Jump to content
POLITISTI.ro

Rolul politistului cu burtica in MAI ?

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Care mai este rolul unui politist cu burtica in cadrul MAI ? Sa fim seriosi un procent destul de mare este reprezentat de politistii cu burtica.Eu consider ,parerea mea, ca asta nu da bine, nu numai infatisarii unui politist, dar si statutului de politist .

Angelfire,

Ce reprezinta pentru tine,, un procent destul de mare''?

Pleci de la un incident la care ai fost tu martora si ai tendinta sa generalizezi, cel putin, impresia asta mi-ai creat-o mie... Eu cred ca puteai sa relatezi aceasta intamplare fara a deschide un topic ''Care mai este rolul unui politist cu burtica in MAI? si puteam discuta despre greselile facute de respectivii politisti in acel caz. Care este rolul unui astfel de politist in MAI?Poate fi ofiter de serviciu, poate lucra la relatii cu publicul, poate lucra intr-o structura neoperativa. Nu cred ca politistii cu burtica, in activitate, au fost asa cand s-au angajat.

Publicat

Perspicacitatea nu e deloc punctul tău forte, vrei să pari mai inteligent prin astfel de observații, dar e doar o impresie a ta.

În general polițiștii care sunt în stradă lucrează în ture, nu au program 8-16, în plus, dacă nu ai aflat încă, suntem în anul 2010, internetul mobil nu mai este nimic deosebit, ba chiar se întâlnește la tot pasul, există telefoane cu Wi-Fi, etc. Așa că observația ta nu e de actualitate, ci doar trădează o mentalitate învechită.

PS: Nu trebuie să citești tot forumul dacă te interesează un anumit subiect, există și o funcție de căutare la care poți apela cu încredere, se numește Search.

Demn de toata stima comentariul tau, Catalin! :emo-yessir:

Publicat

Spre deosebire de cel facut de mine! Si apropo pentru cei curiosi: nu m-am simtit vizat. Raman totusi la parerea mea.

Publicat

nu vreau sa jignesc colegii de la OP, dar ar fi bine sa ii vedeti pe cei care nu stau doar 8 ore la munca (judiciar, crima organizata si criminalistica-doar CFL) si atunci sa vorbiti despre cei care isi dau cu parerea. eu criminalist nu pot fi, nu am rabdare. in celelalte 2 formatiuni joc.

discutia era despre burta

celelalte remarci erau pentru altceva ( acuma ma familiarizez cu forumul), dar spiritul meu de observatie lasa de dorit ( probabil o sa imi iau unul nou :)) )

si acum o sa imi sara in cap toti cei fara burta care lucreaza in schimburi si o sa imi explice cum au prins 1001 hoti, cu ali baba in frunte?

imi vine sa rad, credeam ce e un forum dedicat politistilor, in care sa discutam amiabil, sa facem schimb de experienta, informatii sau poate sa ne imprietenim. cand ce sa vezi? batman! batman!

• Displace 2
Publicat

postul meu nu se adresa tuturor politistilor, credeti ca nu stiu ce viata e la post sau de noapte? ai sarit sa-mi adresezi injurii si faptul ca am intrat pe pile in politie, ma cunosti? parintii mei nu au avut bani nici macar de meditatii, dar de altele.

Atunci mentioneaza persoana sau categoria de persoane careia i te adresezi si nu mai fa afirmatii care pot fi intelese ca fiind adresate tuturor... Si daca ai trecut prin problemele aratate de tine mai sus, atunci ar trebui sa fii mai intelegator cu cei pe care le au. Cu mult mai intelegator! Unii chiar nu pot sau nu vor sau nu au vointa sa procedeze ca si tine. la cealalta intrebare deja ti-am raspuns.

Publicat

o intrebare pentru cei fara burta:

viata de agent de ordine sau la post o stiti de cand sunt loganuri? sau sunt prezenti colegi cu experienta care au vazut un aro la seful de schimb? probabil a doua categorie se descurca mai greu cu folosirea forumului (ca si mine) si o sa foloseasca "search"

Publicat (modificat)

Domnilor colegi eu zic sa va canalizati energia spre domnii guvernanti care ne ajuta sa facem burtica, datorita stresului,conditiilor de munca,alimentatiei proaste,mese neregulate,sedentarism......etc ,nu sa va certati intre voi pentru ca cineva a aruncat cu piatra..

Ps. Ety si Eduard daca ar fi sa aleg intre voi si politistul a la Catalin Botezatu ,pentru mine ar fi foarte simplu sa va aleg pe amandoi sa imi fiti colegi.

Fotomodelele pot sa mearga la sedintele foto, politia are nevoie de politisti adevarati angelfire, nu de ,,printese".

Modificat de Elvis
  • Moderator
Publicat

nu vreau sa jignesc colegii de la OP, dar ar fi bine sa ii vedeti pe cei care nu stau doar 8 ore la munca (judiciar, crima organizata si criminalistica-doar CFL) si atunci sa vorbiti despre cei care isi dau cu parerea. eu criminalist nu pot fi, nu am rabdare. in celelalte 2 formatiuni joc.

discutia era despre burta

Sfatul meu e să renunți la aerele ăstea de doi lei și să ne scutești de lecțiile sau observațiile de mare angajament pe care crezi tu că ni le servești pe aici.

