Jump to content
POLITISTI.ro
Marius

Accesarea şi utilizarea site-ului Politisti.ro

Recommended Posts

Marius

Conform statisticilor aproape jumătate dintre cei care accesează site-ul www.politisti.ro, indiferent dacă au înregistrat un cont de membru sau nu, o fac prin intermediul unui dispozitiv mobil. 

Windows
 
46,48 %
Android
 
40,66 %
iOS
 
9,65 %
Windows Phone
 
1,32 %
Macintosh
 
0,71 %
Linux
 
0,64 %
(necunoscut)
 
0,30 %
BlackBerry
 
0,14 %
Samsung
 
0,04 %
SymbianOS
 
0,02 %

Share this post


Link to post
Share on other sites
Roby

Linux ?? :shock:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Similar Content

  • Administrator
   By Administrator
   Adăugarea unei pictograme Politisti.ro pe ecranul principal al dispozitivului mobil
   În cazul în care doriţi să adăugaţi o iconiţă (pictogramă) pentru Politisti.ro pe ecranul principal al dispozitivului mobil, voi descrie mai jos paşi ce trebuie urmaţi de către utilizatorii de iPhone/iPad/iPod cât şi utilizatorii dispozitivelor cu sistem de operare Android.
   Pagina web Politisti.ro are o pictogramă personalizată, imagine ce este este utilizată de browser-ul sistemului de operare (Safari şi browser-ul preinstalat din Android) dacă optaţi pentru a adăuga o scurtătură pe ecranul principal al dispozitivului mobil.
   În cazul utilizatorilor iOS.
   Atunci când vă aflaţi pe prima pagină http://www.politisti.ro/ trebuie să apăsaţi iconiţa ce prezintă un dreptunghi şi o săgeată aflată în partea de jos a ecranului.

   Apoi trebuie să apăsaţi "Adăugați la ecran principal".

   Completaţi denumirea care doriţi să apară pe ecran sub iconiţă şi apăsaţi butonul "Adăugaţi"

   Safari adaugă o pictogramă pentru pagina web Politisti.ro pe ecranul principal. 

    
   În cazul utilizatorilor Android
   Atunci când vă aflaţi pe prima pagină http://www.politisti.ro/ trebuie să apăsaţi iconiţa ce prezintă o steluţă aflată în partea de sus - dreapta.

   În meniul care apare completaţi denumirea care doriţi să apară pe ecran sub iconiţă şi selectaţi opţiunea "Ecran de pornire"

   Browser-ul adaugă o pictogramă pentru pagina web Politisti.ro pe ecranul principal.

   Succes.
  • Roby
   By Roby
   Ca tot suntem in era tehnologiei si a vitezei uimitoare cu care aceasta avanseaza, propun sa discutam despre ce modele de telefoane folosim, ce modele recomandam si pe ce considerent - puncte slabe/forte.
   Stiu ca sunteti cativa cunoscatori, chiar foarte priceputi unii, si nu ar strica sa mai aflam cate ceva in domeniu
   Personal, eram fidel marcii Nokia, insa de vreme ce nu au prea tinut pasul cu "moda smartphone/andorid", cu parere de rau i-am cam abandonat. Am avut un Huawei dual sim de care am fost multumit, mai ales de baterie si bineinteles...Samsung...
   Intentionez sa trec pe HTC. Ce imi puteti spune ?
  • cipylan
   By cipylan
   Buna ziua! Sunt poltist de frontiera la Galati si am aflat de curand ca nu mai avem voie cu telefoane mobile la noi in timpul serviciului, pentru protectia informatiilor clasificate. Stiti cumva daca este in totalitate legal? Eu cred ca undeva este un abuz, dar am nevoie de ajtorul vostru al forumistilor. Stiu ca in incinta anumitor incaperi este interzis accesul cu telefonul mobil sau alte medii de stocare, dar nu cred ca in afara incaperilor, a unitatii in sine este spatiu interzis, avand in vedere ca orice document clasificat sau inregistrat ca si clasificat ramane in interiorul unitatii. Eu lucrez in camp, pentru cunoscatori asa numita frontiera verde. Am aflat ca telefoanele sunt adunate de unul dintre cateii (lingaii) coordonatorului turei fara a fi inchise fiecare separat intr-o cutie, ci aruncate in vestiarul coordonatorului turei, precum "cartofii". Va rog sa ma ajutati sa combat decizia luata chipurile de IGPF, pe care o gasesc ca fiind ilegala si imorala! PS. Coordonatorului turei am inteles ca nu-i este interzis sa detina telefon mobil asupra sa. Sa fie oare si un soi de discriminare? Mai am putin si termin concediul, si  vreu sa stiu daca pot sa-mi iau telefonul sau va trebui sa-l lasa acasa. Va mulțumesc anticipat!

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.