lionwin Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 (edited) Salutare. Ce parere veti de armele din categoria airsoft? In principal acest tip de arma este destinata doar jocurilor distracive. Personal mi se par copii destul de reusite dupa arme adevarate. Pe site`ul respectiv se specifica faptul ca nu se incadreaza in categoria armelor neletele care au nevoie de permis de portarma, Nu am manuit inca o asemenea arma insa din caracteristici am vazut ca unele au 200-500 gr, ceea ce le face de jucarie. Un prieten se lauda ca el face gaura in doza de bere si chiar perne cu asemenea arma, pe care o poseda. Edited September 14, 2012 by Cristi Te rog sa nu faci reclama unor site-uri pe forum. Link to comment
Moderator Cristi Posted September 14, 2012 Moderator Share Posted September 14, 2012 Inainte de a initia acest topic, trebuia sa folosesti functia Search si ai fi vazut ca sunt "n" topicuri care trateaza acest subiect. Acest topic se inchide. Link to comment
Moderator Catalin Posted September 14, 2012 Moderator Share Posted September 14, 2012 E prea mult să o numești armă. Sunt doar niște jucării. S-a mai discutat aici pe forum, cu puțină răbdare ai fi găsit: Link to comment
Recommended Posts