Ai făcut o remarcă ce nu-și avea niciun rost (referitoare la timpul petrecut pe forum, în condițiile în care aici se discută despre cu totul altceva), prin care nu ai reușit decât să demonstrezi că ești puțin cam în urmă ... iar acum ne vorbești despre discuții amiabile, schimb de experiență și prietenie. :doh:

Ce să-ți povestesc !? Ne-ai dat pe spate ... acum suntem toți în extaz, îți dai seama !? Avem printre noi un judiciarist sau unul de la crimă !

Din câte văd, te crezi mai cu moț, sau ai impresia că ai descoperit apa caldă.

Ți-a trecut cumva prin cap că sunt membri pe acest forum ce lucrează în prezent sau au lucrat la astfel de formațiuni? Chiar vrei să-ți fac o radiografie exactă a programului de lucru de la crimă sau judiciar? Poți să afirmi sincer că în toate cele opt ore de program te ocupi numai de ceea ce prevede fișa postului ... așa că las-o mai ușor cu programul de la judiciar sau crimă, pe aici sunt și unii care cunosc exact care e realitatea.

La acele formațiuni nu programul de lucru doare ... altele sunt problemele polițiștilor ce lucrează acolo.

Publicat

De ce va alegeti domnilor aceasta profesie ?Pentru o cauza nobila, pentru un loc sigur de munca, pentru bani, sau pentru a va lasa prada sedentarismului, deceptiilor sistemului, turelor obositoare, etc?

Publicat

in aerele mele ma plimb cu loganul si astept sa vina grupa

in aerele altora, e munca noastra, ne-oe intreba altii ce facem si vedem ce raspundem

apa calda am gasit-o cand ajungeam pe acasa, de multe ori cu mult dupa cele 8 ore grele de pe logan. e normal sa ne cresca pe spate pene

viata buna,

Publicat

Nu am intentionat sa generez conflicte, opriti-va pana nu va impuscati sau va aratati maiestria in artele martiale aici pe forum.Sunteti mai rau ca copiii de la gradinita. Fiecare se increde ca tricoul lui cu Ben ten e mai tare, sau ca are nu stiu ce Bakugan tare.Sunteti adulti, mai mult, unii din voi, poate politisti, nu am de unde sti ce sunteti, eu vad doar cuvinte pe ecran, nu va vad pe voi, ca sa stiu cine sunteti, sau cum sunteti.

Nu stiu de ce va suparati si va contaziceti atata, incercand sa aduceti fel de fel de argumente. Am deschis un topic, am pus o intrebare...CARE-I PROBLEMA ?PARETI ATAT DE JIGNITI, ATAT DE SUPARATI...Unii se ataca unii pe altii,

altii le ia apararea.

Ce v-a deranjat la topicul meu?Puteati sa raspundeti scurt si elocvent, nu sa iesiti din context, sa va simtit ofensati, sa va jigniti unii pe altii.

Publicat

Alo, fratilor, altceva nu avem de discutat pe forum decat de burtile noastre?

Nu vi se pare ca prea o bagam in seama pe initiatoarea topicului?

Avem de facut greve, rapoarte, nu sa vb de burti...

Publicat (modificat)

Angelfire cand deschizi cutia Pandorei iti asumi niste responsabilitatati.

Ps. Apropos te -a intrebat cineva aici pe forum cata drojdie pui la faina cand faci paine? :clip:

Pentru o cauza nobila, iti vine sa crezi?

Modificat de Elvis
Publicat

Eu nu imi asum responsabilitati pe forum, doar cele cerute de regulamentul forumului, in rest am dreptul la libera exprimare; nu jignesc pe nimeni, nu ofensez pe nimeni.Cine nu intelege un topic, un post si nu stie sa dea un raspuns, sa se abtina, pentru ca altfel pe mine ma amuza.

• Membru
Publicat

Atunci mentioneaza persoana sau categoria de persoane careia i te adresezi si nu mai fa afirmatii care pot fi intelese ca fiind adresate tuturor... Si daca ai trecut prin problemele aratate de tine mai sus, atunci ar trebui sa fii mai intelegator cu cei pe care le au. Cu mult mai intelegator! Unii chiar nu pot sau nu vor sau nu au vointa sa procedeze ca si tine. la cealalta intrebare deja ti-am raspuns.

am scris acolo, falci de buldog.....gen blaga, poate ca nu am fost prea explicit, greseala mea, daca acest post era acum 2 ani scris de altul, nu de mine, nu ma adresam cu injurii si....cei ai mai scris tu...nu vreau sa imi spun parerea aici despre tine, nu ar fi corect, nu te cunosc, dar cunosc pe seful meu care intra in aceasta categorie si multi altii, primul deformat, tot blaga ramane...ner.gif, apoi seful meu.....ner.gif.

Elvis: si eu mi-as dori sa fiu coleg cu tine, adica sa lucrez in aceleasi serviciu sau macar IPJ si cred ca si kmcoio....wink.gif asa este kmcoio?

