Jump to content
POLITISTI.ro

Ce parere aveti despre cazul taximetristului violat?

Postare recomandată

Publicat

Ion25 esti vinovat caci am iesit sa fumez o tigara, am intrat pe forum de pe telefon si cand am inceput sa citesc postul tau am izbucnit intr-o repriza de ras sanatos ca pe vremea cand il auzeam pe Doru Octavian Dumitru (nu cred ca-l cunosti) cu glumele lui de am scapat si tigara din mana, pe jos fiind ud dupa ploaie. Si acum cand scriu am o buna dispozitie teribila datorita tie. Postul OTV nu l-am urmarit caci numai de el nu am avut timp dar, ca si tine, a fost atent vizionat de mama soacra si de mama ei in varsta de 89 de ani, de fiecare data cand mergeam la ele parca intram in sediul unei unitati centrale de politie si eram bombardat cu ultimele informatii, inclusiv cu noi ipoteze de lucru. Pana una alta cred ca au trecut cazul in evidenta pasiva caci nu am mai auzit nimic de Elodia sau de Cioaca. Daca ai informatii noi sau ipoteze ce pot solutiona speta, chiar paradoxale, te rog sa le le impartasesti cu toata increderea. Mai stii ce iese?

• Moderator
Publicat

Noroc cu „domnu' Dan” care a descoperit atâtea indicii, probe și informații dezvăluite în emisiunile ălea nemaipomenite, că fără ajutorul său nu cred că o mai găseau ăia pe Elodia ... sau nu au găsit-o :blink:

Publicat

Odihneste-te mai intai si mai vedem maine, dupa ce te intorci de la serviciu. Grija cu ce taxiuri umbli caci vezi ce se poate intampla, ori dispari ori esti violat.

• Membru
Publicat

Si daca tot vorbim despre OVT, uitati aici una din "vedetele" acestul post tv :

• Membru
Publicat

o mare vedeta, nu ai vazut ca nici Eminescu nu spera vreodata sa vina ea sa ii puna o lumanare?

Publicat (modificat)

Maine semnam iar condica pe topicul asta, e un caz complex asta cu vampa si violatu'... :)

Cu ajutorul lui ion25 si poate a lu' domnu' Dan rezolvăm misterul. ..

Modificat de reddog
Publicat

A ascuns-o bine Cioaca...

Biata femeie, e oale si ulcele.

Cu Elodia Ghinescu chiar este o problema, nu stiu cum se simt poliţiştii cand stiu ca au un coleg criminal. ..

• Displace 2
Publicat (modificat)

Maxu08 ai punctat super. Reddog!!!!!!!!!!!!!prezumtia de nevinovatie este un principiu inca valabil. Si pana nu exista o hotarare definitiva si irevocabila a unei instante judecatoresti ca omul a ucis pe cineva, nu ai nici un drept sa-l consideri criminal. Si daca femeia este pe undeva si face oale si ulcele pe care le vinde pentru a-si castiga existenta si nu este "oale si ulcele" dupa cum crezi tu? Ce spui de asta? Ion25, tu esti singurul care ne poti da un raspuns suficient si necesar pentru a linisti problema aceasta complexa. Mai mai ce zi ne asteapta!

Modificat de eduardpsih
  • Apreciez 1
Publicat

Pai hai sa ma gandesc eu la o metoda. Ii pune cutitul la gat , il leaga si ii zice sa o linga ca sa nu ii taie ceva.Sau ii da pumni si picioare pana accepta acelasi lucru. Iar unii oameni pot avea erectie chiar si cu cutitul la gat, de ce nu ar putea?

Oooo, bine ai revenit Insanity66, daca la tine violul inseamna "licking"..., daca da atunci te rog citeste definitia violului ( esti baiat mare si vei stii unde sa o cauti...).

Pe de alta parte, vorba lui Maxu, de esti in stare de ... in conditiile date, esti bun de actor xxx...

Publicat

teo, era vorba sa linga inghetata pe care o avea in mana cealalta, in care nu tinea cutitul, si care incepuse sa se dezghete. Numai la prostii va stau gandurile :hmmmt: .

Publicat

domnilor am revenit si vad ca ati dezbatut ceva pe forum in lipsa mea.imi pare rau sa vad a nu urmariti emisiuni de importanta pt tara dar fiecare cu preferintele lui.in fine,dupa cum spuneam cazul elodia si taximetristul sunt complexe si nu putem discuta prea multe in lipsa probelor.si intr-un fel aveti dreptate,domnul dan nu a rezolvat toate cazurile pt ca nu avea toate probele.de ex. la cazul casei bantuite a gasit saci cu oase si a rezolvat misterul :emo-yessir:

Publicat

imi pare rau sa vad a nu urmariti emisiuni de importanta pt tara ....

:blink:

domnul dan nu a rezolvat toate cazurile pt ca nu avea toate probele.de ex. la cazul casei bantuite a gasit saci cu oase si a rezolvat misterul

:slapb: tu chiar crezi ce postezi aici? just asking!!

@eduardpsih - ai un loc liber ptr noul nostru forumist? Macar o ora pe canapea si tot este ceva :naughty:

• Apreciez 4
Publicat

Si mai mult de o ora nu dureaza sedinta .

Dar nu a spus nimeni asa ceva, iar eu nu sunt psihiatru.

Publicat

imi cer scuze asa am inteles

si totusi, am dreaptate privind cazul casei bantuite,nu stiu daca ati urmarit cazul dar proprietara casei a gasit sub casa impreuna cu o echipa otv cativa saci cu oase doar ca politia spunea ca sunt de caine.au fost dezgropate in direct si a tinut cateva zile cazul

Publicat

domnilor va intreb ceva si sper sa primesc un raspuns in care sa nu radeti de mine.deci,am aproape26 de ani si as dori sa devin politist si voi incerca anul viitor la academie.credeti ca am vreo sansa sa lucrez la un caz din cele amintite mai sus?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.