k si jandarmeria reprezinta o aspiratie muuult prea inalta ;)

• Apreciez 4
Publicat

E problema ta daca stai sa imi tii cont de orice cuvintel care mi-a intrat in reflex sa il utilizez,nu cred ca asa inveti omul sa isi repare o greseala sau sa il faci sa se simta mai bine,sau chiar sunteti pusi rau pe tot ce inseamna Jandarmerie si va varsati nervii pe noi astia care suntem noi pe forum?oricum stiu raspunsul nu trebuie sa imi dai discursul:)

Vroiam sa revin cu o intrebare dar se pare ca va trebui sa trec prin anumite jigniri si luari la misto pana a ajunge sa vorbim serios

Publicat (modificat)

@ tdk .... zici ca vrei sa intrii in politie? ..ma gandesc cum ar suna descrierea faptei intr-un pv cu "kuvintele astea kre" ti-au intrat in reflex :)):naughty:

p.s. la referat nici nu vreau sa ma gandesc ...

Modificat de GuessWho
Publicat

Vroiam sa revin cu o intrebare dar se pare ca va trebui sa trec prin anumite jigniri si luari la misto pana a ajunge sa vorbim serios

Conferentiare, ce sa-i fac, am fost vecin de cartier cu Pruteanu, si asemenea tie "mi-a intrat in reflex" mistoul la adresa utilizatorilor limbajului "avocalic"/mirc/chat/prescurtarisit.

Vrei discutii serioase, da dovada de seriozitate atit in gindire cit si in scris si numeni nu va mai face misto de tine.

Revenind la controversele despre jandarmi, luati "per persoana" si in afara serviciului, multi dintre ei sunt oameni cit se poate de normali, destepti/inteligenti, binevoitori si integrabili in ceeace se poate numi "de bine". In timpul serviciului si imbracati in uniforma, parca au ca primordiala sarcina trecerea la nivelul "subhuman", iar sefii (de asemenea parca) au ca primordiala sarcina mentinerea lor la acest nivel.

Ti-as mai spune eu o poveste, dar este de pe vremea comunistilor (cind faceam eu armata) dar mai mult ca sigur ca nu vei intelege subtilitatea, necunoscind vremurile respective.

• Moderator
Publicat

Tdk, colegul (serhente Garcia) nu te-a jignit cu nimic, doar ti-a aratat cum e sa citesti un post scris in acelasi mod cu ale tale. Dar stii vorba aia: "altuia nu-i face, ce tie nu-ti place".

Publicat (modificat)

Nu vreau sa par nesimtit dar eu cred ca pe acest forum se discuta si se rezolva probleme.Eu asa cred ca se face

Nu rezolvi nimic in a avea o atitudine granduoasa,va rog chiar nu sunt intentionat sa ma cert cu cineva sau sa intru in discutii contradictorii

cat despre intrebarea aceea era daca din scoala de agenti poti sa fi recrutat de catre fortele speciale:S.P.I.R,S.I.R,S.I.A.S,etc si daca vei fi recrutat,vei continua sa faci pregatirea in unitatile lor?

Modificat de Tdk
Publicat

" Tdk, ce zici, are dreptate Iorgulan? "

Pentru aceasta intrebare, am primit 5(-) .Inseamna ca pe forum sunt multi jandari care il cunosc pe Iorgulan. Acesta , pentru a intelege si ceilalti forumisti, este un politist care le da peste nas jandarilor de cate ori are ocazia si nu vrea sa mai mearga in patrula cu acestia :ner: :ner:

Publicat (modificat)

Fiecare cu ce-l doare;) e decizia sa,insa revenind la intrebarea...?

[warn=Regulament]

Este interzisa devierea de la subiectul topicului prin mesaje ce nu se refera sau nu au legatura cu subiectul (off topic). Posteaza un mesaj doar daca ai ceva de spus in legatura cu subiectul (topicul)!

[/warn]

Modificat de Administrator
  • 2 luni mai târziu...
Publicat

in 3 luni de zile nu va mai fi aceasta "colaborare"! :emo-yessir:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Esti superb cu aceasta afirmatie. Pai ori spui ceva concret ori hai sa imbatam cu sifon.

