Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Salutare.

Ce parere veti de armele din categoria airsoft? In principal acest tip de arma este destinata doar jocurilor distracive.

Personal mi se par copii destul de reusite dupa arme adevarate. Pe site`ul respectiv se specifica faptul ca nu se incadreaza in categoria armelor neletele care au nevoie de permis de portarma,

Nu am manuit inca o asemenea arma insa din caracteristici am vazut ca unele au 200-500 gr, ceea ce le face de jucarie.

Un prieten se lauda ca el face gaura in doza de bere si chiar perne cu asemenea arma, pe care o poseda.

Modificat de Cristi
Te rog sa nu faci reclama unor site-uri pe forum.
  • Membru
Publicat

Inainte de a initia acest topic, trebuia sa folosesti functia Search si ai fi vazut ca sunt "n" topicuri care trateaza acest subiect. Acest topic se inchide.

• Moderator
Publicat

E prea mult să o numești armă. Sunt doar niște jucării.

S-a mai discutat aici pe forum, cu puțină răbdare ai fi găsit:

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.