Jump to content
POLITISTI.ro

Verifică online dacă maşina a fost lovită

Postare recomandată

Publicat (modificat)

O mica completare: in sistem apare decat masina "vinovata" de producerea accidentului.

Caz concret: am avut o mica tamponare asta-iarna, cu masina mea reparata pe RCA-ul celuilalt. Cand caut cu datele mele, imi spune ca nu exista nici un eveniment asociat cu datele respective; cand caut cu datele lui, apare evenimentul (data producerii plus societatea la care avea RCA in momentul respectiv).

Parerea mea: este un lucru bun, dar se putea si mai bine; cel mai bine ar fi cautarea numai dupa numarul de identificare, pt ca e posibil ca numarul de inmatriculare sau proprietarul sa se schimbe in timpul "vietii" masinii.

Modificat de geutz
  • Moderator
Publicat

Inițial această bază de date a fost numai pentru uzul celor de la asigurări și e folosită pentru a stabili acele reduceri sau creșteri ale poliției de asigurare în funcție de istoricul fiecăruia. Iar acum au permis și accesul publicului.

• 2 ani mai târziu...
Publicat

buna ziua.

am si eu nevoie de o asemenea hartie precum ca nu am avut incidente in tara in ultimii 5 ani...

de unde pot sa o scot?

multumesc

Publicat

eu am inscris o masina in germania pe numele meu....iar pentru asigurare imi trebuie acea clasa  de la asigurarea RCA - B/M B9 in cazul meu

• Moderator
Publicat

Te sfătuiesc să formulezi o petiţie şi să o depui la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor.

Adresa: București, Splaiul Independenţei  nr.15, sector 5, cod 050092

Telverde Dialog ASF 0-8008-25627 - doar pentru a primi telefonic asistenţă de specialitate în vederea formulării unei petiţii în asigurări.

E-mail: office@csa-isc.ro sau office@asfromania.ro

Programul Autorităţii de Supraveghere Financiare:

• luni - joi: 8.30 - 17.00
  • vineri: 8.30 - 14.30

Program Registratură:

• luni - joi: 8.30 - 14.00
  • vineri: 8.30 - 12.00

Baftă.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.