• Membru
Publicat

Esti tare :naughty:

Logic e ca e mai bine sa nu ai burta...dar pana la urma suntem oameni...

Problema e ca pregatirea sportiva la noi e de forma. Nu se aloca nici timp si nici resurse, suntem ca logistica, dotare, si pregatire la pamant,iar daca mai pui la socoteala volumul mult prea mare de munca si alimentatia necorespunzatoare(nu neaparat datorita politistului ci stresului si programului) si sportivi de performanta ajung supraponderali.

De aceea s-au suparat colegii mei pe cei care comenteaza aiurea si in necunostinta de cauza, mai ales ca multi dintre colegi isi risca viata, sananatea si relatia cu familia...

Deci obezitatea de cele mai multe ori nu e rezultatul unul trai bun, dimpotriva.

• Membru
Publicat

am scris acolo, falci de buldog.....gen blaga, poate ca nu am fost prea explicit, greseala mea, daca acest post era acum 2 ani scris de altul, nu de mine, nu ma adresam cu injurii si....cei ai mai scris tu...nu vreau sa imi spun parerea aici despre tine, nu ar fi corect, nu te cunosc, dar cunosc pe seful meu care intra in aceasta categorie si multi altii, primul deformat, tot blaga ramane...ner.gif, apoi seful meu.....ner.gif.

Elvis: si eu mi-as dori sa fiu coleg cu tine, adica sa lucrez in aceleasi serviciu sau macar IPJ si cred ca si kmcoio....wink.gif asa este kmcoio?

Da, Ety, asa e...Elvis, esti idolul meu. Ah...legat de topic...eu am slabit pe sistem nervos, deci un om se poate si ingrasa din acest motiv...asta nu ii schimba calitatile sale personale sau de serviciu. Bine, cred ca Ety se referea la imbuibatii aia care chiar nu isi au rostul in politie.

P.S. : Elvis, ne iei la SIR pe mine si pe ETY?naughty.gif

Publicat

pai si eu tot la imbuibati m-am referit, ce trebuia sa va atacati atat?!! In loc sa va mai atacati raspundeti-mi va rog la topicul: proces verbal de expertiza tehnica.

Multumesc

• Moderator
Publicat

Întrebarea prin care ai inițiat acest topic nu denotă decât că ești posesoarea unor prejudecăți și stereotipuri cultivate în ultimii ani de mulți frustrați cărora le place să li se spună mai nou „formatori de opinie”.

Dar răspunsul la această întrebare l-ai primit deja, numai că ai trecut prea repede peste el.

În poliția română nu primează calitățile fizice și înfățișarea, sunt mult mai importante alte calități.

De asemenea maxu ți-a oferit un răspuns foarte pertinent și la obiect pe topicul la care faci referire.

Publicat

Inainte de toate esti politist indiferent de fizionomie, gras.slab, chel sau ochelarist.... atat timp cat esti eficient si competent in felia de politie pe care o ocupi/deservesti , putin imi pasa si nu ma intereseaza sa merg in misiune cu un culturist de genul lui Arnold si care sa fuga la prima ratoiala/intimidare a unui interlop . Nu ma intereseaza sa merg in patrula cu un castigator al concursului de Mister Cucuietii din Deal, daca acesta detine in dotare doar ambalajul poleit si nu are nici un neuron la mansarda . Sunt de acord ca este preferabil un politist suplu la talie si la minte, dar nu trebuie sa crucificam dolofanii... apropo uitati-va la politistii americani multi din ei sunt adevarate pachiderme si nu sunt probleme . Avantaj ca sunt mai impunatori sau preferati doar pigmei in genul mult iubitului nostru premier . Apoi este dovedit din punct de vedere medical, ca odata cu inaintarea in varsta, datorita profesiei, stilului de viata, stresului , un procent mare de politisti pun in greutate spre finalul carierei .

Publicat

Scuzati-ma, dar topicul acesta m-a facut sa rad. :lol:

De ce va alegeti domnilor aceasta profesie ?Pentru o cauza nobila, pentru un loc sigur de munca, pentru bani, sau pentru a va lasa prada sedentarismului, deceptiilor sistemului, turelor obositoare, etc?

Cred ca raspunsul oricarui politist la aceasta intrebare ar trebui sa fie - pentru o cauza nobila.

- pentru un loc sigur de munca - nu mai exista asa ceva in ziua de azi;

- pentru bani - care bani? Cine intra in Politie avid de bani, cred ca o sa devina spagar, mai devreme sau mai tarziu;

- pentru a se lasa prada sedentarismului, deceptiilor sistemului, turelor obositoare - nu cred ca este vorba de a se lasa prada sedentarismului. In Politie exista si munca de birou si cineva trebuie s-o faca si pe asta. Deceptiile sistemului - niciun loc de munca nu este perfect. Multi dintre ei, chiar daca ar vrea sa schimbe ceva, nu au puterea si autoritatea sa o faca. Ture obositoare - cred ca stiu dinainte la ce se inhama. Politia este o institutie care trebuie sa functioneze non stop. Infractorii nu au program de la 8.00 la 16.00.

:)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.