• 11 luni mai târziu...
Publicat

Am citit si eu toate aceste pareri...... Lucrez intr-un oras cu 20.000 de locuitori , unde credeti-ma ca Politia este de cele mai multe ori depasita sau ignora fara pic de moralitate unele fapte, care, in contextul pretentiilor ridicate si raportate la anul existentei , ar fi in mod normal condamnate .In acest oras , ca si in aceasta comunitate virtuala , toata lumea se plange si cauta un vinovat. Politistii se plang de jandarmi ,....si viceversa...si la noi (in oras) ca si la voi (pe forum)...O sa incerc sa obiectez (fara a jignii pe nimeni) la tot acest "proces" de denigrare reciproca.As incepe cu faptul ca am vazut destule in 12 ani de cand sunt in sistem .Imi este rusine de <razboiul> acesta al armelor.Imi este rusine ca nu facem decat sa ne scoatem unii la altii ochii...dar ...intreband un civil cred ca ne-ar invinovatii pe toti. Am inceput spunand ca sunt dintr-un oras mic in care "lumea" vede tot....si pana la urma ce vede?....Aceeasi mentalitate...ca aia sunt buni si ceilalti nu?...Civilul vrea ceva mai concret si de multe ori nu vede asta in masurile luate de politist(sa ma scuze toti ce-i care se simt jigniti..)Vede cetateni de etnie rroma care controleaza cam tot ce misca in acest mic oras...si NIMENI nu i-a nici o masura.....vad MINORI (14 ani) ai familiilor rrome care conduc pe drumurile publice ATV-uri si neinmatriculate .....fara ca NIMENI sa i-a o masura.....vad MINORI (14-15 ani) conducand masini de lux pe strazile orasului fara ca NIMENI sa i-a o masura, vad talharii comise ziua in amiaza mare frecvent , si doar un politist si un jandarm care patruleaza prin acest oras.....vad spargeri de S.C., case....furturi din buzunare , scandaluri....si NIMENI care sa ii faca sa se simta protejati.Ne intrebam de unde atata ura fata de NOI(intreg sistemul) dar prin tolerarea unor astfel de fapte si in lipsa unor masuri ferme , nu putem sa avem pretentia ca populatia sa ne perceapa pozitiv. Nu sunt fapte noi care se intampla aici....la fel este in toata tara... Politistul intoarce spatele de cele mai multe ori .....jandarmul da din umeri neputincios zicand ca nu are competente....Constientizez motivele care l-au facut pe politist sa fie tolerant (cel putin cu unii), fara a mi le insusii , cat la fel de bine constientizez neputinta jandarmului ,nu numai din punct de vedere al competentei.

Si de aceea spun NU modului de lucru in sistem integrat . Jandarmul in materie de acte nu il poate ajuta cu nimic pe politist atata timp cat sunt in viguare niste ordine pe care vrem nu vrem trebuie sa le respectam. Aici putem include si piedicile impuse prin legile de functionare ale celor doua arme.SUNT de acord cu o colaborare (care lipseste) intre cele doua institutii , strict din punct de vedere operativ,pentru gestionarea diverselor situatii sau pentru a prevenii aparitia altora , in rest nu vad cu ochi buni acest tandem. Faptul ca un jandarm sta intr-o masina de politie , alaturi de un politist ,nu cred ca ajuta prea mult jandarmii...din experienta , politistii nici atat....se obtine doar o FALSA impresie ca cetatenii sunt mai bine protejati , cu forte mai mari.Nici nu se acopera sectoare mai mari , nici nu au dovedit ca sunt mai operativi, si din statistici nici macar rezolvarea unor situatii nu este dovedita ca s-ar face mai eficient.Procedurile jandarmilor sunt mai rigide , prin GRIJA CONDUCERII , departe poate de vointa individuala , ceea ce duce bineinteles la ingreunari ale modului de lucru in sistem integrat. Din orice parte am privii nu cred ca se poate justifica mentinerea acestui mod de lucru.Cred ca ar fi mai buna si constientizarea faptului ca fiecare padure are uscaturile ei, fara a folosii asta ca scuza.Din punctul meu de vedere s-ar putea evita multe situatii neplacute prin aprofundarea cunostintelor legate de domeniul in care lucreaza fiecare .Am intalnit (fara mandrie o spun) si politisti care nu aplica legile din cauza ca nu le cunosc...sau le cunosc partial,generic...speta in care jandarmul avand in competenta legi cam cat degetele de la o mana , chiar daca ar vrea sa faca ceva ....nu are ce....Si revin cu intrebarea fundamentala....CE VA SPUNE CETATEANUL care are nevoie de noi?....Cine pe cine incurca?...Fiecare sa isi faca treaba conform competentelor si repartitiei...in rest mai putin importa ca lucrezi cu un politist sau jandarm, chiar daca , repet, SUNT IMPOTRIVA MODULUI DE LUCRU IN SISTEM INTEGRAT

