Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• 9 luni mai târziu...
Publicat

Experiența mea cu iOS a fost foarte plăcută. Apreciez în special stabilitatea sistemului — aplicațiile rareori se blochează, iar totul funcționează fluid și optimizat. Interfața este curată și intuitivă, astfel încât nici actualizările nu par complicate. Îmi place și modul în care dispozitivele se sincronizează între ele; fotografiile, notițele și mesajele sunt mereu la îndemână. Funcțiile de securitate și confidențialitate îmi oferă un plus de liniște. Deși posibilitățile de personalizare sunt mai limitate, performanța și fiabilitatea fac din iOS o alegere excelentă pentru utilizarea zilnică.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)
On 13.02.2026 at 15:48, RichterScales a scris:

Funcțiile de securitate și confidențialitate îmi oferă un plus de liniște.

Nu mai sunt așa de convins de confidențialitatea oferită de iOS. Există într-o oarecare măsură pe Safari spre exemplu în ce privește urmăritorii care încearcă să-ți genereze un profil, dar în fața Facebook e pistol cu apă. 
Funcția de neurmarire pentru Facebook e din hârtie moale, mictioneaza pe ea. În condițiile în care am funcția asta activă și i-am interzis accesul la localizare, Facebook în continuare vede dacă părăsesc zona în care domiciliez sau îmi sugerează produse de vânzare, deși le-am căutat în alte aplicații sau pe Google prin Safari și nu pe Facebook. 
Într-un cuvânt- nu există confidențialitate pe smartphone, indiferent de marca. Există cel mult securitate cibernetică în fața unor terți cu intenții rele. 

Modificat de Ben

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.