• Displace 6
Publicat

Stimate coleg, daca tot esti impotriva lucrului in sistem integrat, ce parere ai despre formarea unei echipei stabile din doi politisti (cu precadere in sistemul de siguranta publica), care sa desfasoare serviciul de patrulare in aceeasi formula pana la iesirea din sistem (imi cer scuze pentru expresia grotesc folosita de altcineva) a unuia sau a ambilor. Problema am ridicat-o intr-o sedinta la care l-am avut ca oaspete pe chestorul POPA, dar altii au raspuns ca este o lipsa crasa de personal pentru asa ceva si de aceea se folosesc politistii locali, jandarmii, politistii de frontiera. S-au facut incadrari directe pentru ordinea publica de nu mai era loc prin sala de sedinte la un moment dat, unde au disparut acei oameni???

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Aceiași placă stricată plină de stereotipuri penibile, ce nu au nicio legătură cu realitatea, conform căreia polițiștii ignoră faptele antisociale, întorc spatele, sunt pe mână cu infractorii și jandarii ar salva țara asta dar nu au competențe.

Trezește-te la realitate tovarășe! Și nu mai crede în discursurile demagogice și populiste ce vi se servesc cu avânt proletar prin unități și pentru presa ipocrită din țara asta.

Cifrele oficiale și statisticile europene dovedesc că Poliția Română și implicit polițiștii ăștia sunt printre cele mai eficiente instituții de acest gen din Europa. Iar dacă ai îndoieli, caută și consultă eurobarometrele ce dovedesc că starea infracțională din România este în scădere și este ținută sub control. Așa că cine ți-a spus ție că polițiștii se întorc cu spatele, sunt pe mână cu infractorii sau își ignoră atribuțiile, a mâncat rahat.

Gogoașa asta cu percepția cetățeanului, la fel, nu are nicio legătură cu vreo urmă de obiectivitate, pentru că se bazează în special pe manipularea ce se prctică în mass-media, unde se generalizează incidentele izolate, iar activitățile ori rezultatele pozitive nu prezintă interes. Ca să înțelegi și tu, de exemplu dacă la o secție de poliție în decursul unui an se muncește pe brânci, se prind hoți, sunt destructurate grupări infracționale și se reușește documentarea activității infracționale a unui nr. însemnat de infractori, aceste lucruri sunt complet neinteresante pentru presă, dar dacă din toți polițiștii acelei secții, unul singur calcă pe bec, imediat acea întâmplare este mediatizată excesiv și imaginea cu care publicul rămâne este una ce pune în umbră întreaga activitate, eforturile și sacrificiile depuse, precum și performanțele obținute de întregul colectiv, iar impresia cetățeanului, de care o să-și amintească este că în aceea secție toți sunt la fel, toți fac la fel și acolo este un dezastru. Iar acest lucru este departe de adevăr și are legătură doar cu percepția pe care mass-media o formează publicului călcând pe cadavre, în virtutea obsesiei pentru audiență.

Așa că percepția și impresiile tale nu au nicio legătură cu realitatea și se datorează manipulării. Înțelegi?

Și dacă încă mai ai îndoieli, te invit să urmărești fluxul de știri al acestui minister de rahat, unde vei vedea că majoritatea comunicatelor de presă au la bază munca și rezulatatele polițiștilor ăștia, despre care tu crezi că ignoră, se întorc cu spatele și sunt pe mână cu infractorii. Concluzia este că acest minister struțo-cămilă, zilnic se laudă cu activitatea polițiștilor ăștia în peste 90% din comunicatele de presă pe care le emite.

De asemenea, pușcăriile din țara asta, de ani buni de zile sunt pline până la refuz, hoții stau acolo claie peste grămadă și câștigă într-o veselie procese la cedo, tocmai datorită condițiilor din pușcărie. Ei bine, tot polițiștii ăștia români sunt cei care au umplut cu hoți pușcăriile din țara asta. Îți vine să crezi?

Și ca să vezi că nu numai noi suntem singurii ce spun aceste lucruri, te invit să urmărești discursul procurorului general, în care spune clar și răspicat cam care este aportul în cercetarea penală din această țară, din întreaga activitate a procurorilor, a acestor polițiști ce spui tu că se fac că nu văd și sunt ignoranți. Pe la 0:50 vei auzi că în peste 90% din dosarele penale instrumentate de procurori, munca este prestată de acești polițiști.

Așa că data viitoare, când mai auzi pe la televizor discursuri ipocrite și populiste (pentru că prind bine) ce critică activitatea polițiștilor, să nu mai iei totul mot-a-mot. Pentru că realitatea și obiectivitatea sunt pe cale de dispariție prin mass-media, iar datorită lor și în percepția publică.

Sfatul meu este să renunți la aceste idei preluate de la analiștii ratați ce se perindă zilnic pe la televizor.

Acum, dacă vouă jandarmilor, vi se pare că sunteți mai grozavi și vă credeți salvatorii națiunii, pentru că din joi în paște, mai prindeți câte un adolescent cu un briceag în buzunar care se plimbă pe stradă, ori cu vreo petardă pe care biroul de presă o menționează în comunicatul către presă ca fiind „material explozibil depistat/găsit de jandarmi”, ori vă lăudați cu numărul de jandarmi participanți la un meci de fotbal, care vor „asigura măsurile de ordine publică” (comunicate de presă jenante de altfel, e ca și cum poliția ar da în fiecare zi un comunicat de presă în care să spună că „aproximativ 40 000 de polițiști vă asigură ordinea astăzi în întreaga țară”), trebuie să știți că aceste activități au un aport la combaterea infracționalității, greu de cuantificat tocmai datorită mărmii sale extrem de mici în rapor cu ansamblul activităților de acest gen.

Apropo, Poliția Română nu este deloc o „armă”, ci este un serviciu public, a fost demilitarizată și lucrurile stau cu totul și cu totul altcumva.

• Apreciez 4
  • Moderator
Publicat

Dl. anngello cea mai simpla solutie la problemele subliniate de tine este reducerea numarului de jandarmi, comunitari si alte specii de acest gen concomitent cu marirea numarului de politisti. Iar asta pentru simplul fapt ca absolut toti politistii isi doresc sa lucreze in echipa cu un alt politist, coleg al sau care sa aiba competente si responsabilitati similare.

Foarte simplu, nu?!?!

Oricat va veti da voi cu partea dorsala de pamant, nu veti primi competente specifice politiei, iar asta pentru ca in orice tara civilizata, depistarea, cercetarea si/sau anchetarea cetatenlilor nu se face de catre structuri militare. In plus, UE nu agreeaza paralelismul institutilor publice, dar sunt aspecte ce despasesc capacitatea de intelegere a celor ce activeaza in jandarmerie si din cauza asta va considerati o altfel de politie.

Balivernele astea care le tot repetati cu cat de minunati si salvatori sunt jandarmii exista doar in mintea si perceptia voastra, a jandarmilor, fapt ce e departe rau de adevarata perceptie a oamenilor. Nu va mai umflati singuri in pene, pentru ca adevarata fata a voastra este asta:

Iti reamintesc ca Jandarmeria raporteaza mincinos cea mai mare parte a activitatilor, intrucat se lauda cu activitatea desfasurata de politistii in patrulele mixte. Voi, jandarmii consemnati in rapoartele zilnice activitati fictive, ce nu sunt desfasurate de voi, ci tocmai de politstii astia pe care ii balamati, ca si cum ar fi activitatea voastra.

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Ce animale demente si imbecile.

Chiar nu s-a facut dreptate in cazul jegurilor astora, ca atunci cand am vazut videoclipul imi venea sa ii omor. Unde e avocatul nostru acum, nu zice nimic.

Modificat de Insanity66

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.